sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Lipsa poftei de mancare ulcer duodenal Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   tisa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 07

Scris 19 October 2007 - 08:23 PM

Salut.Problemele apar una peste alta.Am scris acum cateva zile ca tatal meu a fost operat de tumora vezicala acum trei luni.A facut un eco si a iesit vezica normala.Dar din cauza medicamentatiei de-a lungul celor trei luni i-a fost afectat rau de tot stomacul.Am fost la internist i s-au prescris niste medicamente de stomac si timp de doua saptamani parca i se ameliorase stomacul,dar pentru ca mai are si alta problema aceea ca urineaza des nu poate dormi nici noaptea plus ca i-au gasit tensiunea mare doctorita internista i-a dat si alte pastile fapt care iar l-a dus la afectarea stomacului(se pare ca de la zanocin cel putin asa a zis medicul).Dar colac peste pupaza este faptul ca acuma de cand i-a dat si celelalte pastile nu mai are nici pofta de mancare.Ca va dati seama ca pentru pastilele pentru tensiune nu trebuie sa manace sarat.Si mancarea fara sare nici nu are gust.De azi nu mai ia zanocin dar ma ingrijoreaza tare mult ca n-are pofta de mancare si ma doare ca zice ca :sti ce inseamna sa nu ai pofta de mancare..ca moartea te asteapta.Cel putin asa gandeste.Abia isi revenise si el pana sa ii dea pastilele asealalte si iar i s-a dat stomacul peste cap.Off ca nu mai stiu cum sa-l ajut.M-am saturat sa il tot vad ca ia pastile.Tot sper ca gasesc ceva naturist care sa-l ajute in toate problemele care le are.Ce sa ii dau eu pentru pofta de mancare?Asta e marea mea intrebare.(dar sa fie un raspuns sigur si sincer)
0

#2 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 19 October 2007 - 08:32 PM

Vezi postareatisa, la Oct 19 2007, 09:23 PM, a spus:

Salut.Problemele apar una peste alta.Am scris acum cateva zile ca tatal meu a fost operat de tumora vezicala acum trei luni.A facut un eco si a iesit vezica normala.Dar din cauza medicamentatiei de-a lungul celor trei luni i-a fost afectat rau de tot stomacul.Am fost la internist i s-au prescris niste medicamente de stomac si timp de doua saptamani parca i se ameliorase stomacul,dar pentru ca mai are si alta problema aceea ca urineaza des nu poate dormi nici noaptea plus ca i-au gasit tensiunea mare doctorita internista i-a dat si alte pastile fapt care iar l-a dus la afectarea stomacului(se pare ca de la zanocin cel putin asa a zis medicul).Dar colac peste pupaza este faptul ca acuma de cand i-a dat si celelalte pastile nu mai are nici pofta de mancare.Ca va dati seama ca pentru pastilele pentru tensiune nu trebuie sa manace sarat.Si mancarea fara sare nici nu are gust.De azi nu mai ia zanocin dar ma ingrijoreaza tare mult ca n-are pofta de mancare si ma doare ca zice ca :sti ce inseamna sa nu ai pofta de mancare..ca moartea te asteapta.Cel putin asa gandeste.Abia isi revenise si el pana sa ii dea pastilele asealalte si iar i s-a dat stomacul peste cap.Off ca nu mai stiu cum sa-l ajut.M-am saturat sa il tot vad ca ia pastile.Tot sper ca gasesc ceva naturist care sa-l ajute in toate problemele care le are.Ce sa ii dau eu pentru pofta de mancare?Asta e marea mea intrebare.(dar sa fie un raspuns sigur si sincer)

tensiunea mare poate sa fie din cauza durerilor la stomac. ( are dureri la stomac? ) Nu poate sa manance sau e doar lipsa poftei de mancare? Nu il obliga sa manance decat cate putin din fiecare fel de mancare pe care il pregatesti daca il doare stomacul. Doctorul ii va prescrie un supliment nutritiv daca va fi cazul. La testele de sange ce i-a aratat ? are anemie ... organismul asimieaza tot ce este necesar?
Sanatate!
0

#3 Utilizator offline   tisa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 07

Scris 20 October 2007 - 06:26 PM

S-a rezolvat pana la urma problema cu pofta de mancare de cand i-am dat suc de morcov inainte de masa care i-a facut pofta de mancare plus ca i-a facut mama mai multe feluri de mancare ca sa nu manance acelasi fel prea des...deci cam asta a fost remediul sucul de morcovi,iar problema cu durerea stomacului s-a ameliorat ca in primul rand n-a mai luat zanocin care era cauza durerii si in al doilea rand ca i-am luat de la farmacie Almagel care se ia o lingura la durere(acesta i-a amortit durerea).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse