Suntem la inceput , deocamdata nu ne-am apucat sa facem noi rezumate personale ale articolelor casite pe net pentru ca nu prea avem "resurse mentale" recunoastem ca nu suntem ziaristi precum pretind altii ! Ci ne ajutam de ajutorul tehnologiei RSS cu stiri interactive + stiri colectate de pe tot netu' asta si asezate zilnic pe blogul www.editorialul.blogspot.com Va asteptam cu comentarii si alte idei noi !
Pagina 1 din 1
Blog-ul stirilor proaspete! www.editorialul.blogspot.com
Scris 19 October 2007 - 11:04 PM
Ce faceti voi, fac altii de foarte mult timp si cu ceva ore mai devreme decat voi.. intelegeti voi la ce ma refer. Eu zic, parerea mea, sa adunati o echipa ce doreste sa-si puna mintea la contributie si le place sa faca asta, sa deschideti mai multe articole si sa incepeti voi sa scrieti... Nu are rost sa copiati.. rss-ul este plin de stiri iar site-uri de specialitate, v-am spus sunt foarte multe.
Grafica blog-ului lasa de dorit, intr-un cuvant.. varza.. folositi template-ul de la blogspot, nu este deloc interesanta chestia asta. Se gasesc template-uri pe internet cu gramada si culmea.. free!
Eu zic sa va apucati bine de treaba, timpul il puteti folosi in interesul vostru pozitiv nu pentru a va face de ras...
Imi scuzati limbajul direct, dar asa sunt eu.
Spor la treaba.
Daca aveti nevoie de ajutor, va stau la dispozitie.
Grafica blog-ului lasa de dorit, intr-un cuvant.. varza.. folositi template-ul de la blogspot, nu este deloc interesanta chestia asta. Se gasesc template-uri pe internet cu gramada si culmea.. free!
Eu zic sa va apucati bine de treaba, timpul il puteti folosi in interesul vostru pozitiv nu pentru a va face de ras...
Imi scuzati limbajul direct, dar asa sunt eu.
Spor la treaba.
Daca aveti nevoie de ajutor, va stau la dispozitie.
Scris 19 October 2007 - 11:57 PM
Multumesc de sfaturi, dar nu prea avem oameni buni in echipa . . si nu prea gasesc pe cineva care le place sa faca treaba asta . . Contacti-ma prin PM sau aici care vrea sa ni se alature , multumesc anticipat !
Scris 20 October 2007 - 12:02 AM
O echipa nu se strange asa usor mai omule... lucreaza putin la concept ca doar e al tau.. apoi lansezi o oferta pentru echipa ce vrei sa o ai...
Gandeste liber, gandeste ca un adevarat manager
Gandeste liber, gandeste ca un adevarat manager
Scris 20 October 2007 - 01:07 AM
pai eu am pus niste idei cap la cap si am ajuns la cateva concluzii, adica la ceea ce vreau sa fac . . numai ca trebuie sa mai avansez pe cont propriu ca dupa accea sa imi fac o echipa ;)Pana atunci am facut cateva modificari cat de cat interesante cu stiri proaspete !!! O noua grafica !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum afli cine conduce o masina dupa numarul de inmatriculare? | Razvanelnino | 2 | 2.156 |
|
Promovare Online prin siteurile de anunturi online gratuite
anunturi, anunturi gratuite, anunturi imobiliare, anunturi matrimonial |
Matei Horia | 1 | 2.635 |
|
BacteriaH | blackunam | 0 | 1.735 |
|
|
emerveillement | 1 | 7.115 |
|
|
Easydeals | 0 | 123 |