Deism
Scris 28 October 2007 - 12:25 AM
Ce parere aveti despre deism?
deism=Concepţie filozofică religioasă care admite existenţa lui Dumnezeu drept creator al universului, negānd intervenţia lui īn dezvoltarea naturii şi a societăţii
deism=Concepţie filozofică religioasă care admite existenţa lui Dumnezeu drept creator al universului, negānd intervenţia lui īn dezvoltarea naturii şi a societăţii
Scris 28 October 2007 - 12:40 AM
deea_s, la Oct 28 2007, 01:25 AM, a spus:
Natura funcţionează după legile naturale stabilite !
Aceasta postare a fost editata de lupini: 28 October 2007 - 12:40 AM
Scris 28 October 2007 - 12:57 AM
a fost atunci, dar acum sigur nu mai este 
insa evident ca la Lupini, Doamne Doamne are dreptul sa rescrie ordinea naturii, atunci cand explicarea scripturii o cere
insa evident ca la Lupini, Doamne Doamne are dreptul sa rescrie ordinea naturii, atunci cand explicarea scripturii o cere
Scris 28 October 2007 - 01:22 AM
Oameni buni fiti on.Argumentati-va raspunsurile.Sunteti adepti ai deismului?Sunteti de acord cu acest concept?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Imortalitate, intrare in rai, istoria religiei si de ce ortodoxia e credinta devarata | Dimineata | 2 | 1.109 |
|
|
ellla | 606 | 36.444 |
|
Sfantul Spiridon care a trait in anii 300 si caruia i se schimba si acum anual papucii | Dimineata | 55 | 7.464 |
|
Cine sunt ei, intrebari, curiozitati, raspunsuri. |
cioanas | 1.974 | 109.073 |
|
Crestinism distilat | CavalerulJedi | 35 | 5.252 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS