Prima impresie.Cat de importanta este ea?
Scris 26 October 2007 - 12:27 PM
Cat credit acordati primei impresii?In cazul in care acea persoana v-a lasat o impresie proasta,ii mai acordati si o a2-a sansa?Indiferent ca rasp vostru este negativ sau afirmativ,argumentati`va rasp.
Propuneti si alt unghi de abordare al acestei teme daca doriti.
Scris 26 October 2007 - 12:39 PM
deea_s, la Oct 26 2007, 01:27 PM, a spus:
Cat credit acordati primei impresii?In cazul in care acea persoana v-a lasat o impresie proasta,ii mai acordati si o a2-a sansa?Indiferent ca rasp vostru este negativ sau afirmativ,argumentati`va rasp.
Prima impresie are relevanta dar nu este si cea mai importanta,consider ca daca in acea prima impresie ramai cu un "gust dulce", chiar daca te-a deranjat ceva sau ti-a displacut,dai o a doua sansa,depinde de cat de mult iti doresti,vrei sa cunosti ,sa afli ce se ascunde in spatele unei aparente ,care de multe ori nu este si cea mai reala.
Eu nu prea acord o a doua sansa,sunt mai transanta,dar atunci cand imi dau seama ca omul respectiv merita,si imi starneste interesul,dupa o prima intalnire,o dau
Dar cand dau o a doua sansa,o fac tot pentru mine,din egoism,in avantajul meu
Scris 27 October 2007 - 02:49 AM
deea_s, la Oct 26 2007, 01:27 PM, a spus:
Are mare importanţă experienţa de viaţă īn a vedea capacitatea, sau, din contră, incapacitatea unui om. Cel mai bine e să nu ne punem dorinţa de a fi cu cineva. E mult mai frumos dacă o eventuală prietenie este lăsată să "curgă" de la sine. Prietenie cu forţa nu se poate face ! Trecerea timpului aduce şi cunoaşterea omului !
Scris 27 October 2007 - 03:01 AM
Daca prima impresie nu este buna, doar accept defectele celorlalti. Pentru ca si eu am destule.
Scris 27 October 2007 - 04:31 AM
lupini, la Oct 27 2007, 01:49 AM, a spus:
Normal ca are importanta prima impresie.
Atunci iti poti da seama cel mai bine de acea persoana, caci apoi se poate sa se manifeste altfel in functie de scopurile si interesele pe care le are .
Scris 27 October 2007 - 11:38 AM
laurent-III-rd, la Oct 27 2007, 05:31 AM, a spus:
Normal ca are importanta prima impresie.
Ce asteptari aveti de la o persoana ca sa puteti spune ca v-a lasat o impresie buna despre ea?
Cred ca depinde si de genul de relatie pe care vreti sa-l aveti cu persoana respectiva...in acest fel pretentiile pot creste sau pot sa scada nu?
Scris 27 October 2007 - 11:57 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
complicata viata...
despre prieteni |
OanaMarina | 7 | 2.752 |
|
Vreau eu, nu vrei tu; vrei tu, nu mai vreau eu | heidy | 28 | 12.453 |
|