Cum ai reactiona daca.... ai descoperi ca de fapt...
Scris 13 October 2007 - 01:58 PM
Ar fi tare interesant sa descrieti sumar in ce context vi s-ar putea intimpla sa descoperiti "terifiantul adevar"...bineinteles dintr-o greseala sau pura intimplare...sau niste calcule...o "scapare" la stiri...
Scris 13 October 2007 - 02:15 PM
Scris 13 October 2007 - 02:18 PM
e un joc total aiurea. am reactiona conform aluatului din care suntem plamaditi. si nimeni nu si-l stie in totalitate
Scris 13 October 2007 - 06:23 PM
joannyta, la Oct 13 2007, 03:15 PM, a spus:
a, da, si sa afli ca de fapt OZN-urile nu sint decit niste mici scapari, accidente, observatii intimplatoare a tehnologiei folosite de respectivele categorii si de aceea autoritatile musamalizeaza...ascund... prezinbta stiri cu lansari pe orbita, cu spatiu nelocuit, bilbiieli sterile etc.
Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 13 October 2007 - 06:25 PM
Scris 13 October 2007 - 10:02 PM
Victor Apostu, la Oct 13 2007, 02:58 PM, a spus:
Ar fi tare interesant sa descrieti sumar in ce context vi s-ar putea intimpla sa descoperiti "terifiantul adevar"...bineinteles dintr-o greseala sau pura intimplare...sau niste calcule...o "scapare" la stiri...
nu as crede ca am descoperit asa ceva... as crede ca cineva face o farsa bine pusa la punct cu un scop bine definit si as cauta sa infirm toate asa zisele dovezi. si apoi.... ce sclavie? daca aveam posibilitatea sa calatoresc in spatiu nu eram sclav? sau in asta consta sclavia, ca raman pe pamantul care m-a nascut, in mediul in care viata si-a gasit leagan? hai sa fim seriosi...
un secret asa de mare e imposibil de tinut!
Scris 13 October 2007 - 11:44 PM
mica_curioasa, la Oct 13 2007, 11:02 PM, a spus:
un secret asa de mare e imposibil de tinut!
http://www.youtube.c...h?v=yxDvGOMWdNI
asta asa...ca sa ne mai gindim putin la adevaratul potential al unora...eu inclin sa cred ca in final oricare ar fi adevarul multe ne sunt ascunse si sintem " setati" sa fim sceptici...
Scris 13 October 2007 - 11:47 PM
Scris 13 October 2007 - 11:50 PM
mica_curioasa, la Oct 13 2007, 11:02 PM, a spus:
stupid_me, la Oct 14 2007, 12:47 AM, a spus:
Scris 13 October 2007 - 11:55 PM
Victor Apostu, la Oct 14 2007, 12:44 AM, a spus:
asta asa...ca sa ne mai gindim putin la adevaratul potential al unora...eu inclin sa cred ca in final oricare ar fi adevarul multe ne sunt ascunse si sintem " setati" sa fim sceptici...
dar daca nu am fi sceptici am fi niste sclavi adevarati... atunci cand te indoiesti de orice pana la dovada contrarie, inseamna ca ai depasit stagiul de "setare" pe o anumita lungime de unda.
nu e nimic iesit din comun in filmul ala... e vorba de dezvoltarea stiintei, pas cu pas... nu se poate sa fi ajuns stiinta la o asemenea revelatie cum descrii tu in postul initial... daca te uiti in istoria oricarei existente, nici o schimbare importanta nu s-a produs peste noapte si e vba de mii de ani la mijloc. exista totusi o stabilitate in dezvoltare, un ritm universal, oricat ni s-ar parea noua uneori de plictisitor.
e corect insa ca nu stim totul...imposibil sa stim, dar scenariul tau e mult prea fortat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sugestii Impotenta | Strut | 23 | 820 |
|
Adevarul zilei | Sicilia | 28 | 890 |
|
ce-ţi va apărea pe pânza pleoapelor? |
vesperala | 1.214 | 54.154 |
|