sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

asfintit in culori! Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Botosel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 07

Scris 19 October 2007 - 01:29 PM

Salut! ;) ii mai place cuiva sa fotografieze asfintitul?mie una, dintre toate subiectele posibile, cel mai mult imi place sa fotografiez asfintitul...indiferent de loc:poate fi o cladire, un pom, o stanca, o pasare....culorile lui ma fascineaza.am vazut multe fotografii de genul asta ajustate cu Adobe Photoshop si care arata extraordinar.Eu una prefer sa le las pe ale mele neajustate.... :jester: Voi cum faceti?Multumesc! :flowers:Asfintit in decembrie...Asfintit in decembrie.... :o:Asfintit in culori...decembrie

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 19 October 2007 - 02:00 PM

Din pacate nu am una facuta de mine, dar postez o poza care imi place ;)

Fisiere atasate

0

#3 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 19 October 2007 - 02:05 PM

Va rog sa cititi regulamentul! Dimensiunea pozelor postate trebuie sa fie de MAXIM 800 de pixeli/latura.
0

#4 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 19 October 2007 - 02:10 PM

Vezi postareanambapleaca, la Oct 19 2007, 03:05 PM, a spus:

Va rog sa cititi regulamentul! Dimensiunea pozelor postate trebuie sa fie de MAXIM 800 de pixeli/latura.

Acum ma pierzi prin ceata ca nu ma pricep la din astea. Am inteles ca cu ImageShack-ul sau alte programe asemenea nu e bun ca pune poza mare etc, dar noi le-am pus ca atasament, apare direct micuta, nici asa nu-i bun?Ocupa spatiu cand o incarci pe forum? ;)
0

#5 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 October 2007 - 02:28 PM

Vezi postareasamsara, la Oct 19 2007, 02:10 PM, a spus:

Acum ma pierzi prin ceata ca nu ma pricep la din astea. Am inteles ca cu ImageShack-ul sau alte programe asemenea nu e bun ca pune poza mare etc, dar noi le-am pus ca atasament, apare direct micuta, nici asa nu-i bun?Ocupa spatiu cand o incarci pe forum? ;)

Utilizatorii care au internet mai slab trebuie sa astepte o gramada pana se incarca poza. Toate programele de editare sau gestionare a imaginilor au optiunea de redimensionare. Eu folosesc Photoshop. Am facut un action si printr-un click am rezolvat-o.

Aceasta postare a fost editata de nambapleaca: 19 October 2007 - 02:30 PM

0

#6 Utilizator offline   Botosel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 October 2007 - 03:59 PM

;) e superba!ma intreb unde e facuta...

Vezi postareanambapleaca, la Oct 19 2007, 02:05 PM, a spus:

Aha!Nu stiam ca e o dimensiune standard.Ok, numai ca prin micsorare se pierde din calitatea pozei.cel putin cand folosesti HP Photosmart Premier.Ce optiune din Photoshop ziceai ca folosesti?Ca optiunea de resize pe pixeli are aceeasi buba ca la photosmart.Multam! :jester:
0

#7 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip

Scris 19 October 2007 - 04:41 PM

Vezi postareamodheshulete, la Oct 19 2007, 03:59 PM, a spus:

;) e superba!ma intreb unde e facuta...Aha!Nu stiam ca e o dimensiune standard.Ok, numai ca prin micsorare se pierde din calitatea pozei.cel putin cand folosesti HP Photosmart Premier.Ce optiune din Photoshop ziceai ca folosesti?Ca optiunea de resize pe pixeli are aceeasi buba ca la photosmart.Multam! :jester:

Folosesc optiunea normala de resize image. Doar ca am facut un action, care face asta si este mai simplu si mai rapid.. Se poate aplica unui folder intreg... etc. Uite un tutorial: http://blog.paranoidferret.com/index.php/2...torial-actions/
Calitate se pierde la fiecare salvare a unui jpg, indiferent ce modifici. Stai linistita, ca nu se observa.

Sfera:

Fisier atasat  ab.jpg (39.17K)
Number of downloads: 37
0

#8 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 19 October 2007 - 09:34 PM

Drept dovada.. la cat de dragut mi-e netul de cateva zile.. pana imi incarca o amarata de poza.. ma apuca dimineata... De asta v-am tot rugat sa le postati o dimensiune rezonabila.. sunt momente in care internetul nu tine cu noi... si il blocam de tot incercand sa intram pe diverse link-uri.

Vezi postareasamsara, la Oct 19 2007, 03:10 PM, a spus:

Acum ma pierzi prin ceata ca nu ma pricep la din astea. Am inteles ca cu ImageShack-ul sau alte programe asemenea nu e bun ca pune poza mare etc, dar noi le-am pus ca atasament, apare direct micuta, nici asa nu-i bun?Ocupa spatiu cand o incarci pe forum? :phone:
Da, atunci cand le atasezi la un mesaj, iti apar mici, dar cand faci click pe ele.. ti le deschide la dimensiunea lor originala...

Vezi postareamodheshulete, la Oct 19 2007, 02:29 PM, a spus:

Salut! :o: ii mai place cuiva sa fotografieze asfintitul?mie una, dintre toate subiectele posibile, cel mai mult imi place sa fotografiez asfintitul...indiferent de loc:poate fi o cladire, un pom, o stanca, o pasare....culorile lui ma fascineaza.am vazut multe fotografii de genul asta ajustate cu Adobe Photoshop si care arata extraordinar.Eu una prefer sa le las pe ale mele neajustate.... :D Voi cum faceti?Multumesc! :flowers:Asfintit in decembrie...Asfintit in decembrie.... :o:Asfintit in culori...decembrie
Ultima poza, sigur nu e un rasarit? Daca e facuta pe malul Marii Negre... soarele nu apune in apa..... :cry:

Fisiere atasate

0

#9 Utilizator offline   Botosel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 19 October 2007 - 09:38 PM

[quote name='nightwish' date='Oct 19 2007, 09:34 PM' post='1116241']
nu e facuta pe malul marii negre...... :cry:
0

#10 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 20 October 2007 - 12:06 AM

e apus, si nu, nu e Marea Neagra :cry:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  14.jpg (286.05K)
    Number of downloads: 28

Aceasta postare a fost editata de nambapleaca: 20 October 2007 - 12:19 AM
Motiv editare: Te rog sa respecti regulamentul. Maxim 800 de pixeli pe latura.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari