Spirite
Scris 26 October 2007 - 02:42 PM
pai.. eu cred! am vazut-o pe Alinutza la Techirghiol, nu? 
da` parca mai e un topic cu spirite
anyway!
da` parca mai e un topic cu spirite
Scris 26 October 2007 - 08:44 PM
Concurs : Cei care dau cele mai compleze informatii despre vampiri castiga ... 5 stelute
Scris 26 October 2007 - 09:26 PM
Minciuna sau ...bull-shit-uri
..Cata intelepciune!!
Deci tu ce reprezinti in estenta daca nu exista spirit? A? Un soft care ruleaza o viata intreaga banalitati dupa care este sters si in rest negru......Nu exista logica dar cred ca nici nu o cauti.....e mai bine asa ...te scuteste de responsabilitati......e buna si comoditatea la ceva
..Cata intelepciune!!
Scris 26 October 2007 - 09:32 PM
subarah, la Oct 26 2007, 10:26 PM, a spus:
..Cata intelepciune!!
Deci tu ce reprezinti in estenta daca nu exista spirit? A? Un soft care ruleaza o viata intreaga banalitati dupa care este sters si in rest negru......Nu exista logica dar cred ca nici nu o cauti.....e mai bine asa ...te scuteste de responsabilitati......e buna si comoditatea la ceva 
Daca nu exista spirit,inseamna ca eu nu reprezint nimic? Fata asta nu se refera la spirit ca suflet,ci la vampiri,fantome,etc,pe partea de paranormal. Si eu am spus clar,nu cred in asa ceva.
Nu exista intr-adevar logica in existenta unor spirite...daca o caut sau nu,e numai problema mea. Tu limiteaza-te la a raspunde on-topic si nu la a trage concluzii pripite in ce ma priveste.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
va rog ajutor vreau sfaturi.... |
Badflower | 50 | 13.962 |
|
o sugestie ceva |
Wolfesfemale | 48 | 7.166 |
|
|