elodia...... de ce atata interes pentru cazul asta?!
Scris 21 October 2007 - 03:25 PM
nu vreau sa fiu inteleasa gresit.... nu sunt o insensibila, e bine ca oamenilor le pasa de ea insa nu cred ca ar trebui sa fie o stire de interes national care sa umple toate buletinele de stiri...
Scris 10 November 2007 - 02:23 AM
Scris 10 November 2007 - 02:27 AM
O sa fac un numar de magie si o sa iti cer sa tii televizorul deschis numai pe NG si nu o sa mai auzi de Elodia.
Sa vedem daca imi iese.
Scris 10 November 2007 - 02:33 AM
K0ntr0VerSy, la Nov 10 2007, 02:27 AM, a spus:
O sa fac un numar de magie si o sa iti cer sa tii televizorul deschis numai pe NG si nu o sa mai auzi de Elodia.
Sa vedem daca imi iese.
Da tu de unde stii de OTV, K?
on: e normal sa se vorbeasca de ea atat timp cat aduce audienta, capital si mai ales ca si face parte din gama de afise perfect pentru a distrage atentia de la problemele politice si ... ma opresc aici.
Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 10 November 2007 - 02:34 AM
Scris 10 November 2007 - 02:59 AM
Dar cand un post persevereaza pe subiectul asta si tu invariabil te uiti, ai o problema. Daca mai deschizi si topic, ai o problema si mai mare.
Daca domnisoara o sa isi mute atentia pe NG cum am zis, nu o sa mai auda de Elodia. Dar probabil ca nu o sa mai vrea sa calatoreasca vreodata cu avionul, vezi 'Dezastre in Aer' sau in cazul unora 'Dezastru in Pat'.
Scris 11 November 2007 - 06:47 AM
kisstina, la Oct 21 2007, 03:25 PM, a spus:
nu vreau sa fiu inteleasa gresit.... nu sunt o insensibila, e bine ca oamenilor le pasa de ea insa nu cred ca ar trebui sa fie o stire de interes national care sa umple toate buletinele de stiri...
prostitutie morala!
Scris 11 November 2007 - 11:40 AM
fan club Cioaca
citate:
“Mie mi se pare un om bun. Are o privire blanda, asa, si un zambet care poate dezarma pe oricine. Este cel mai sexy barbat pe care l-am vazut in ultima vreme”, ne-a marturisit Simona-Sensual. “Toate prietenele mele cred ca Cioaca e nevinovat. Ne strangem si discutam despre acest caz si ni se pare imposibil ca un om precum Cioaca sa poata sa comita o crima asa oribila”, ne-a mai spus Simona.
intrati si va minunati cat de putin ii duce mintea pe unii
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bursa..."tepelor"
Ce "tepe"ati dat ori ati luat? |
Bagherra | 5 | 3.732 |
|
vreau bani de buzunar
se poate sa ai job de vara la 14 ani? :D |