sau Inregistrare

• 144 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Adevarul ! Evaluare topic: * * - - -

#21 Utilizator offline   K0ntr0 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-October 07

Scris 20 October 2007 - 03:16 PM

Vezi postarealupini, la Oct 20 2007, 03:55 PM, a spus:

Am scris de mai multe ori : Nu ştiu !

QED, nu crezi?

Kontroversy, pe mine iubirea m-a adus la cunoaşterea lui Dumnezeu. Nu-mi pasă de minuni. Mie îmi plac învăţăturile plăcute spuse de Isus, nu minunile !

Minti, iti pasa de minuni. Think about it. Cand o sa fii intr-o situatie grea, nu o sa vrei o minune? Think about it.
Sunt absolut convins de invataturile respective (sinugigase, foarte sinucigase imho), dar asta nu inseamna decat ca Jesus a fost un filozof, un iluminat, un personaj deosebit (total de acord).
Sunt scriitori, autori, filozofi care au scris foarte frumos Lupini. Oameni foarte talentati. De ce sa nu fi fost si Jesus un filozof care sa stie sa te impresioneze, ca si Dostoievski sa spunem. De ce nu?
Poate a fost un magician care iti ghicea gandurile, cu o putere de anticipatie grozava.
Crezi ca in lumea asta nu au fost, nu sunt si nu vor fi oameni care sa vada foarte clar viitorul?
Daca aceeasi oameni despre care spune insusi Jesus ca 'Fiul Omului e aici sau e acolo' au fost mistificatori si au inventat Evangheliile sau, mai bine zis, le-au inflorit?
Ai citit 'Maestrul si Margareta'?

Abuzezi foarte mult de cuvantul 'iubire', Lupini. Pentru ca ti se vadeste influenta crestina.
Iti iubesti vrajmasul, Lupini?
Pe cel care ti-a violat si ciopartit copilul il poti iubi?

Asta a făcut ! Dacă s-ar fi prezentat ca fiind Dumnezeu, nu ar mai fi fost condamnat la moarte !

Vorbesti prostii.
Sentinta Sinedriului a fost tocmai ca a hulit! Aminteste-ti de Caiafa, de ce si-a rupt camasa?

Isus spune despre cei care cred datorită minunilor : "sunt ca iarba de la marginea drumului : când e soare şi plouă, creşte, dar când vine seceta, se usucă !" Aşa sunt cei care cred doar datorită minunilor. Cine nu pricepe frumuseţea înţelepciunii creştine, nici dacă i s-ar prezenta 1000 de minuni nu va crede !

Chiar tu ai spus ca nu stii daca ai fi crezut, nu? Indoiala e absolut normala, deci sa crezi tot ce spune cineva e foarte grav. Deci nu e niciun pacat ca daca vine cineva si iti spune ca e Dumnezeu sa NU il crezi. E ceva absolut natural, chiar recomandabil.

Kontroversy, am mai scris, eu nu cred pentru că El a spus că e Dumnezeu ci cred pentru că îmi place ceea ce a spus : a vorbit numai despre iubire ! De asta îmi place mie învăţătura creştină ! Nu pot să spun că eu cred necondiţionat, dar pot să spun că îmi place învăţătura !
Dacă tu vei muri pentru mine , da , te cred ! :cry:
Asta caut şi eu !

Kontroversy, am mai scris, eu nu cred pentru că El a spus că e Dumnezeu ci cred pentru că îmi place ceea ce a spus : a vorbit numai despre iubire ! De asta îmi place mie învăţătura creştină ! Nu pot să spun că eu cred necondiţionat, dar pot să spun că îmi place învăţătura !

E altceva. Textele sunt frumoase, iar Jesus nu vorbeste decat despre UTOPII.
INEXISTENT.
Care e diferenta dintre Jesus si "Imagine" a lui John Lennon?
Si tu iti poti imagina ca ai un copil sanatos in timp ce el are cancer.

Dacă tu vei muri pentru mine , da , te cred ! :phone:

Nimeni nu o sa moara pentru tine, Lupini. Wake up.
O mama, un parinte, da, si-ar da viata pentru copil. Cert.
Dar Dumnezeu asta are un alt plan: are grija ca mama sa isi vada copilul mort.
Si mama nu mai are ce sa faca decat sa isi doreasca sa moara ea, numai sa nu moara copilul. Dar 'ursulet de catifea - ce se da nu se mai ia'.

Asta caut şi eu !

Busted!
Te-am mai intrebat o data si ai incercat sa imi dai raspunsul.
Acum vad ca ai incetat sa crezi ca stii Adevarul.

Aceasta postare a fost editata de K0ntr0: 20 October 2007 - 03:27 PM

0

#22 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 20 October 2007 - 03:19 PM

Vezi postareaEnki, la Oct 20 2007, 04:14 PM, a spus:

Nu dragule, asa il percepi TU. Sa iti aduc aminte unde spuneai ca Dumnezeu e gelos, se razbuna, pedepseste? Unde are capricii si toane?

Enki, eu nicăieri nu am scris că Dumnezeu are capricii şi toane. Doar omul are ! Eu scriu doar ce spune Dumnezeu !
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 20 October 2007 - 03:30 PM

Vezi postarealupini, la Oct 20 2007, 04:19 PM, a spus:

Enki, eu nicăieri nu am scris că Dumnezeu are capricii şi toane. Doar omul are ! Eu scriu doar ce spune Dumnezeu !

Si ce spune Dumnezeu despre el cand zice: sa nu ai alti Dumnezei... ca eu sunt un Dumnezeu gelos. Ce spune despre el atunci cand omoara intai nascutii egiptenilor doar asa, ca sa faca o demonstratie. ce spune despre el cand o transforma pe sotia lui Lot in stalp de sare? Daca ai vedea ca un om face asta... doar ca asa vrea muschii lui... cum ai caracteriza un astfel de om? Deci Dumnezeul biblic singurel arata ce caracter are...
Deci cum ziceam, isterii de fata mare, capricii de om rasfatat, gelozii stupide...
0

#24 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2007 - 03:39 PM

Vezi postareaK0ntr0, la Oct 20 2007, 04:16 PM, a spus:

Cand o sa fii intr-o situatie grea, nu o sa vrei o minune?

Mă cunoşti tu mai bine decât mă cunosc eu ? Ba, da, aş vrea o minune ! Oricine ar vrea dacă ar şti că fiul lui e pe moarte !

Sunt scriitori, autori, filozofi care au scris foarte frumos Lupini. Oameni foarte talentati.

Dacă acei scriitori, autori, filosofi, si-au dat viaţa pentru cineva, atunci sunt ca şi Isus. Chiar el spune asta ! Dostoievski nu şi-a dat viaţa pentru nimeni ! :o:

Iti iubesti vrajmasul, Lupini?
Pe cel care ti-a violat si ciopartit copilul il poti iubi?

Nu , din păcate eu nu pot să îmi iubesc duşmanul. Aici se vede cât de păcătos sunt ! Doar cei care au o credinţă uriaşă pot face asta ! Isus, este deasupra uriaşilor : pe mine m-a iertat deşi eu îl respingeam când eram ateu !

Sentinta Sinedriului a fost tocmai ca a hulit! Aminteste-ti de Caiafa, de ce si-a rupt camasa?

Tu ai scris despre minuni ! Lui Caiafa nu i-a arătat minunile ci i-a spus despre iubire însă inima lui Caiafa nu ştia ce este iubirea !

deci sa crezi tot ce spune ceva e foarte grav.
Deci nu e niciun pacat ca daca vine cineva si iti spune ca e Dumnezeu sa NU il crezi.

Când spune să îţi iubeşti aproapele , e grav ? :cry: Isus nu doar a spus, el a şi făcut fapte : a arătat omului ce este iubirea : "nu există mai mare iubire decât să îşi dea cineva viaţa pentru prietenul lui !!!" Îţi aminteşti ?

Nimeni nu o sa moara pentru tine, Lupini.
Acum vad ca ai incetat sa crezi ca stii Adevarul.

M-ai întrebat dacă te-aş cred că tu eşti Dumnezeu. Tu ai răspuns că nu va muri nimeni pentru mine. Ăsta a fost răspunsul meu dacă te cred sau nu ! Ţi-ai răspuns dingur ! :D

Dacă aş cunoaşte tot adevărul , aş fi Dumnezeu , nu ?

Care e diferenta dintre Jesus si "Imagine" a lui John Lennon?

Diferenţa e că Lennon a câştigat bani de pe urma dreptului de autor, iar Isus a arătat omului ce este iubirea prin sacrificul propriu ! :phone:

Aceasta postare a fost editata de lupini: 20 October 2007 - 03:45 PM

0

#25 Utilizator offline   K0ntr0 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-October 07

Scris 20 October 2007 - 03:41 PM

Vezi postareaEnki, la Oct 20 2007, 04:30 PM, a spus:

Si ce spune Dumnezeu despre el cand zice: sa nu ai alti Dumnezei... ca eu sunt un Dumnezeu gelos. Ce spune despre el atunci cand omoara intai nascutii egiptenilor doar asa, ca sa faca o demonstratie. ce spune despre el cand o transforma pe sotia lui Lot in stalp de sare? Daca ai vedea ca un om face asta... doar ca asa vrea muschii lui... cum ai caracteriza un astfel de om? Deci Dumnezeul biblic singurel arata ce caracter are...
Deci cum ziceam, isterii de fata mare, capricii de om rasfatat, gelozii stupide...

Hei, doar nu o fi vreo noutate pentru tine faptul ca YHWH este cel mai ipocrit personaj din cate au existat vreodata?
Dar am o intrebare pentru tine personal: sa presupunem ca YHWH e intr-adevar Dumnezeu, Creatorul. Merita respectul?
0

#26 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2007 - 03:44 PM

Vezi postareaEnki, la Oct 20 2007, 04:30 PM, a spus:

Enki, toţi cei cărora li s-a întâmplat cele scrise de tine, ştiau dinainte că aşa vor păţi, şi totuşi au continuat. Tu Enki , dacă îţi va spune cineva să nu te arunci de pe bloc pentru că vei muri, te vei arunca ?

Aceasta postare a fost editata de lupini: 20 October 2007 - 03:44 PM

0

#27 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 October 2007 - 03:45 PM

Pai pentru mine nu e o noutate, iar Lupini de exemplu nu vrea sa imi raspunda la intrebari: daca ar vedea un om ca face ce facea YHWH, si anume ce am zis in mesajul anterior, cum l-ar caracteriza pe acel om? Cum ar caracteriza un om care ucide triburi intregi doar ca sa le arate unora ca ii iubeste, sau care ucide prunci sa demonstreze cat e el de tare?
Nu, e raspunsul la intrebarea ta K.
0

#28 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2007 - 03:48 PM

Vezi postareaEnki, la Oct 20 2007, 04:45 PM, a spus:

Pai pentru mine nu e o noutate, iar Lupini de exemplu nu vrea sa imi raspunda la intrebari: daca ar vedea un om ca face ce facea YHWH, si anume ce am zis in mesajul anterior, cum l-ar caracteriza pe acel om? Cum ar caracteriza un om care ucide triburi intregi doar ca sa le arate unora ca ii iubeste, sau care ucide prunci sa demonstreze cat e el de tare?

Demonstraţia apare atunci când nu avertizezi pe cineva ! Dumnezeu a avetizat pe toţi aceia care au murit. I-a avertizat, dar ei nu au luat în considerare avertismentul.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 20 October 2007 - 03:48 PM

0

#29 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 October 2007 - 03:48 PM

Vezi postarealupini, la Oct 20 2007, 04:44 PM, a spus:

Enki, toţi cei cărora li s-a întâmplat cele scrise de tine, ştiau dinainte că aşa vor păţi, şi totuşi au continuat. Tu Enki , dacă îţi va spune cineva să nu te arunci de pe bloc pentru că vei muri, te vei arunca ?

Iar eu daca iti zic tie sa nu mananci azi paine fiindca daca mananci am sa te omor, sau sa iti spun ca daca mergi azi la film trimit un traznet peste tine, e corect sa iti dau astfel de ordine, sa pun astfel de conditii?

Si inca ceva, Dumnezeu nu i-a avertizat ca vor muri, ci i-a avertizat ca ii va ucide. Pentru ca aceia mor din vointa lui YHWH.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 20 October 2007 - 03:50 PM

0

#30 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 October 2007 - 03:50 PM

Vezi postareaEnki, la Oct 20 2007, 04:48 PM, a spus:

Iar eu daca iti zic tie sa nu mananci azi paine fiindca daca mananci am sa te omor, sau sa iti spun ca daca mergi azi la film trimit un traznet peste tine, e corect sa iti dau astfel de ordine, sa pun astfel de conditii?

Aici e diferenţa între om ţi Dumnezeu : tu spui să nu mănânc pâine că mi se va întâmpla ceva iar Dumnezeu a spus să nu faci rau că ţi se va întâmpla ceva ! Simţi diferenţa ? :cry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 144 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Salveaza-ti sufletul !
Imparatia cerurilor s-a apropiat! Aveti nevoie de o biblie?
mircea.gabriel  23 8.356
Topic inchis Pamantul s-a oprit Elia  58 21.337
Hot Topic (New) Cit de mult il cunosti tu pe Dumnezeu?
Argumente sunt cu milioanele dar il cunosti tu personal pe Dumnezeu?
luciappoint  287 20.107
Topic inchis ISLAMUL
- modul cum se raporteaza el la celelalte religii......
:GaGa  32 4.433
Topic inchis valoarea scripturilor
Intrebari ... privind valoarea scripturilor si legitimitatea lor
Sikaryan  1 2.725