Pagina 1 din 1
problema cu <div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;">
Scris 23 October 2007 - 04:23 PM
am folosit ceva de genu<div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;">pentru a aranja in pagina tot ce contine site'ul pina aici nicio problema problema apare atunci cin e folosita o rezolutzie mai mica la calculatorul utilizatorului fatza de ce pe care a am dacut eu asezarea in apgina apare mult in dreapta ... stie cineva ... ce ar trebuii sa schimb ... fara sa renuntz in totalitate la div nu stiu ... ceva care sa imi ia automat rezolutzia utilizatorului ...orice ... multzam
Scris 23 October 2007 - 09:53 PM
vecksi, la Oct 23 2007, 05:23 PM, a spus:
am folosit ceva de genu<div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;">pentru a aranja in pagina tot ce contine site'ul pina aici nicio problema problema apare atunci cin e folosita o rezolutzie mai mica la calculatorul utilizatorului fatza de ce pe care a am dacut eu asezarea in apgina apare mult in dreapta ... stie cineva ... ce ar trebuii sa schimb ... fara sa renuntz in totalitate la div nu stiu ... ceva care sa imi ia automat rezolutzia utilizatorului ...orice ... multzam 
nu folosi "position: absolute" ca nu o sa mearga, adica o sa iti merga bine doar pe rezolutia pe care il faci,...foloseste float, adica:
<div style="width: 100px; height: 100px; float: left;">
Scris 24 October 2007 - 12:38 PM
Vlllad, la Oct 23 2007, 10:53 PM, a spus:
nu folosi "position: absolute" ca nu o sa mearga, adica o sa iti merga bine doar pe rezolutia pe care il faci,...foloseste float, adica:
deci faa e asa tot site'ul e arahjat functzie de valoarea lui left si top din din div deci nu prea ma ajuta treaba aia nu ma interesaa dimensiuni ci pozitzionare!
multzam ashtept raspuns !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Site nou
nou site.. |
iCs@pS | 6 | 2.388 |
|
problema cu sitemap | mariusgeorgian | 3 | 1.208 |