sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

pictura in ulei primii pasi-tehnica Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   GAROFITA IRINA 

• Ghiocel
  • Vezi blog
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-November 11

Scris 06 November 2011 - 11:25 AM

Vezi postareaandrei kopack, la 03 November 2007 - 04:08 PM, a spus:

Sincer daca ai o pasiune in tine...sau daca descoperi acest lucru pe parcurs....poti lua anumiti pictori preferati poti sa ii asimilezi....trebuie doar sa gandesti constructiv, sa iti dai seama cum ar fi putut sa creeze corpurile, culorile....pe scurt sa diseci tablourile preferate. De asemenea, in cazul meu, am preluat si toate tipurile de gandiri care mi au placut, si am mers pana la a citi lucrarile teoretice ale unor pictori cum ar fi Paul Klee (cursul de forma de la Bauhaus), desi eu am facut o pasiune pentru creatiile elvetianului. Apoi sa iti folosesti imaginatia si sa combini anumite elemente invatate pentru a reda o idee un concept propriu.
Pe de alta parte poti merge la workshopuri sa inveti lucruri standard de genu cum sa pictezi o floare cum sa te uiti la o sticla si sa iti faci exercitiu sa o copiezi in mod realist in metode de la creion, carbune pana la acuarela si ulei. Workshopurile nu sunt rele dar te invata doar partea de mestesugarie, fara ati da partea artistica a pictatului.....acel lucru pe care de chirico il numea "distractia divina".

BUNA EU SUNT UN PICTOR AMATOR SINCER MIAS FI DORIT SA FAC O SCOALA DAR SE PARE CA NU A FOST SA FIE DESENEZ DE MICA SI CHIAR AS DORI SA VEDETI CATEVA PICTURI SI SA VA DATI CU PAREREA

Fisiere atasate

0

#32 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 06 November 2011 - 12:38 PM

Vezi postareaGAROFITA IRINA, la 06 November 2011 - 11:25 AM, a spus:

BUNA EU SUNT UN PICTOR AMATOR SINCER MIAS FI DORIT SA FAC O SCOALA DAR SE PARE CA NU A FOST SA FIE DESENEZ DE MICA SI CHIAR AS DORI SA VEDETI CATEVA PICTURI SI SA VA DATI CU PAREREA

Buna!
Ce varsta ai? Niciodata nu e prea tarziu sa faci studii in domeniul care te pasioneaza. Eu de ex. am facut Scoala Populara de Arte, paralel cu liceul. Cursurile se faceau un week-end deci nu ma disturbau cu nimic.
Chiar ai avea nevoie sa inveti niste tehnici de asezare in pagina, de creare a adancimii si a volumului (umbre), tehnici de masurare (distante, verticalitate, incadrare)...
Teorii privind amestecul de culori gasesti peste tot.
Uitandu-ma la desenele tale am impresia ca nu incepi prin a incadra toate obiectele in pagina ci incepi cu unul, il termini apoi il faci pe celalalt si tot asa... ma insel?
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi cum credeti ca ar trebui sa arate arta din zilele noastre lerd  17 14.304
Replici noi primi pasi pt un designer de succes.. andreeaobre  4 2.971
Replici noi Desenatori de BD Alethia  3 5.325
Hot Topic (New) Atasamente Portrete creion
Portrete realizate de mine
mirvan  76 14.059
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce pictori preferi? * * - - -
(poti alege mai multe optiuni!)
Armina  74 18.730