sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Va rog rugati-va pentru viata lui Teo! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 28 May 2005 - 08:48 PM

Teo a avut iar un stop respirator si va rog pe voi cei care aveti putere sa va rugati pentru viata lui!
Simt ca se prabuseste tot in jurul meu si am nevoie de energia voastra binefacatoare.Va multumesc din tot sufletul!

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 28 May 2005 - 08:51 PM

0

#2 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 28 May 2005 - 09:44 PM

o sa ne rugam ... o sa vezi ca va fi bine !

"Bucurati-va in nadejde. Fi-ti rabdatori in necaz. Staruiti in rugaciune" (Romani 12:12)

"Este adevarat ca orice pedeapsa, deocamdata pare o pricina de intristare, si nu de bucurie; dar mai pe urma aduce celor ce au trecut prin scoala ei, roada dadatoare de pace a neprihanirii" (Evrei 12:11)

"Sa nu va parasiti dar increderea voastra, pe care o astepta o mare rasplatire!" (Evrei10:35)

"Nu va ingrijorati de nimic, si in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri" (Filipeni 4:4)
0

#3 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 May 2005 - 10:13 PM

Multumesc giovi,esti un suflet minunat.Dumnezeu si Andrei(fratele lui Teo) il vor pazi de acolo de sus.Teama mi-e ca or sa considere ca se chinue prea mult si or sa mi-la ia.Frica ma ia de ceafa si ma da de toti peretii,dar trebuie sa fiu puternica pentru sufletelul meu de pui.

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 28 May 2005 - 10:14 PM

0

#4 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 30 May 2005 - 11:41 AM

Imi pare tare rau!abia astazi am intrat pe forum si am citit mesajut tau,ce mai face Teo?te pot ajuta cu ceva avand in vedere ca stam aproape una de alta?o sa pun o vorba buna acolo sus ca atunci cand te rogi pentru altii Doamne-Doamne te asculta.Multa sanatate ii doresc si tie sa fii tare si nu-ti pierde nadejdea!
0

#5 Utilizator offline   proweb 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-March 05

Scris 31 May 2005 - 07:38 AM

Sunt alaturi de tine si ma voi ruga pentru Teo. Fie ca acest copil sa se insanatoseasca si boala sa plece de la casa voastra, caci ati suferit deja foarte mult.
0

#6 Utilizator offline   cucu mic 

• Praslea cel mic si nazdravan
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 31 May 2005 - 06:10 PM

AnMar, la May 28 2005, 09:48 PM, a spus:

Teo a avut iar un stop respirator si va rog pe voi cei care aveti putere sa va rugati pentru viata lui!
Simt ca se prabuseste tot in jurul meu si am nevoie de energia voastra binefacatoare.Va multumesc din tot sufletul!
[snapbacca]45189[/snapbacca]

Spune-mi tu unde sa ma mai duc in afara de medici alopati si medicina naturista si manastiri unde sa ma mai duc in cazul unei boli care este la stadiul de studiu GENETIC fara un tratament medicamentos sau de alta nature specific doar acestei boli:SMA...

Staretii manastirilor Frasinei si Sihastria sigur stiu unde sunt cei care pot sa va ajute copilul.., dar din pacate ei nu apeleaza pentru ajutorul oamenilor doar in anumite situatii...
Ce pierdeti, daca incercati ?... Banii care-i cheltuiti pe drum...
Stiti mai bine ca mine, sau poate ca nu stiti acest lucru.., ca doar in ei mai aveti o sansa...
0

#7 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 01 June 2005 - 09:05 PM

Va multumesc pentru rugaciunile voastre din tot sufletul.Va simt nu aproape de inima mea ci in inma mea.Boala isi urmeaza cursul nenorocit si numai acolo sus si in sufletele celor care tin la noi mai am speranta si alean.Deocamdata e mai bine dar nu stiu cat va avea putere sa lupte micutul meu tigrisor.Am apa de la Izvorul Tamaduirii al Manastirii Dervent si de cate ori e treaz il spal pe fata cu ea si ma rog intens pentru viata lui.Incerc sa-la smulg din ghearele mortii cat pot si cum pot atata cat mi-a dat Dumnezeu putere.Imi pare rau ca nu am putut raspunde mai repede la mesajele voastre de suflet dar nu am avut 2 zile Internet.
Dumnezeu e mare si numai El stie cata durere e in inima mea de mama si poate se va indura!Va multumesc!

Stii vreo sursa de oxigen undeva in zona noastra,avolina?Eu merg tocmai la Urgenta sau la Municipal dupa oxigen.

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 01 June 2005 - 09:51 PM

0

#8 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip

Scris 01 June 2005 - 09:14 PM

as vrea sa scriu zeci de pagini, daca as sti ca v`ar putea alina suferinta ... dar stiu ca nu se poate...
....
........
iti doresc doar putere si credinta !
0

#9 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 01 June 2005 - 09:43 PM

Multumesc giovi!Esti un suflet minunat si-ti doresc unul alaturi de tine cel putin la fel de bogat ca al tau.Cum se simte mama ta?Multa sanatate ii doresc si tu sa te bucuri de prezenta dumneaei binefacatoare si protectoare. :caiss:

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 01 June 2005 - 09:51 PM

0

#10 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip

Scris 01 June 2005 - 09:56 PM

mersi... e un pic mai bine, dar nu cum ar trebuii ...

"Suferinta te face mai puternic, atat de puternic, inca inveti sa suferi" :good:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Haos intre baptisti.
Cine sunt baptistii?
AndreiMihail  14 2.334
Hot Topic (New) Importanta credintei in viata oamenilor * * * - -
Necesitatea de a fi credinciosi lui Dumnezeu
cioanas  43 12.175
Replici noi mandria religioasa
boala secolului nostru
MariaB  9 5.807
Topic inchis Atasamente penticostali si baptisti * * * - - nicku3se  204 47.469
Hot Topic (New) Trebuie sa te nasti din nou
Daca vrei sa ajungi in Imparatia lui Dumnezeu!
cioanas  139 24.256