sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

www.picturaonline.ro Magazin on line cu materiale pentru pictura Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Picturaonline 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-October 07

Scris 21 October 2007 - 01:01 PM

Buna ziua. Propun spre dezbatere noul magazin specializat pe materiale pentru pictura www.picturaonline.ro . Daca aveti ceva observatii despre felul in care acest site este realizat, despre functionalitatea sa, despre gama de produse, s.a.m.d astept cu nerabdare comentariile dvs.
0

#2 Utilizator offline   flowstyl 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-September 08

Scris 22 May 2009 - 10:41 PM

Vezi postareaPicturaonline, la Oct 21 2007, 02:01 PM, a spus:

Buna ziua. Propun spre dezbatere noul magazin specializat pe materiale pentru pictura www.picturaonline.ro . Daca aveti ceva observatii despre felul in care acest site este realizat, despre functionalitatea sa, despre gama de produse, s.a.m.d astept cu nerabdare comentariile dvs.

salut remarc eu...am facut azi o comanda de peste 300 ron si asteptam sa fiu contactat in timpul cel mai scurt asa cum scrie pe sit....cand colo...ce sa vezi stil romanesc...am dat telefon si mi s-a confirmat ca se va lua legatura cu mine....astept...si nu e alta dar am o pofta de pictura....pe care tre sa mi-o pun in cui pentru ca nu mai am diverse culori.....asta e...TRAIM IN ROMANIA...Cu stima...va doresc "succese", pe toate planurile...bafta dragilor :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente VINZARE ACUARELE RUSESTI (ST-PETERSBURG)
MASTER CLASS
styopkaa  9 3.382
Hot Topic (New) Atasamente RESURSE DE ARTA
resurse, recomandari, informatii, intrebari
*fulgdenea*  29 6.753
Replici noi Diverse stiri si discutii despre EXPOZITII in tara tosca_5  2 2.088
Replici noi Ilana Yahav
"pictura cu nisip"
January  4 996
Replici noi Picturi in ulei
o varietate ampla de picturi
Sideswipe  0 911