sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Atractie fatala.... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 11 October 2007 - 09:03 PM

Ne aflam in diverse situatii, atractia poate provoca o mie si una de scenarii, deznodamantul nu il poate cunoaste nimeni de la bun inceput.... Dar totusi, cum se manifesta atractia fatala ?! Oare se vorbeste in general doar la modul figurat, in care atractia fata de o alta persoana este asa mare incat nu mai poti avea controlul si totul se lasa pe mana sortii ? Sau atractia fatala se manifesta si la sensul propriu implicand diverse reactii nedorite... sau tragedii ?!

Aceasta postare a fost editata de Acamandur: 11 October 2007 - 09:04 PM

0

#2 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 11 October 2007 - 09:11 PM

cat de tare trebuie sa-ti suceasca cineva capul incat sa ...uiti de tine ? sa uiti tot si sa te arunci cu capul inainte.....cred ca pui in balanta ....profit ...nonprofit...ce-ti poate aduce bun si ce-ti poate dauna...in functie de concluzii te lasi purtat de val....nu stiu cati au curajul de a se lasa in voia ...curentului ...a valului .......carpe diem ....frumos ,dar atat de greu de pus in practica .....suntem fiinte rationale si tind sa cred ca ....ratiunea si nu instinctul ...castiga ....:doh:

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 11 October 2007 - 09:12 PM

0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 11 October 2007 - 09:19 PM

Vezi postareaAcamandur, la Oct 11 2007, 10:03 PM, a spus:

Ne aflam in diverse situatii, atractia poate provoca o mie si una de scenarii, deznodamantul nu il poate cunoaste nimeni de la bun inceput.... Dar totusi, cum se manifesta atractia fatala ?! Oare se vorbeste in general doar la modul figurat, in care atractia fata de o alta persoana este asa mare incat nu mai poti avea controlul si totul se lasa pe mana sortii ? Sau atractia fatala se manifesta si la sensul propriu implicand diverse reactii nedorite... sau tragedii ?!

atractia fatala ?

hmm... cred ca'i acelasi tip de atractie, pe care il are palinca mea asupra drosophilei melanogaster . :doh:
0

#4 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 11 October 2007 - 09:19 PM

...Cand il intalneam,si-mi fugea pamantul de sub picioare,atractia aia care te sfasie,care te orbeste,care te face sa nu mai vezi nimic in jur,nici chiar pe tine nu te recunosti in oglinda,te comporti ca un actor intr-un rol care-ai fi jurat ca nu ti se va potrivi niciodata...Atractia asta fatala e periculoasa,te indobitoceste,te duce la o stare de nebunie crunta din care-ti revii uneori foarte greu,si nu,n-are legatura numai cu destinul,desi are rolul lui,se zice ca e vorba de "clipa oarba"...
Tragedii?O,da,cu siguranta sunt implicate si ele ,amestecate cu/in atractie.Ajungi intr-o stare in care esti atat de inconstient ca nu mai ai controlul propriilor fapte,actiuni,si atunci comiti gesturi fara sens...

Atractia fatala este drogul care te omoara incet,dar si antidotul fara de care o relatie nu va supravietui.
0

#5 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 12 October 2007 - 11:25 AM

Dar totusi, cum se manifesta atractia fatala ?! Oar... se manifesta si la sensul propriu implicand diverse reactii nedorite... sau tragedii ?!

Se manifestă sub forma unor relaţii nedorite pentru cei care sunt impulsivi şi nu se pot controla !
0

#6 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 12 October 2007 - 11:27 AM

corect
0

#7 Utilizator offline   Her 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 15 October 2007 - 11:05 AM

Vezi postareaMissTake, la Oct 11 2007, 10:19 PM, a spus:

...Cand il intalneam,si-mi fugea pamantul de sub picioare,atractia aia care te sfasie,care te orbeste,care te face sa nu mai vezi nimic in jur,nici chiar pe tine nu te recunosti in oglinda,te comporti ca un actor intr-un rol care-ai fi jurat ca nu ti se va potrivi niciodata...Atractia asta fatala e periculoasa,te indobitoceste,te duce la o stare de nebunie crunta din care-ti revii uneori foarte greu,si nu,n-are legatura numai cu destinul,desi are rolul lui,se zice ca e vorba de "clipa oarba"...
Tragedii?O,da,cu siguranta sunt implicate si ele ,amestecate cu/in atractie.Ajungi intr-o stare in care esti atat de inconstient ca nu mai ai controlul propriilor fapte,actiuni,si atunci comiti gesturi fara sens...

Atractia fatala este drogul care te omoara incet,dar si antidotul fara de care o relatie nu va supravietui.

Yeap!
Atat de frumos spus si atat de adevarat...
0

#8 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 15 October 2007 - 12:36 PM

si vanitos

o relatie de genul asta se consuma repede :roll:
0

#9 Utilizator offline   Dunadan_ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 13-August 07

Scris 15 October 2007 - 12:38 PM

Vezi postareaMissTake, la Oct 11 2007, 09:19 PM, a spus:

si total aiurea... :roll:
0

#10 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 15 October 2007 - 12:44 PM

cred ca oricui i s'a intamplat, macar o data in viata, sa se simta atat de atrs si orbit de alta persoana incat sa isi piarda discernamantul. Dar ellla are dreptate, trece repede... se consuma la fel de furtunos. Din fericire...sau din pacate. Am trait ceva asemanator.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nebunii din dragoste
Ce nebunie ati facut sau veti face din dragoste
Observ  70 24.592
Topic inchis cum judecam ? bydy  42 7.506
Replici noi is there love? rock_si_89  0 2.078
Hot Topic (New) Atasamente Cei mai buni prieteni nightwish  33 11.517
Topic inchis certificate casatorie online
aveti idee pe ce site pot face un astfel de certificat?
ana0nyma  0 4.520