lupini, la Oct 20 2007, 03:55 PM, a spus:
QED, nu crezi?
Minti, iti pasa de minuni. Think about it. Cand o sa fii intr-o situatie grea, nu o sa vrei o minune? Think about it.
Sunt absolut convins de invataturile respective (sinugigase, foarte sinucigase imho), dar asta nu inseamna decat ca Jesus a fost un filozof, un iluminat, un personaj deosebit (total de acord).
Sunt scriitori, autori, filozofi care au scris foarte frumos Lupini. Oameni foarte talentati. De ce sa nu fi fost si Jesus un filozof care sa stie sa te impresioneze, ca si Dostoievski sa spunem. De ce nu?
Poate a fost un magician care iti ghicea gandurile, cu o putere de anticipatie grozava.
Crezi ca in lumea asta nu au fost, nu sunt si nu vor fi oameni care sa vada foarte clar viitorul?
Daca aceeasi oameni despre care spune insusi Jesus ca 'Fiul Omului e aici sau e acolo' au fost mistificatori si au inventat Evangheliile sau, mai bine zis, le-au inflorit?
Ai citit 'Maestrul si Margareta'?
Abuzezi foarte mult de cuvantul 'iubire', Lupini. Pentru ca ti se vadeste influenta crestina.
Iti iubesti vrajmasul, Lupini?
Pe cel care ti-a violat si ciopartit copilul il poti iubi?
Vorbesti prostii.
Sentinta Sinedriului a fost tocmai ca a hulit! Aminteste-ti de Caiafa, de ce si-a rupt camasa?
Chiar tu ai spus ca nu stii daca ai fi crezut, nu? Indoiala e absolut normala, deci sa crezi tot ce spune cineva e foarte grav. Deci nu e niciun pacat ca daca vine cineva si iti spune ca e Dumnezeu sa NU il crezi. E ceva absolut natural, chiar recomandabil.
Dacă tu vei muri pentru mine , da , te cred !
Asta caut şi eu !
E altceva. Textele sunt frumoase, iar Jesus nu vorbeste decat despre UTOPII.
INEXISTENT.
Care e diferenta dintre Jesus si "Imagine" a lui John Lennon?
Si tu iti poti imagina ca ai un copil sanatos in timp ce el are cancer.
Nimeni nu o sa moara pentru tine, Lupini. Wake up.
O mama, un parinte, da, si-ar da viata pentru copil. Cert.
Dar Dumnezeu asta are un alt plan: are grija ca mama sa isi vada copilul mort.
Si mama nu mai are ce sa faca decat sa isi doreasca sa moara ea, numai sa nu moara copilul. Dar 'ursulet de catifea - ce se da nu se mai ia'.
Busted!
Te-am mai intrebat o data si ai incercat sa imi dai raspunsul.
Acum vad ca ai incetat sa crezi ca stii Adevarul.
Aceasta postare a fost editata de K0ntr0: 20 October 2007 - 03:27 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis