sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Rezoluţie maxima 800 pe latură O măsură stupida ? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Rezoluţia pozelor pe Roportal (5 membri au votat)

Ce Rezolutie vi se pare justificată

1. MAXIM 800 pixeli pe latura mare (1 voturi [20.00%])

Procentaj din vot: 20.00%

2. Oricât, dar să încapă pe ecran (3 voturi [60.00%])

Procentaj din vot: 60.00%

3. Fără nici o limită (1 voturi [20.00%])

Procentaj din vot: 20.00%

Voteaza

#1 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 21 October 2007 - 08:32 PM

În ultimele zile, "moderatorul" "n-am bă pleacă" se amuza editând ABSOLUT orice mesaj postat la "Fotografie", folosind diferite culori şi injurii în conţinutul mesajelor editate;
Motivul : pozele postate au mai mult de 800 de pixlei pe lături;
De aceea am creeat următorul chestionar :
Alegeţi o opţiune :

1) MAXIM 800 pixeli, implica poze neclare, meschin de mici, care afectează mesajul artisitc;
2) 1024 pe latura mare a unei poze implică vizualizarea pozei pe orice ecran actual, în condiţii confortabile;
3) fiecare poszează cum vrea, dar trebuie ţinut cont de cei ce au o conexiune slabă la internet;

Nota bene : Conform "Microsoft", diferenţa de "upload" între o poză 800 x 600 şi una 1024x 768 este de 2,75 secunde, folosind o conexiune dial-up @ 28,8 mbps ...

cred că asta spune tot :)

Votaţi
0

#2 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 21 October 2007 - 08:58 PM

nu inteleg de ce le editeaza ? ca daca sunt normale .. indiferent de marimea lor eu le vad. Nu cred ca daca ai conexiune mica mai poti intra pe forum sa postezi pentru ca si asa forumul merge foarte greu. Avand in vedere ca nu am probleme cu netul si calculatorul este foarte performat ... de ce si-ar face el probleme cu marimea pozelor? Acum nu pot sa vad nici o poza :)
Ar trebui sa isi faca probleme referitoare la marime, calitate,pixeli, etc persoana care posteaza poza.
M-a lamurit si "n-am ba, ca sunt zgarcit, pleaca" .... intr-un PM .. a spus ca cica sunt acra .. cand eu sunt mai dulce ca mierea :(

Aceasta postare a fost editata de ClassicAlina: 21 October 2007 - 09:01 PM

0

#3 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 21 October 2007 - 09:03 PM

am votat si io :) deoarece sunt in juriu :( sunt foarte nervoasa ca nu pot vedea nici o fotografie pe care moderatorul ''...ba...'' o masluieste.
deci daca nu vor fi nominalizate pozele voastre la sfarsitul concursului sa ii multumiti susnumitului moderator :(
0

#4 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 21 October 2007 - 09:07 PM

io vreau sa ma folosesc de poze. Le vreau ca wallpaper. Si sunt prea MICI!!!!
0

#5 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 21 October 2007 - 09:10 PM

Vezi postareaClassicAlina, la Oct 21 2007, 08:58 PM, a spus:

M-a lamurit si "n-am ba, ca sunt zgarcit, pleaca" .... intr-un PM .. a spus ca cica sunt acra .. cand eu sunt mai dulce ca mierea :(

să vezi ce PM-uri îmi trimite mie :(
numa' ameninţări, zici că e "n-am bă Lăscărică dom' Semaca" din filmele cu gangsteri ale lui Nicolaescu :)
0

#6 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 21 October 2007 - 09:19 PM

1. Dimensiunile sunt de bun-simt. Daca aveti buna-vointa sa intrati pe orice alt forum foto, roman sau din afara, au restrictii legate de dimensiunea imaginilor postate. Nu toti userii au fibra, nu toti au internet de viteza mare.. mai sunt si useri ce intra prin dial-up. Macar din respect pentru ei, ar trebui sa se posteze imagini la care sa nu fie nevoie sa omoram conexiunea.

Cat despre ce zice mucisoft... hai las-o in balarii... daca n-ai aflat pana acum ca ce zice mucisoft si ce se intampla in realitate.. sunt doua chestii total diferite... mai invata.

2.

Citeaza

3) fiecare poszează cum vrea, dar trebuie ţinut cont de cei ce au o conexiune slabă la internet;

Sigur ca da... uite cum se vorbeste aiurea.. doar ca sa-ti mai citesti un post. Cum tii cont de cei cu o conexiunea slaba postand imagini cu 3072x2048?

Ce-ar fi ca inainte sa contesti decizia moderatorului, in legatura cu rezolutia.. sa faci gura si in legatura cu rezolutiile PREA mari????

Dar nu.. hai sa dam cu noroi, ca e la moda.. hai sa facem in contra... ca suntem mai cu mot.

3. Imaginile nu se vad, nu din cauza ca mesajele sunt editate... in caz ca va intereseaza, el nu umbla la poze... pentru ca tot la dimensiunea aiuristica cu care le postati sunt... ci ca sa va atentioneze sa respectati regulamentul intern, specific acestei arii.
Ajungea sa puneti o intrebare si ati fi aflat ca momentan exista niste probleme in legatura cu atasarea/vizualizarea imaginilor. Dar nu... era mai usor sa faceti gat.

In concluzie, ori se respecta regulamentul, ori imaginile se vor sterge. Si se va intampla asa pana se va invata ca trebuie sa-i respectam si pe ceilalti useri. (fara "conexiune buna si calculator performant")

Topicul se inchide.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Se lanseaza un concurs nou?...care este
Cum vor reactiona userii la un alt concurs cu premii?
New Task  1 638
Hot Topic (New) Prietenii nostri... deea_s  26 14.630
Topic inchis fidelitate heidy  12 7.451
Replici noi ASPIRATOR...... 78cat  1 6.294
Topic inchis Acoperisuri, Ferestre de mansarda, Cosuri de fum, Panouri solare, Termopane
Acoperisuri, Ferestre de mansarda, Cosuri de fum, Panouri solare, Term
teodor_minca  2 3.591