sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tetrapareza spastica Ajutati o mama disperata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cherescu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-October 07

Scris 18 October 2007 - 01:05 PM

Am născut pe 5 ianuarie 1994 o fetita cu greutatea de 900 g la 6 luni si o săptămâna.
Până la un an nu am observat nimic, la un an si 2 luni am observat ca fetita mea nu putea sa se tina de pătuţ, nu punea toata talpa piciorului jos decât vârful. Am fost la medicul pediatru si i-a dat un tratament de întărire cu vitamine si calciu pana la un an si 8 luni când am mers la spitalul de recuperări din Sibiu si am aflat ca are TETRAPAREZA SPASTICĂ. Fetiţa a urmat un tratament recuperator până la vârsta de 3 ani şi jumătate când a fost operată de 4 ori. După operaţie a urmat un tratament recuperator si medicamentos cu cerebroluizil, encefahol, cornil, tanacan, midacalm, torotil şi vitamine.
La 7 ani şi 8 luni şi i s-a făcut TOXINA BUTULINICĂ, după acea a urmat un tratament recuperator la sanatoriul Gura Ocniţei.
La 11 ani a fost operată din nou la picioare şi a mai suferit încă 5 operaţii şi a doua TOXINA BUTULINICĂ.
În prezent are diagnosticul PARAPAREZĂ SPASTICĂ. După ultimul diagnostic fetiţa merge foarte rău, nu are stabilitate pe picioare şi nu i se dezvolta gambele.
Am aflat că în China ar exista o şansă de vindecare pentru ea dar nu ştiu cum se procedează şi ce trebuie să fac.
0

#2 Utilizator offline   ilymaus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 18 October 2007 - 07:34 PM

citeste si discutiile din forumul de pe pagina urmatoare http://www.parinti.com/tetrapareza_spastic...82454747b927224si pe pagina aceasta afirmatiile doctorului marcel platon http://www.romanian-portal.com/forum/forum...97&get=last
0

#3 Utilizator offline   cherescu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-October 07

Scris 19 October 2007 - 11:46 AM

multumesc frumos
0

#4 Utilizator offline   ilymaus 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 21 October 2007 - 11:34 AM

nu stiu cat de multe te-a ajutat, dar acelea au fost paginile pe care le-am gasit cautad in graba, probabil daca mai cauti vei gasi mai multe raspunsuri la intrebarile tale, multa multa sanatate
0

#5 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 22 October 2007 - 07:55 AM

Probabil ca asta e celebra clinica din China unda s-a operat si o fetita din Constanta parca, care avea aceeasi afectiune.

Mult noroc!
0

#6 Utilizator offline   tavi_ar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 22 October 2007 - 03:38 PM

Fratele meu, in urma unui accident rutier in SUA, a ramas paralizat pe viata, reaspectiv teraplegie spastica la nivelul vertebrelor C5-C6. Deci, sectionarea cordonului medular in zona respectiva. S-a operat acum un an si ceva in China, la Chindao, la dr. Huang. Ceva pe baza celulelor steam. Pentru el saracul nu sunt inca imbunatatiri evidete. Incearca acolo. Mai este ceva similar, dar mai scump in Portugalia, cam 50.000 euro. Mult succes si sanatate !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Asimetrie n0thing_t0_hide  5 8.556
Replici noi Gripa aviara si firme de distributie a antidotului
...rezerve de Tamiflu?
kostea  18 9.333
Replici noi Nodulele un motiv de panicare?
o mica ingandurare
mR.Rainman  4 1.579
Hot Topic (New) Atasamente Alimentatia inteligenta * * * * - **Lux**  613 30.291
Replici noi Tigari de contrabanda cu tutun de Cernobal
Tigari otravitoare
George Stefanescu  0 1.402