sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vinovat de fericire Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 17 October 2007 - 01:16 PM

mi se intampla sa ma simt vinovat ca eu sunt fericita si altcineva de langa mine e suparat/nefericit/amarat (ei, lasa, ce stii tu ce probleme am eu si cat de greu e ...)...si-atunci mi se duce fericirea, ma simt vinovata ca nu-i impartasesc starea...si-atunci empatizez si-o impartasesc desi sunt contienta ca nu-l ajut cu nimic, decat ca sunt solidara, lucru care in final se concretizeaza in ...caca maca, stare mizerabila la patrat

candva, cineva m-a intrebat (eu cramponandu-ma de bunul simt): ce e nesimtirea? ... atunci , in acel context n-am stiu sa-i raspund ca eu consideram nesimtire lipsa de solidaritate -> gresit!

PANA LA URMA CUM E ? CE FACEM (pentru ceilalti) CAND NE SIMTIM VINOVATI DE FERICIRE?
0

#2 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 17 October 2007 - 01:35 PM

Vezi postareaellla, la Oct 17 2007, 02:16 PM, a spus:

PANA LA URMA CUM E ? CE FACEM (pentru ceilalti) CAND NE SIMTIM VINOVATI DE FERICIRE?

Fericirea si vinovatia nu sunt compatibile, cand esti cu adevarat fericita vinovatia dispare. Singurul lucru ce-l poti face este sa traiesti acea fericire intr-un mod unic, deoarece fericirea este personala, intima. Este doar o parere...
0

#3 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 17 October 2007 - 01:43 PM

mi se intampla sa ma simt vinovat ca eu sunt fericita si altcineva de langa mine e suparat/nefericit/amarat (ei, lasa, ce stii tu ce probleme am eu si cat de greu e ...)...si-atunci mi se duce fericirea, ma simt vinovata ca nu-i impartasesc starea...si-atunci empatizez si-o impartasesc desi sunt contienta ca nu-l ajut cu nimic, decat ca sunt solidara, lucru care in final se concretizeaza in ...caca maca, stare mizerabila la patrat

candva, cineva m-a intrebat (eu cramponandu-ma de bunul simt): ce e nesimtirea? ... atunci , in acel context n-am stiu sa-i raspund ca eu consideram nesimtire lipsa de solidaritate -> gresit!

Vinovat de propria ta fericire ?
Dar fericirea ta este independenta de nefericirea celuilalt . Trebuie sa-ti traiesti fericirea pana la capat si sa profiti cu toata fiinta de aceasta minune pentru ca si tu vei fi nefericita la un moment dat ( ar fi bine sa nu se-ntample ) . Simte-te bine si incearca cel mult sa-i ajuti pe ceilalti in nefericirea lor , este tot ce poti face .
0

#4 Utilizator offline   biscuiti 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-July 07

Scris 17 October 2007 - 01:46 PM

Vinovati de fericire?!
Bullshit........
0

#5 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 17 October 2007 - 01:48 PM

Vezi postareabiscuiti, la Oct 17 2007, 02:46 PM, a spus:

Vinovati de fericire?!
Bullshit........

De ce zici asta? Daca ai o parere, spune-o cu cuvintele tale. :crazy:
0

#6 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 17 October 2007 - 01:50 PM

Vezi postareaellla, la Oct 17 2007, 03:16 PM, a spus:

:crazy: Ce-i paranormal aici?
Aaaa...scuze! :) O romanca cu scrupule...
Da,e paranormal! :o:
Cum spune si Ironic:fericirea,e ceva strict personal;nu poate fi catalogata...
Daca pe mine ma face fericita un zimbet pe altul, il poate lasa indiferent.
Nu tu ar trebui sa empatizezi la nefericirea lui ci el,la fericirea ta.
Ca in cazul paharului jumatate umplut...
Daca unul e borfas si ajunge la "racoare" tre' sa ma simt eu,vinovata? :)
Fiecare,cu ce merita;cu ce-i da D-zeu.Asta e...

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 17 October 2007 - 01:53 PM

0

#7 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 17 October 2007 - 01:53 PM

nu cumva vorbim despre mila, compasiune, fata de cei "nefericiti"..cu "probleme"...si invidie pe cei care sunt "fericiti" si fara "probleme"?
hm..discutabil...
cunosc oameni care " calca pe cadavre"...ii doare-n....p.../...+ mult teatru si pupincurism elevat.
" vb aia..." era sa ai o scama sefu, pe sacou"
0

#8 Utilizator offline   biscuiti 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-July 07

Scris 17 October 2007 - 01:54 PM

Vezi postareaironic, la Oct 17 2007, 01:48 PM, a spus:

De ce zici asta? Daca ai o parere, spune-o cu cuvintele tale. :crazy:

Pai mi-am spus-o...oarecum...daca te simti vinovat inseamna ca nu esti fericit. Vinovatia si fericirea imi par incompatibile
0

#9 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 17 October 2007 - 01:58 PM

Vezi postareaironic, la Oct 17 2007, 02:35 PM, a spus:

Fericirea si vinovatia nu sunt compatibile, cand esti cu adevarat fericita vinovatia dispare. Singurul lucru ce-l poti face este sa traiesti acea fericire intr-un mod unic, deoarece fericirea este personala, intima. Este doar o parere...

adica te vezi pe tine insati intr-o postura fericita dar te uiti in jur si cel de langa tine e nefericit ...

e paranormal, Baghe, pentru ca e vorba de acea fericire ... subtila, esoterica, divina, angelica ..cum vrei sa-i spui... e o energie luminica...si da, ar trebui sa empatizeze el cu fericirea ta dar ... cum faci sa face asta?
0

#10 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 17 October 2007 - 02:01 PM

nimic, nu facem nimic.

traim fericirea noastra individual, iar cand ajungem in preajma lor facem ce putem si daca putem pentru ei.

nu cred ca e vb de vinovatia ca suntem fericiti...ci de faptul ca chiar si fericiti fiind, cate o situatie din jurul nostru ne umbreste putin starea...

in rest...toti suntem egoisti;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi se poate opera de rinita-sinuzita ?
rinito-sinuzita
skateboard  0 3.485
Replici noi tratament dingo  1 4.412
Replici noi monocite
monocite marite
simo-grig  0 7.719
Replici noi Ajutor interpretare analiza.
Test viremic la 3 luni tratament...
odin  5 6.923
Topic inchis pls help
in ultimul timp ma simt super ciudat...
shadowcat  3 5.265