sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romanilor le e frica sa faca trazactii online Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   IceEyes 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 05

Scris 31 December 2005 - 04:25 PM

Cel mai usor e sa folosesti bancile online ( E-Gold, MoneyBokers, IntGold, StormCash, Paypal, Leuvirtual, WebMoney, Ebilldeck), nu te complici asa de mult.Acestea au contract cu majoritatea bancilor reale eu din MoneyBokers imi alimentez cardul de la banac Transilvaniei majoritatea tranzactilor le fac on.Exista si dejavantaje ca orice servar mai si este off din cand in cand rar dar daca ai nevoie pe moment de bani te uiti la pc degeaba.Nu dureaza mai mult de 2 zile si asta se intampla rar de tot.
0

#12 Utilizator offline   massmedia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-March 07

Scris 03 March 2007 - 08:42 PM

Vezi postarearoportal, la Jun 1 2005, 11:40 AM, a spus:

Doar 1 la sută dintre romāni se īncumetă la tranzacţii bancare prin computer

Deşi costurile tranzacţiilor bancare făcute de acasă prin intermediul computerului sunt de circa 10 ori mai mici faţă de cele clasice, romānii preferă īncă saă bată drumul peānă la bănci şi saă stea la coadă, doar pentru a fi convinşi că operaţiunea e efectuată īn siguranţă.

Sursa: Gandul

Pai, in cazul acesta ma numar printre ei. Folosesc destul de des cardul in platile online, in special cumpar produse si servicii de afara. Nu am avut surprize in ultimii 2 ani. Ce pot spune e ca in Romania am probleme deseori cand incerc sa folosesc cardul, datorita proastei implementari a sistemelor de plata electronice.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic