sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spirite Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 02 March 2008 - 10:59 PM

Vezi postareasasha.13, la Mar 1 2008, 11:42 PM, a spus:

asta cu baba shi televizoru sau usha e vrajeala ... k yo nu cred k o fantoma potzi sa o bagi la borcan... shi zici dute shi fa aia da nu contrazic pe nimeni shi fiecare crede ce vrea

Io unu COMUNIC cu fantoma! De aia faca ce ii zic. Ai auzit de spiritism? :P

Fisiere atasate

0

#62 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 17 March 2008 - 01:12 AM

Vezi postareaEddie_Killer, la Mar 1 2008, 05:07 PM, a spus:

Nu e periculos, cel putin al meu (fantoma) si nu pentru mine (pe baba de la parter o mai sperie din cand in cand).... Face "minuni", ca sa zic asa, de fapt face ce ii zic eu. In rest e pasnic. Mai aprinde TV-ul babii si ii mai deschide usa cateodata :P .... Vrea baba sa-si faca slujbe ca nu stie ce se intampla in casa la ea...... :lol2:

sigur ca da si mai ai si vro 2 demoni in subordine nu?
0

#63 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 17 March 2008 - 06:29 PM

Sunt rar spirite demoni care sa asculte de un muritor,pt ca orgoliull lor este prea mare.Insa si ceea ce faci u Killer nu e prea bine pt ca u profiti cum s-ar spune de bunatatea spiritului si s-ar putea sa plece (asta daca nu a facut-o deja) lasand in locul lui un alt spirit,ce poate fi usuratic sau jucaus.
0

#64 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 17 March 2008 - 10:45 PM

as vrea sa va intreb ceva.eu am vazut ieri noapte la geam la un vecin o pisica neagra cu ochii negri.Este ciudat deoarece,vecinul nu are pisica.........Cand pisica m-a vazut ...a inceput sa ma priveasca intr-un fel mai ciudat....si credeti-ma...m-au trecut toti fiorii...........nu ma scapa din priviri.........era pe geam si nu se misca...isi misca doar capul.....Sa fie oare un spirit cu chip de pisica? Si daca da..........ce ar putea prevesti? Va multumesc
0

#65 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 18 March 2008 - 12:40 PM

Andi nu stiu ce ar putea fi.Si eu am avut aceeasi experienta cu o pisia neagra,care la inceput era linstita lasandu-ma sa trec pe langa ea,iar apoi mi-a luat-o in cale uitandu-se f.ciudat la mine si scheunand salbatic.Am avut si eu aceeasi impresie ca si tine pe moment,caci am tulit-o intr-o goana acasa. :cheer:

S-ar putea sa ai dreptate.Demonii cel mai usor se pot deghiza intr-o pisica sau sarpe
0

#66 Utilizator offline   lightbeeing 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-April 08

Scris 11 April 2008 - 04:30 PM

Vezi postareamisela, la Mar 18 2008, 01:40 PM, a spus:

Andi nu stiu ce ar putea fi.Si eu am avut aceeasi experienta cu o pisia neagra,care la inceput era linstita lasandu-ma sa trec pe langa ea,iar apoi mi-a luat-o in cale uitandu-se f.ciudat la mine si scheunand salbatic.Am avut si eu aceeasi impresie ca si tine pe moment,caci am tulit-o intr-o goana acasa. :o:

S-ar putea sa ai dreptate.Demonii cel mai usor se pot deghiza intr-o pisica sau sarpe

La faza cu pisicile gresiti total. Aceste creaturi(pisicile) fac parte din sfera paranormalului deci sunt mult mai sensibile decat unu oameni la ceva din sfera aceea...pisicile care v-au speriat nu erau demoni ci vazusera un demon atunci, iar scheunarile salbatice si privirile ciudate erau simple incercari de a va alarma pe voi ca sunteti in pericol. Ex: eu am avut o pisica...era blanda si foarte iubitoare. Intr-o zi am simtit si eu ceva amenintator prin preajma si cand am privit mai atent era un demon care a incercat sa ma atace...pisica mea a inceput sa se comporte ciudat iar in momentul atacului a sarit intre mine si demonul acela salvadu-mi viata dar pierzad-o pe ai ei...demonul respecti a fost ucis de catre pisica mea si nu l-am mai simtit niciodata...
Pisicile sunt dispuse sa faca sacrificiul suprem pentru oameni si as prefera sa nu le mai jigniti facandu-le demoni deoarece ele doar vroiau sa va protejeze...

Vezi postareaEddie_Killer, la Mar 2 2008, 11:59 PM, a spus:

Io unu COMUNIC cu fantoma! De aia faca ce ii zic. Ai auzit de spiritism? :)

Nu este indicat sa profiti de ele...in curand sar putea sa iasa foarte rau...
0

#67 Utilizator offline   Chiquitita 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-August 11

Scris 19 August 2011 - 01:59 PM

sa va spun parerea mea de om agnostic pana-n maduva oaselor? nu stiu frate.. :jester:
0

#68 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 19 August 2011 - 03:04 PM

Vezi postareascwsm_f, la 11 April 2008 - 04:30 PM, a spus:

La faza cu pisicile gresiti total. Aceste creaturi(pisicile) fac parte din sfera paranormalului deci sunt mult mai sensibile decat unu oameni la ceva din sfera aceea...

Pisicile, ca si alte animale de altfel (dar si unii oameni), datorita structurii ochilor sunt capabile sa vada luminescenta generata de catre energia dublului eteric, ori asta inseamna ca sunt capabile sa vada si spiritele care se manifesta in planul material (fizic).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Strigoi/ moroi
ce parere aveti ? sunt cazuri reale ?
november  18 4.759
Hot Topic (New) Mit sau realitate Karusko  68 12.903
Hot Topic (New) Atasamente Extraterestrii... printre noi
Invazie ori mutatie genetica?
Bagherra  926 75.530
Hot Topic (New) Avion cazut....sau OZN?
un ozn sau un nou tunguska?
fnicolici1  61 16.906
Hot Topic (New) Atasamente Autopsia unui extraterestru...
Adevar sau Fictiune...?
baaron  143 32.826