andrei kopack, la 03 November 2007 - 04:08 PM, a spus:
Sincer daca ai o pasiune in tine...sau daca descoperi acest lucru pe parcurs....poti lua anumiti pictori preferati poti sa ii asimilezi....trebuie doar sa gandesti constructiv, sa iti dai seama cum ar fi putut sa creeze corpurile, culorile....pe scurt sa diseci tablourile preferate. De asemenea, in cazul meu, am preluat si toate tipurile de gandiri care mi au placut, si am mers pana la a citi lucrarile teoretice ale unor pictori cum ar fi Paul Klee (cursul de forma de la Bauhaus), desi eu am facut o pasiune pentru creatiile elvetianului. Apoi sa iti folosesti imaginatia si sa combini anumite elemente invatate pentru a reda o idee un concept propriu.
Pe de alta parte poti merge la workshopuri sa inveti lucruri standard de genu cum sa pictezi o floare cum sa te uiti la o sticla si sa iti faci exercitiu sa o copiezi in mod realist in metode de la creion, carbune pana la acuarela si ulei. Workshopurile nu sunt rele dar te invata doar partea de mestesugarie, fara ati da partea artistica a pictatului.....acel lucru pe care de chirico il numea "distractia divina".
Pe de alta parte poti merge la workshopuri sa inveti lucruri standard de genu cum sa pictezi o floare cum sa te uiti la o sticla si sa iti faci exercitiu sa o copiezi in mod realist in metode de la creion, carbune pana la acuarela si ulei. Workshopurile nu sunt rele dar te invata doar partea de mestesugarie, fara ati da partea artistica a pictatului.....acel lucru pe care de chirico il numea "distractia divina".
BUNA EU SUNT UN PICTOR AMATOR SINCER MIAS FI DORIT SA FAC O SCOALA DAR SE PARE CA NU A FOST SA FIE DESENEZ DE MICA SI CHIAR AS DORI SA VEDETI CATEVA PICTURI SI SA VA DATI CU PAREREA
Fisiere atasate
-
Fotografie-0077.jpg (78.08K)
Number of downloads: 10 -
Imagen046.jpg (149.67K)
lebada.jpg (53.49K)
lalele.jpg (92.79K)
Fotografie-0048.jpg (109.53K)
Number of downloads: 11 -