salutare...am si eu o problema cu palca video....am un gforce 5300.....acum vreo 2 saptamani am formatat calc si am reinstalat windows......doar ca acum orice joc as rula se misca foart incet....foarte fragmentat...pana si cele mai micute de vreo 1 gb kitul.....e vb de un joc virtualtennis care merge perfect pe o placa gforce 4 mii si ceva..iar la mine in calc se misca in ultimul hal....sa fie de la placa???...e dusa sau ceva din bios????.....
Pagina 1 din 1
probleme cu placa video placa video
Scris 14 October 2007 - 10:05 PM
Am avut probleme cu driverul de pe cd.Si am instalat al kit care la-am luat de pe net. Cand il instalam pe ala al lui la restart se face ecranul in 15 mii de dungi verticale colorate de la verde la rosu....ma-am chinuti foarte mult pana am reusit sa intsalez driverul pentru ea. Totusi nu inteleg de ce cel de pe cd-ul cu care a venit calc nu merge....initial el a mers....dar acum cand instalez acelasi driver nu mai merge....trebuie sa ii dau system restore sa pot sa instalez alceva...
Direct X 9.0c il am instalat....
Sa fie de la placa de imi da eroarea aia din kitul ei original?
Si inca ceva...mersi mult pentru raspuns.....chiar am nevoie de ajutor...
10x!!!
Direct X 9.0c il am instalat....
Sa fie de la placa de imi da eroarea aia din kitul ei original?
Si inca ceva...mersi mult pentru raspuns.....chiar am nevoie de ajutor...
10x!!!
Scris 15 October 2007 - 09:49 PM
daca atunci cind instalezi driverul original se vede in pijamale s-ar putea sa fie si din cauza placii sau a slotului
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vreau notebook ieftin | bab | 4 | 11.006 |
|
Upgrade pentru Fifa 2009 | stef_93 | 8 | 2.988 |
|
Probleme cu sunetul. | Andrei123222 | 0 | 628 |
|