Gelupanda, la Oct 28 2007, 11:03 AM, a spus:
Normal ca e o Persoana doar eu nu ma rog la energii,picturi in ulei sau statuiete.
VIER=VITICULTOR,STAPANUL UNEI VII,nu masculul feroce al scroafei.
si pe hatalaul scroafei cum il cheama ?
Pai de ce nu i-a spus Vitar sau viticultor ... daca era in legatura cu Vita de vie ...ca asa nu exista confuzie !
Dar a spus Vier ...si cum scrie asa interpretam ca la interpretarea Bibliei ...este libertate totala ...exact pe asta se bazeaza si puzderia de secte mai mult sau mai putin pocaite!
Citeaza
Isus a spus "Toata autoritatea Mi-a fost data in cer si pe pamant
Asta zicea si Pinochio ...totul este daca poti fi atat de "romantic" sa crezi o asemenea prostie!.
Citeaza
Presedintii si guvernele acestor tari nu sant numiti criminali pentru ca aplica legea.Intaii nascuti nu erau prunci cum zici tu ci din toate categoriile de varsta.
Foarte gresit ...presedinti nu au ce sa ucida oameni ... ca se cred ei legea ... si daca o fac ..asa cum a facut-o Stalin sau altii ...atunci SUNT CRIMINALI!
Iar faptul ca dumnezeu a ucis intaii nascuti ... indiferent de varsta acestora ...nu-i scade de loc calitatea de Mare Criminal si instigator la Crima ...activitati incompatibile cu Functia de Dumnezeu!!! Adevarat!
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 28 October 2007 - 12:52 PM