Buna ziua. Propun spre dezbatere noul magazin specializat pe materiale pentru pictura www.picturaonline.ro . Daca aveti ceva observatii despre felul in care acest site este realizat, despre functionalitatea sa, despre gama de produse, s.a.m.d astept cu nerabdare comentariile dvs.
Pagina 1 din 1
www.picturaonline.ro Magazin on line cu materiale pentru pictura
Scris 22 May 2009 - 10:41 PM
Picturaonline, la Oct 21 2007, 02:01 PM, a spus:
Buna ziua. Propun spre dezbatere noul magazin specializat pe materiale pentru pictura www.picturaonline.ro . Daca aveti ceva observatii despre felul in care acest site este realizat, despre functionalitatea sa, despre gama de produse, s.a.m.d astept cu nerabdare comentariile dvs.
salut remarc eu...am facut azi o comanda de peste 300 ron si asteptam sa fiu contactat in timpul cel mai scurt asa cum scrie pe sit....cand colo...ce sa vezi stil romanesc...am dat telefon si mi s-a confirmat ca se va lua legatura cu mine....astept...si nu e alta dar am o pofta de pictura....pe care tre sa mi-o pun in cui pentru ca nu mai am diverse culori.....asta e...TRAIM IN ROMANIA...Cu stima...va doresc "succese", pe toate planurile...bafta dragilor
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
MASTER CLASS |
styopkaa | 9 | 3.382 |
|
resurse, recomandari, informatii, intrebari |
*fulgdenea* | 29 | 6.753 |
|