sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

shambala taramul care ne inspira Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fericirea 

• Psihanalist
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 31 May 2005 - 08:10 PM

sambala, acest teărâm minunat, această lume de vis, este o zonă nelocuită de oameni, în adevăratul înteles al cuvântului "om". Este un tinut energetic, vibratoriu, pur, peărând ireal pentru muritorii de rând. Este o lume deosebită de cea peământeană. Noi, cei din sambala, avem nevoie doar de un spatiu unde saă ne miscăm, si atâte. Suntem niste luminite dotate cu inteligentă maximă, aflate pururea în miscare, neobosite etern, minunate focare energetice care supraveghează si conduc universul.
pentru cei pasionati,am auzit de un articol dintr-o revista din romania,in care se vorbeste despre descoperirea unei cai de acces catre sambala aflata in muntii carpati, -muntii apuseni-,stie cineva alte informatii?
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 03 May 2006 - 10:22 PM

Vezi postareafericirea, la May 31 2005, 09:10 PM, a spus:

Shambala, acest tărâm minunat, această lume de vis, este o zonă nelocuită de oameni, în adevăratul înteles al cuvântului "om". Este un tinut energetic, vibratoriu, pur, părând ireal pentru muritorii de rând. Este o lume deosebită de cea pământeană. Noi, cei din Shambala, avem nevoie doar de un spatiu unde să ne miscăm, si atât. Suntem niste luminite dotate cu inteligentă maximă, aflate pururea în miscare, neobosite etern, minunate focare energetice care supraveghează si conduc universul.
Pt cei pasionati,am auzit de un articol dintr-o revista din romania,in care se vorbeste despre descoperirea unei cai de acces catre shambala aflata in muntii carpati, -muntii apuseni-,stie cineva alte informatii?

bla,bla...si care corespund prin culoare secrete cu muntii din asia centrala..prin tuneluri...si la capat se vede luminita!...mai bine intrebi un geofizician...insa poti sa stii ce universuri paralele ne pandesc din intuneric?
acum serios...am auzit cpoill fiind poveste asta, stiu k am citit si o carte, insa...tu chiar crezi? :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis LOGICA DUMNEZEIASCA?
In VT Dumnezeu indeamna la crima!!!!!
Soimos  5 4.446
Topic inchis Daca te ineci, unde ajungi? -=Scary boY=-  124 18.607
Hot Topic (New) Ne nastem singuri, murim singuri........ ellla  29 12.463
Topic inchis Atasamente Antichrist Satoria  100 17.597
Hot Topic (New) Ce este omul?
Creatura degenerata sau maimuta evoluata?
Elia  19 17.640