Romanilor le e frica sa faca trazactii online
Scris 01 June 2005 - 11:40 AM
Deşi costurile tranzacţiilor bancare făcute de acasă prin intermediul computerului sunt de circa 10 ori mai mici faţă de cele clasice, romānii preferă īncă saă bată drumul peānă la bănci şi saă stea la coadă, doar pentru a fi convinşi că operaţiunea e efectuată īn siguranţă.
Sursa: Gandul
Scris 02 June 2005 - 06:44 PM
apropo sa stii ca si eu bat drumul si stau la coada, ca asta e inca nu am ajuns sa intru in robotificarea asta a platilor on-line, dar se va ajunge si acolo
Scris 02 June 2005 - 07:35 PM
Sau depui balanta pe discheta si dupa cateva luni te cheama sa vii sa le mai depui odata...ca nu le merge "softul"...
Astea fac sa fie asa mare neincrederea in sistemele noi.
Eu unul ,sincer ,nu am nici macar un card.Nu -i vad rostul.personal,la ora aceasta,cardul este un mijloc prin care banca face bani f frumosi ,si incearca sa ne faca sa credem ca e mai bine sa-la folosim decat sa folosim bani cas.
NU SUNT CONSERVATOR!
Dar face-ti o comparatie:avantaje /dezavantaje;si o sa vedeti ca ...singurul avantaj e ca ...nu ai bani la tine(numerar).
Un mic calcul:10 mil. lei.Scot in fiecare zi 500.000 lei de la bancomat ,care nu e al bancii emitente.Cat e comisionul?Ati calculat?Sunt curios daca si in alte tari ,comisioanele bancare sunt asa de mari...
Momentan am o parere f proasta despre banci privind preacticarea comisioanelor:Am platit 30000lei comision ptr o plata de 7000!!!.nu spun banca :">
Poate am divagat de la subiect,o sa ziceti,dar eu cred ca tocmai aceste motive determina omul simplu sa nu aiba incredere in sistemele noi,electronice,fiindca sunt prost gestionate,si omul nu are acum nici un avantaj.
Scris 02 June 2005 - 08:05 PM
Scris 03 June 2005 - 05:37 PM
Scris 01 July 2005 - 11:40 AM
spider, la Jun 2 2005, 09:05 PM, a spus:
[snapbacca]46152[/snapbacca]
Presupun ca nu te afli in Romania, mesajul tau nu se prea potriveste cu situatia de aici.
Scris 14 July 2005 - 03:16 PM
Scris 04 August 2005 - 12:24 PM
Puteti folosii cu succes cardul TAIFUN eliberat de BANCPOST nu le fac reclama dar merita. Se pot face plati direct pe internet in tara si strainatate. Este singurul care poate face asta. Dupa stiinta mea
Scris 04 August 2005 - 12:28 PM
leandrud, la Aug 4 2005, 01:24 PM, a spus:
Puteti folosii cu succes cardul TAIFUN eliberat de BANCPOST nu le fac reclama dar merita. Se pot face plati direct pe internet in tara si strainatate. Este singurul care poate face asta. Dupa stiinta mea
[snapbacca]58478[/snapbacca]
Eventual poate adaugi si un linca pentru informarea cit mai completa a celor de pe forum.
http://www.bancpost.ro/bpsite/produsul.jsp...dprod=pj_taifun
Scris 24 August 2005 - 05:25 PM
Parerea mea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sfaturi pentru a demara o afacere online de succes | Mdogaru27 | 1 | 1.238 |
|
Sisteme de plata pe internet | Black CAT | 60 | 23.716 |
|