sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

m-a inselat prietena Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 24 October 2007 - 02:00 PM

Vezi postareaMarius-Doru, la Oct 24 2007, 02:38 PM, a spus:

Usuratica.
Ce? :doh:

Vezi postareaMarius-Doru, la Oct 24 2007, 02:38 PM, a spus:

Orice femeie se bucura cand e admirata ...
Asa cum fiecare barbat se bucura cand i se acorda mai multa atentie. :D
0

#22 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 24 October 2007 - 04:59 PM

Vezi postareaDelikiss., la Oct 24 2007, 03:00 PM, a spus:

Asa cum fiecare barbat se bucura cand i se acorda mai multa atentie. :doh:

Nu cred ca asta tine de sex-ul persoanei.
Toata lumea se bucura cand primeste atentie din partea altcuiva.
0

#23 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 27 October 2007 - 12:21 AM

Exact cum a mai spus cineva:"raspunsul e la tine".Aici poti primi sfaturi de la persoane care vorbesc prin prisma experientei lor de viata.Sigur ca sunt de ajutor aceste sfaturi...te fac sa cantaresti mai mult situatia.Nu putem sa facem generalizari aici,nu exista o tipologie a celui/celei care inseala...unii au motive,altii nu au nevoie de motive sa insele,o fac pur si simplu,nu exista o regula care ne asigura ca ea/el daca a inselat vreodata,va insela sigur si a2-a oara..exista si exceptii de la orice regula.
Nu te agatza din comoditate de o relatie doar pentru ca ati petrecut niste ani impreuna.Da ai investit timp,sentimente,dar merita oare sa o faci in continuare?Orice inceput are un sfarsit si orice sfarsit duce spre un nou inceput.Nu te lasa influentat de absolut nimic.Gandeste`te.

Aceasta postare a fost editata de deea_s: 27 October 2007 - 12:23 AM

0

#24 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 27 October 2007 - 12:27 AM

Vezi postareadanicutzu75, la Oct 24 2007, 08:17 AM, a spus:

buna ziua tuturor!sper sa gasesc un sfat pe aici pentru problema pe care o am.cu doua saptamani in urma,am aflat de la un prieten ,ca iubita mea,fata cu care sunt impreuna de cinci ani de zile,a avut o relatie in paralel,cu un tip(o cunostinta comuna).cand am intrebat-o ,a negat vehement,insa cand am luat-o la sigur,a recunoscut pana la urma.m-a implorat sa o iert,a plans si a spus ca nu stie ce a fost in capul ei.o iubesc enorm si nu stiu ce sa fac.daca ramanem impreuna,toata viata ii voi reprosa.si voi trai cu teama ca se va repeta.daca ne vom desparti,voi suferi mult,pentru ca suntem ca doua picaturi de apa.ma gandesc ca indiferent cu cine as fi,nu as avea garantia ca nu s-ar repeta.pana si de mama,cand eram micut,imi amintesc ca l-a inselat pe tata.oare sunt femei care sa nu isi insele barbatii?daca da,atunci celelalte ce scuze mai au?

Mda.Lupul isi schimba parul dar naravul...ba.
Nu am citit subiectul si posturile , dar eu iti zic atat: daca o ierti,esti un prost. Eu n-as mai da 2 lei pe asemenea oameni,pot fi si 20 de ani de casnicie,nu 5.Punct.
0

#25 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 27 October 2007 - 12:34 AM

Vezi postareadanicutzu75, la Oct 24 2007, 08:17 AM, a spus:

buna ziua tuturor!sper sa gasesc un sfat pe aici pentru problema pe care o am.cu doua saptamani in urma,am aflat de la un prieten ,ca iubita mea,fata cu care sunt impreuna de cinci ani de zile,a avut o relatie in paralel,cu un tip(o cunostinta comuna).cand am intrebat-o ,a negat vehement,insa cand am luat-o la sigur,a recunoscut pana la urma.m-a implorat sa o iert,a plans si a spus ca nu stie ce a fost in capul ei.o iubesc enorm si nu stiu ce sa fac.daca ramanem impreuna,toata viata ii voi reprosa.si voi trai cu teama ca se va repeta.daca ne vom desparti,voi suferi mult,pentru ca suntem ca doua picaturi de apa.ma gandesc ca indiferent cu cine as fi,nu as avea garantia ca nu s-ar repeta.pana si de mama,cand eram micut,imi amintesc ca l-a inselat pe tata.oare sunt femei care sa nu isi insele barbatii?daca da,atunci celelalte ce scuze mai au?

spunea cineva odata ca iubirea..iti cere si sa ierti un suflet nimicit de-al patimilor gest
o iubesti cu adevarat? ..
0

#26 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 27 October 2007 - 12:43 AM

Vezi postareaMissTake, la Oct 27 2007, 01:27 AM, a spus:

Mda.Lupul isi schimba parul dar naravul...ba.
Nu am citit subiectul si posturile , dar eu iti zic atat: daca o ierti,esti un prost. Eu n-as mai da 2 lei pe asemenea oameni,pot fi si 20 de ani de casnicie,nu 5.Punct.

Well, ce te face să crezi că în locul uneia care înşeală o dată la 5 ani, nu se alege cu una care o face la fiecare 3 luni? Dacă ea ajunge la concluzia că nu mai vrea să fie împreună cu el, e mai bine?

Am avut prietene căsătorite şi e un bun antrenament: dacă o vrei într-adevăr, o accepţi aşa cum e, deşi ştii foarte bine că mai face dragoste şi cu soţul, din când în când. Dacă e mai important orgoliul, există şanse mari ca respectivul orgoliu să ajungă şifonat la fiecare 2-3 ani.
0

#27 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 27 October 2007 - 12:47 AM

Vezi postareaharald, la Oct 27 2007, 01:43 AM, a spus:

Well, ce te face să crezi că în locul uneia care înşeală o dată la 5 ani, nu se alege cu una care o face la fiecare 3 luni? Dacă ea ajunge la concluzia că nu mai vrea să fie împreună cu el, e mai bine?

Am avut prietene căsătorite şi e un bun antrenament: dacă o vrei într-adevăr, o accepţi aşa cum e, deşi ştii foarte bine că mai face dragoste şi cu soţul, din când în când. Dacă e mai important orgoliul, există şanse mari ca respectivul orgoliu să ajungă şifonat la fiecare 2-3 ani.

Nu's deloc de acord. Asta inseamna ca in opinia ta,majoritatea inseala,asa ca mai bine sa te obisnuiesti cu una care inseala o data la 1 an,decat cu una care o face o data pe luna. Asta inseamna mai departe,prin semnul "rezulta",ca te multumesti cu ce "pica",cum se spune,sau cu jumatate .

Ori dupa parerea mea,decat sa stai cu o femeie care te-nseala,sau cu una care nici macar nu e in stare sa isi ascunda aventurile frumos,mai bine te lasi pagubas.
0

#28 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 27 October 2007 - 12:50 AM

Vezi postareaharald, la Oct 27 2007, 01:43 AM, a spus:

Well, ce te face să crezi că în locul uneia care înşeală o dată la 5 ani, nu se alege cu una care o face la fiecare 3 luni?

Asa e...nimeni nu-ti poate da nici un fel de siguranta.Sincer eu cred ca ar trebui sa emitem niste pretentii pe care si noi la randul nostru le putem indeplini.Daca consideram ca suntem perfecti,nu am gresit si nu vom gresi niciodata atunci da...hai sa cerem perfectiunea.Nu incerc sa le caut aici scuze sau justificari celor care inseala,departe de mine gandul asta..dar prima data sa fim sinceri cu noi insine.
0

#29 Utilizator offline   Kallisti 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-July 07

Scris 27 October 2007 - 08:17 AM

Danicutu75, mie, o data demult, mi-a spus un "baiat de cartier": "atunci cand te inseala femeia trebuie sa-ti ceri scuze" . Am ras atunci, dar gandindu-ma bine am tras concluzia ca mare adevar e asta.
In primul rand si daca esti nascut in 1975, si daca esti nascut in 1985 nici o femeie nu ramane fidela unui Danicutu. Unui Dan da, unui Danicutu nu. Dan este barbat, Danicutu este un bebe.
In al doilea rand, ideal este nu sa-ti alegi o femeie care nu te inseala ci pe una pe care o iubesti. Ca un barbat. Si atata vreme cat lucrurile intre voi nu degenereaza in alt soi de relationari , nici ca te inseala. Garantez eu.
0

#30 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 27 October 2007 - 10:32 AM

....daca o iubesti precum spui, poate ai si puterea sa o ierti pentru ce a facut...
ceva nu a functionat atata vreme cat ea ˇfacut ce a facut...
trebuie sa vezi de ce a facut asta si sa cauti si la tine si la ea motivul...
daca o vei ierta vei avea ocazia sa vezi adevarata ei fata....( in mod normal ce odata fata a calcat pe bec o va face probabil si a doua oara.dar nu este obligatoriu)...( ti-a prins slabiciunea)..(experienta avuta s-ar putea sa o faca sa-si dea seama cat de mult te iubeste.)...darrrr....vei putea trece mai usor pestre despartire ca va urma...vei fi inrait impotriva ei....dar ai grija sa nu te =enclavezi= si sa o apuci pe alte cai

Aceasta postare a fost editata de newtask: 27 October 2007 - 10:34 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Conferinţa „Psihoterapia Traumei şi a Disocierii” Ea.  1 553
Topic inchis Iubitul meu este insurat cu mama lui
Iubitul meu este insurat cu mama lui
Helen2  103 17.302
Topic inchis Depersonalizare Andrey2009  55 11.110
Topic inchis vinovat de fericire ellla  23 6.406
Topic inchis Contacte repetate oana20  0 1.130