sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

problema cu <div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;"> Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   vecksi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-October 07

Scris 23 October 2007 - 04:23 PM

am folosit ceva de genu<div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;">pentru a aranja in pagina tot ce contine site'ul pina aici nicio problema problema apare atunci cin e folosita o rezolutzie mai mica la calculatorul utilizatorului fatza de ce pe care a am dacut eu asezarea in apgina apare mult in dreapta ... stie cineva ... ce ar trebuii sa schimb ... fara sa renuntz in totalitate la div nu stiu ... ceva care sa imi ia automat rezolutzia utilizatorului ...orice ... multzam :clap:
0

#2 Utilizator offline   Vlllad 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 23 October 2007 - 09:53 PM

Vezi postareavecksi, la Oct 23 2007, 05:23 PM, a spus:

am folosit ceva de genu<div style="position:absolute; overflow:auto; top:203px; left:180px;">pentru a aranja in pagina tot ce contine site'ul pina aici nicio problema problema apare atunci cin e folosita o rezolutzie mai mica la calculatorul utilizatorului fatza de ce pe care a am dacut eu asezarea in apgina apare mult in dreapta ... stie cineva ... ce ar trebuii sa schimb ... fara sa renuntz in totalitate la div nu stiu ... ceva care sa imi ia automat rezolutzia utilizatorului ...orice ... multzam :clap:

nu folosi "position: absolute" ca nu o sa mearga, adica o sa iti merga bine doar pe rezolutia pe care il faci,...foloseste float, adica:
<div style="width: 100px; height: 100px; float: left;">
0

#3 Utilizator offline   vecksi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-October 07

Scris 24 October 2007 - 12:38 PM

Vezi postareaVlllad, la Oct 23 2007, 10:53 PM, a spus:

nu folosi "position: absolute" ca nu o sa mearga, adica o sa iti merga bine doar pe rezolutia pe care il faci,...foloseste float, adica:
<div style="width: 100px; height: 100px; float: left;">

deci faa e asa tot site'ul e arahjat functzie de valoarea lui left si top din din div deci nu prea ma ajuta treaba aia nu ma interesaa dimensiuni ci pozitzionare!
multzam ashtept raspuns !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Site nou
nou site..
iCs@pS  6 2.388