sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Metrosexualii Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 16 October 2007 - 03:33 AM

Inca de la īnceput trebuie precizat ca metrosexualii nu sunt homosexualii care merg cu metroul. Termenul a fost inventat īn 1994 de scriitorul englez Mark Simson, care īl defineste: "Metrosexualul tipic este un tānar cu bani de cheltuit, care traieste īn orasele mari, pentru ca acolo sunt cele mai bune magazine, cluburi, sali de gimnastica si saloane de coafura, este la curent cu toate noutatile īn materie de <fashion>".

Asa il defineste Simson,eu mai completez cu faptul ca unui metrosexual ii place sa aiba maini ingrijite,unghii lacuite,sprancene pensate, sunt cei care tin la imagine,care cauta sa foloseasca parfumuri si creme scumpe,dar si haine de firma.Voi ce parere aveti ?

Vor femeile metrosexuali?Ce gen de barbati vor femeile?
0

#2 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 16 October 2007 - 04:24 AM

Ca metrosexuali au fost dintotdeuna doar ca au fost etichetati cu totul altfel. :o:
..si este cam larga prezentarea facuta .
Si ca vin in ajutorul vostru ,al femeilor ,sa puteti alege ..spuneti care va place . :roll:

Metrosexualul. Este bărbatul care trăieşte īntr-o metropolă şi are o grijă deosebită de felul īn care arată, de felul īn care se
īmbracă. Este acel bărbat impecabil, mereu după ultima modă. David Beckham este bărbatul reprezentativ īn acest sens.Si acum să glumim un pic de metrosexuali ….se spune că un metrosexual este definit de următoarele caracteristici:

1) Nu poate să treacă pe lānga un magazin cu obiecte aduse dintr-o republică bananieră fără să cumpere ceva.
2) Are cel puţin 20 de perechi de pantofi, o duzină de ochelari de soare şi tot atātea ceasuri şi nu poate să iasă din casă fără borsetă.
3) Merge la stilist, nu la frizer.
4) Poate să gătească o cină cu pulpe de miel şi risotto sau un mic dejun cu ouă Benedict doar din resturile din frigider.
5) Nu poartă decāt boxeri Calvin Klein.
6) Nu se bărbiereste doar pe fata ci, după ce se bărbiereşte, se exfoliază şi se hidratează.
7) Nu ar cumpara īn vecii vecilor o camionetă.
8 ) Nu poate să-şi imagineze cum ar fi să se trezească īntr-o dimineaţă fără produse de īngrijit părul.
9) Bea mai degrabă vin decāt bere, dar numai după ce află din ce an şi din ce colectie e vinul.
10) Deşi este flatat cānd este curtat de un alt barbat, homosexualitatea īi repugnă.

Ubersexualii sīnt atrăgători, dar nu numai din punct de vedere fizic, ci şi psihic, sunt foarte siguri pe ei, masculini, stilaţi şi adepţi ai calităţii īn toate domeniile vieţii. Nu aderă la stereotipurile masculine care implică lipsa de respect faţă de femei, lipsa emoţiilor şi ignoranţa totală īn orice domeniu care nu ţine de sport, bere, fast food şi īncălţămintea sport
.Da, noul bărbat, la modă este ubersexualul, "Uber" īnseamnă superior īn germană, şi defineste bărbatul pentru care contează mai mult ce are īn cap decāt exteriorul, … care renunţă la crema de epilat şi īşi recuperează masculinitatea, recunoaşte că are nevoie de femeie, face sport, iese cu prietenii la bere.

Metroemoţionalul. Psihologul şi sociologul Rosetta Forner a răspīndit acest concept pe la jumătatea anului trecut. Termenul se referă la bărbaţii care, ca şi cīntăreţul Sting, sīnt preocupaţi de sentimente şi spiritualitate.

Tehnosexualul. Termenul a fost inventat de matematicianul Ricky Montalvo, si defineste bărbat cu un nivel ridicat de viaţă, obsedată de informatică. Nu este prea mult interesat de el īnsuşi şi, cu atīt mai puţin, de sexul opus. Īn schimb, leşină după laptop ul său, după ultimele, cele mai scumpe şi mai sofisticate telefoane mobile, televizoarele cu plasmă şi altele.

Retrosexualul. Este cunoscut ca fiind un macho simplu, īn genul lui Russell Crowe. Este exact opusul metrosexualului.
El nu acordă prea mare importanţă aspectului fizic sau alimentaţiei. Īn general, el este heterosexual, cu o căsătorie la activ şi crede īn fidelitate.

Vitalsexualul.Termenul a apărut īn 2005, īn Europa. Vitalsexualii sīnt bărbaţii trecuţi de 40 de ani, care nu acceptă să īmbătrīnească din punct de vedere sexual. Actorul Jack Nicholson este exemplu classic, iar la noi cel mai mediatizat vitalsexual este Irinel Columbeanu.

Pomosexualul. Termenul a fost creat īn 1997 de scriitorii şi editorii Carol Queen şi Lawrence Schimel. Se referă la persoanele care nu cred īn clasificările sexuale, ci īn faptul că realitatea erotică este mai presus de limitele genului.

Pansexualii sīnt asociaţi cu bisexualii. Ei pot avea relaţii sexuale cu persoane care nu şi au definitivat sexul sau chiar cu transsexuali.

Sapiosexualul. Acesta consideră că punctul său forte este inteligenţa. Termenul a fost utilizat pentru prima oară īn 1998. Woody Allen este reprezentantul, care spunea că un bărbat poate face sex pe o perioadă limitată, dar poate vorbi o eternitate.

Heteroflexibilul. Acesta este heterosexual, dar are uşile deschise şi spre relaţiile cu alţi bărbaţi. Exemplu fiind Ricky Martin, care a mărturisit că are tendinţe spre homosexualitate., cele mai scumpe şi mai sofisticate telefoane mobile, televizoarele cu plasmă şi altele.

Deci pana la urma ..care sa fie preferatul vostru ..? :)

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 16 October 2007 - 04:30 AM

0

#3 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 16 October 2007 - 11:57 AM

:roll:
Nu e nici unul. :o:)
Dar vad ca ai facut rost de o ditamai lista.
0

#4 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 25 October 2007 - 01:50 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 16 2007, 05:24 AM, a spus:

Ca metrosexuali au fost dintotdeuna doar ca au fost etichetati cu totul altfel. :P

Daca nu stiu sa gatesc, nu ma flateaza complimentele barbatilor, nu port CK si nu mai beau............ma mai calific?

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 25 October 2007 - 01:50 PM

0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 25 October 2007 - 04:04 PM

Depinde: te pensezi si iti faci unghiile cu lac? :P

Aceasta postare a fost editata de Enki: 25 October 2007 - 04:05 PM

0

#6 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 October 2007 - 07:59 PM

Vezi postareaDelikiss., la Oct 16 2007, 04:33 AM, a spus:

Inca de la īnceput trebuie precizat ca metrosexualii nu sunt homosexualii care merg cu metroul. Termenul a fost inventat īn 1994 de scriitorul englez Mark Simson, care īl defineste: "Metrosexualul tipic este un tānar cu bani de cheltuit, care traieste īn orasele mari, pentru ca acolo sunt cele mai bune magazine, cluburi, sali de gimnastica si saloane de coafura, este la curent cu toate noutatile īn materie de <fashion>".

Asa il defineste Simson,eu mai completez cu faptul ca unui metrosexual ii place sa aiba maini ingrijite,unghii lacuite,sprancene pensate, sunt cei care tin la imagine,care cauta sa foloseasca parfumuri si creme scumpe,dar si haine de firma.Voi ce parere aveti ?

Vor femeile metrosexuali?Ce gen de barbati vor femeile?

Da, sunt multe femei carora le plac metrosexualii?
0

#7 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 25 October 2007 - 08:02 PM

Mie nu-mi displac. :crazy:
Imi plac barbatii care se ingrijesc, barbatii carora le pasa cum arata...
0

#8 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 October 2007 - 08:09 PM

Mie mi se pare o prostie sa vad ca unii barbati se epileaza.
0

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 26 October 2007 - 06:49 AM

Vezi postareazexelica, la Oct 25 2007, 12:50 PM, a spus:

Daca nu stiu sa gatesc, nu ma flateaza complimentele barbatilor, nu port CK si nu mai beau............ma mai calific?

Daca indeplinesti restul..cred ca da .. :doh:
Deci esti un Metrosexual ..nu ? :cry:
0

#10 Utilizator offline   Koolcsy 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 14-January 06

Scris 26 October 2007 - 08:55 AM

Vezi postareaGigJoe, la Oct 25 2007, 09:09 PM, a spus:

Mie mi se pare o prostie sa vad ca unii barbati se epileaza.

si preferi sa ii vezi UBER-parosi? :cry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Leuconichia - pete albe pe unghii Sweetybad23  1 1.037
Hot Topic (New) Naturaletea
se ma apreciaza oare acest aspect?
cristina16  190 30.378
Hot Topic (New) Atasamente Pierce-ul Bittersweet_girl  362 94.045
Hot Topic (New) Operatii..... me my self and i  64 15.522
Hot Topic (New) Atasamente Barbati cu muschi
va plac barbati q muschi>?? (pentru femei in special)
TH✇ℜU§➳  123 23.655