sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Dragostea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   neoradu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-October 07

Scris 27 October 2007 - 12:17 AM

Am avut o iubita...shi la un momentdat din cauza ca ne cam certam,ea a hotarat sa ne despartim.Dar eu inca mai tin la ea cu toate ca au trecut 3 luni.Inca mai ma gandesc la ea si as vrea sa ne impacam.Ce as putea sa fac?

Aceasta postare a fost editata de neoradu: 27 October 2007 - 12:27 AM

0

#2 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 27 October 2007 - 12:18 AM

Sa ii spui.
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 27 October 2007 - 12:19 AM

Vezi postareaneoradu, la Oct 27 2007, 01:17 AM, a spus:

Am avut o iubita...shi la un momentdat din cauza ca ne cam certam,ea a hotarat sa ne despartim.Dar eu inca mai tin la ea cu toate ca au trecut 3 luni.Inca mai ma gandesc la ea si as vrea sa ne impacam.Ce as putea sa fac?

Un cui scoate pe celalalt. Uit-o cu alta.
0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 27 October 2007 - 01:16 AM

De ce vă certaţi ?
0

#5 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 27 October 2007 - 01:19 AM

Ar trebui sa dai mai multe detalii despre ce s-a intamplat intre voi...dar oameni buni de ce va e frica sa faceti ceea ce simtiti?Nu va ganditi la regrete,consecinte..actionati.Mai bine sa regreti ceva ce ai facut...decat sa te tot intrebi cum ar fi fost daca?Sigur e valabil in cazul de fata.
0

#6 Utilizator offline   neoradu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-October 07

Scris 27 October 2007 - 01:33 AM

ne certam din cauza ca ea e cam ciudata...zicea ca tine la mine dar nu se vedea deloc lucrul asta.si nu stiu..mai erau niste faze in care ma facea sa ma simt naspa.de exemplu am fost la discoteca cu ea..si ea d-abia ma baga in seama..nici nu prea a dansat cu mine..lucruri d-astea ma faceam sa ma simt naspa..io chiar tineam si inca tin la ea...cu toate ca mi-au zis multi ca nu merita...
0

#7 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 October 2007 - 01:38 AM

Vezi postareaneoradu, la Oct 27 2007, 02:33 AM, a spus:

ne certam din cauza ca ea e cam ciudata...zicea ca tine la mine dar nu se vedea deloc lucrul asta.si nu stiu..mai erau niste faze in care ma facea sa ma simt naspa.de exemplu am fost la discoteca cu ea..si ea d-abia ma baga in seama..nici nu prea a dansat cu mine..lucruri d-astea ma faceam sa ma simt naspa..io chiar tineam si inca tin la ea...cu toate ca mi-au zis multi ca nu merita...

Stii ca femeile sunt construite din toane nu?:headspin:)Dar daca in general avea un comportament de indiferenta fata de tine...nu merita osteneala.
0

#8 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 27 October 2007 - 01:39 AM

Vezi postareaneoradu, la Oct 27 2007, 02:33 AM, a spus:

cine ne da masura celorlalti ? cine stie ce si cat meritam noi ...ca sa putem compara cu ce si cat merita celalalt?
0

#9 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 October 2007 - 01:40 AM

Vezi postareared2shoes, la Oct 27 2007, 02:39 AM, a spus:

cine ne da masura celorlalti ? cine stie ce si cat meritam noi ...ca sa putem compara cu ce si cat merita celalalt?

Foarte adevarat ce spui...dar prietenii apropiati sau cunoscutii pot fi obiectivi cand noi poate suntem "orbi" si nu vedem unele lucruri.Stii cum e...zi ca ei,dar fa ca tine.
0

#10 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 27 October 2007 - 01:42 AM

Vezi postareadeea_s, la Oct 27 2007, 02:40 AM, a spus:

Foarte adevarat ce spui...dar prietenii apropiati sau cunoscutii pot fi obiectivi cand noi poate suntem "orbi" si nu vedem unele lucruri.Stii cum e...zi ca ei,dar fa ca tine.

prietenii nu pot fi obiectivi ...ca-s prieteni ..;)...sunt prietenii ei sau ai lui ..:headspin:
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis De ce ne comportam asa ciudat unoeri cand iubim? Andruta*  24 10.717
Hot Topic (New) Faze ...nashpa
auuuuu
Dudu79  21 6.640
Hot Topic (New) Cum o abordezi?
Domnilor, atentie !
bydy  32 8.165
Replici noi Pe care il alegi? padmini  14 4.712
Replici noi jurnalul
In cautarea unui jurnal
m&m  2 2.754