sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

A fost chiar de speriat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ralucam97 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-October 07

Scris 25 October 2007 - 05:04 PM

Buna sunt noua si sa stiti caci chiar daca am 10 ani am trcut prin o multime(jumate martori).Cand mam nascut a crezut ca e ceva normal ca orice copil dar nu a fost asa.la varsta de 5 ani imi venea sa plang asa din nimic fara sa patesc nimic nimic!asa ca ma dus la psiholog si a zis ca ceva e ciudat cu mine ca na mai vazut asa ceva.a zis ca pot vedea spiritele intr-un fel si eu cand am auzit m-am speriat groaznic.Si va zic prima mea intamplare:Era toamna acum 2 ani.Vene-am de la scoala si merg ieu prietenele mele acasa si apoi ele pleaca si ma lasa la scara blocului meu.eu caut cheia si mi se pare uitandu-ma pa geamul usi de la scara ca vad o femeie cu sange la mana asa ca am tipat si am mers la o fata acasa pana a venit mama.Si ea cand a auzit sa speriat!
0

#2 Utilizator offline   Danyel20 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-July 07

Scris 25 October 2007 - 05:35 PM

Alo sa inventat POVESTI DE GROAZA ce rost mai are topicul asta???
0

#3 Utilizator offline   andrei1989 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-September 07

Scris 25 October 2007 - 10:19 PM

hai baaa ...nu fitzi rai :| ..ce naiba.. deci in primu rand ..faza cu plansu de nimic e o manifestare care vine de la ridicarea resonantei (hz - sau ceva de genu ;)) )si faza cu spiritele nu sunt sigur dar..ori e imaginatia ..ori ai ceva dar nu stii ..:crazy: fiecare are ceva in el dar nu stie ce e :crazy: bafta la descoperit
0

#4 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 25 October 2007 - 10:24 PM

Imaginatie bogata........... :crazy:
0

#5 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 25 October 2007 - 10:37 PM

She sees dead people...
0

#6 Utilizator offline   cineva_ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 06

Scris 26 October 2007 - 06:31 PM

whoa anonymous! nu mi-am dat seama! ;) :headspin:
0

#7 Utilizator offline   Silentia lunae 

• Lunatica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-February 06

Scris 26 October 2007 - 06:57 PM

In loc sa luati in bascalie marturisirile fetitei, i-ati face un mare bine daca i-ati explica mai clar ca la varsta ei imaginatia devine mai bogata, ca ceea ce "vede" este produsul propriei ei minti. Probabil ca familia, anturajul sau pur si simplu cuvintele unor vecini sau cunoscuti o sugestioneaza puternic ca este "sensibila la supranatural".
Fata draga, gaseste-ti preocupari potrivite varstei tale, citeste carti frumoase, asculta muzica, iesi la joaca cu alti copii de varsta ta si uita de fantasmagoriile astea care-ti ucid copilaria!
0

#8 Utilizator offline   ingerashu 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 05

Scris 26 October 2007 - 08:24 PM

Vezi postarearalucam97, la Oct 25 2007, 06:04 PM, a spus:

Buna sunt noua si sa stiti caci chiar daca am 10 ani am trcut prin o multime(jumate martori).Cand mam nascut a crezut ca e ceva normal ca orice copil dar nu a fost asa.la varsta de 5 ani imi venea sa plang asa din nimic fara sa patesc nimic nimic!asa ca ma dus la psiholog si a zis ca ceva e ciudat cu mine ca na mai vazut asa ceva.a zis ca pot vedea spiritele intr-un fel si eu cand am auzit m-am speriat groaznic.Si va zic prima mea intamplare:Era toamna acum 2 ani.Vene-am de la scoala si merg ieu prietenele mele acasa si apoi ele pleaca si ma lasa la scara blocului meu.eu caut cheia si mi se pare uitandu-ma pa geamul usi de la scara ca vad o femeie cu sange la mana asa ca am tipat si am mers la o fata acasa pana a venit mama.Si ea cand a auzit sa speriat!

cel mai bine du-te la scoala si nu chiuli de la lectiile de gramatica...
0

#9 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 26 October 2007 - 08:33 PM

Vezi postarearalucam97, la Oct 25 2007, 06:04 PM, a spus:

Intr-adevar,in primul rand e necesar sa inveti sa scrii corect.Dar sa trecem peste,ca e un fleac :headspin:
Asa cum a zis Luna foarte bine,ceea ce vezi tu e produsul imaginatiei,nu esti de condamnat,ai 10 ani,televizorul,internetul,mediul,anturajul sunt factori care influenteaza ceea ce vezi tu. O sa fie bine,ma intreb cum de ti-a zis psihologul la varsta de 5 ani ca e ceva ciudat cu tine,cred ca n-ai inteles bine,erai prea mica,ca si acum,de altfel.Sa stii ca orice copil pe la varsta asta isi mai imagineaza asemenea lucruri,si eu mai pateam asa,dar mi-a trecut intre timp ;)
Ah,oricum realitatea,cand o vei descoperi,e un cosmar mai periculos decat o femeie cu mana insangerata ;)

Aceasta postare a fost editata de MissTake: 26 October 2007 - 08:35 PM

0

#10 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 27 October 2007 - 01:22 PM

Eu imi amintesc ca zburam la 10 anisori... Si vorbesc serios... asa real vedeam.... vedeam satul de deasupra....

Totusi ca sa fim in siguranta, cand mai vezi o fantoma, intreab-o daca e reala, asa ca sa fii sigura...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Am gasit krys_tyna_07  10 2.924
Topic inchis imi vand sufletul cui da mai mult :) eddy1973  86 12.419