sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

5 lucruri pe care nu indrazneste sa ti le spuna Tu cate dintre ele cunosti ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 10 October 2007 - 02:52 AM

Indiferent de cat de apropiati sunteti, exista anumite detalii pe care le va ascunde – chiar si fata de tine. Cunoscandu-le, ai putea sa intelegi mai bine ce isi doresc femeile si nu vei fi socat daca intr-o zi le vei descoperi si la partenera ta.

Secretele ei:

1. Isi doreste cat mai mult sex oral si ii place doar sa primeasca.

Stii ca ii place, dar e posibil sa nu iti dai seama in ce masura. Daca despre barbati stim ca sunt simple creaturi cu 3 nevoi de baza: mancare, casa si sex oral, femeile nu isi exprima atat de usor dorintele intime... Prin urmare, nu iti va cere mai mult decat ii oferi, de teama sa nu para egoista. Administreaza-i zilnic o partida de sex oral, ca pe o vitamina, si cu siguranta te va rasplati pentru favoare.

2. S-a sarutat cu o femeie.

Sarutul lesbian este deja un trend la momentul actual. Fie ca se intampla in club, dupa cateva inghitituri dintr-un cocktail spirtos, fie in cadrul unui joc cu porunci sau in alte contexte care fac apel la spontaneitate, barbatii nu s-ar da inapoi daca ar trebui sa vada doua femei sarutandu-se sau ajungand macar sa se atinga reciproc in timp ce danseaza. Probabil ca nici partenera ta nu ar ramane acasa sa se uite la TV, daca ar primi apel de la prietenele ei intr-o sambata seara, pentru a merge in club sa isi faca de cap. Mai cu seama daca tu nu esti prin preajma sa o tii departe de tentatii. Nu te gandi la infidelitate. Uneori, si tu si ea gasiti metode, mai mult sau mai putin inteligente, de a va distra.

3. Inainte de a te cunoaste, a avut mai multi parteneri sexuali decat ti-a spus.

Din perspectiva multora, pentru o femeie nu este tocmai laudabil faptul ca pana la, sa spunem 26 de ani s-a culcat cu o armata de barbati. Cu toate acestea, i se poate intampla ca la un moment dat sa se loveasca de un barbat care chiar incepe sa conteze pentru ea, respectiv de tine. In acel moment ar putea incerca sa isi 'reabiliteze' imaginea, in ideea ca tu, barbat serios, nu ai accepta-o stiind ca a trecut prin 'n' paturi inainte de a te cunoaste.

4. Te-a inselat.

Probabil ca nu s-a gandit niciodata la faptul ca relatia voastra va deveni serioasa, deci importanta pentru fiecare dintre voi si a considerat ca nu e cazul sa iti fie fidela inca de la inceput. Probabil ca, dimpotriva, s-a gandit mult la asta si a hotarat ca daca tot veti ajunge sa va casatoriti, ar trebui ca pana faceti schimb permanent de verighete, sa mai profite putin de placerile vietii... Indiferent de motivatie, cert este ca in timp ce era implicata in relatia cu tine, a cazut 'victima' altui barbat. Problema infidelitatii este foarte delicata si nuantata. Pe scurt, cel care insala va marturisi cu greu acest lucru, implicandu-l inevitabil pe celalalt intr-o situatie foarte neplacuta.

5. Mimeaza orgasmul.

Se stie ca barbatii ajung la orgasm mult mai repede decat femeile. Evident ca aceasta nu este o regula, dar in cazul vostru ramane in mare parte valabila. Ei bine, daca pana acum ai fost multumit de prestatiile tale in pat, ar fi cazul sa iti evaluezi mai atent performantele... Ce ai face daca ai sti ca partenera ta mimeaza orgasmul aproape la fiecare partida de sex? Nu numai ca ai fi probabil frustrat de situatie, dar te-ai intreba de ce prefera sa faca asta, in loc sa dicutati deschis despre posibila problema de incompatibilitate... Pentru a fi sigur ca nu apar probleme, incearca sa variezi metodele de a o satisface in pat si urmareste-i reactiile. La un moment dat, ceva ar putea-o trada...

Articol de Mihnea

Tu cate dintre secretele ei cunosti ? :yes:
0

#2 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 10 October 2007 - 09:24 AM

bleah! scarbos articol sau ce o fi el!
Se pare ca totul se reduce la instinctele primare masculine desi cei in cauza nu vor sa recunoasca.
Ai deschis topicul la "dragoste" - ce legatura are cu subiectul???? :flowers:

secrete, secrete, secrete!!! :yes:
0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 11 October 2007 - 02:39 AM

Vezi postareadelia delia, la Oct 10 2007, 08:24 AM, a spus:

bleah! scarbos articol sau ce o fi el!
Se pare ca totul se reduce la instinctele primare masculine desi cei in cauza nu vor sa recunoasca.
Ai deschis topicul la "dragoste" - ce legatura are cu subiectul???? :crazy:

secrete, secrete, secrete!!! :think:

Indiferent cum ar fi este realitatea zilei de azi ,chiar daca nu vrem sa recunoastem. Uita-te in jurul tau si vei fii uimita de cate persoane vei vedea ce corespund acestui tipar, poate nu neaparat la toate punctele ,dar doua sau trei da . :jester:
0

#4 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 11 October 2007 - 09:21 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 11 2007, 03:39 AM, a spus:

Indiferent cum ar fi este realitatea zilei de azi ,chiar daca nu vrem sa recunoastem. Uita-te in jurul tau si vei fii uimita de cate persoane vei vedea ce corespund acestui tipar, poate nu neaparat la toate punctele ,dar doua sau trei da . :crazy:

'neataaaa!
Fiecare cu realitatea lui, nu?
:think:
0

#5 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 11 October 2007 - 09:24 AM

1, 4, 5... vrajeli :crazy:

De ce or avea oamenii astia impresia ca daca strangi femeile intr-un cazan si alegi la intamplare nu exista nici o diferenta? :think:
0

#6 Utilizator offline   kaLoo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-January 07

Scris 11 October 2007 - 09:43 AM

LUOL!

Interesant articol dar in mare parte cam 45% e real restu e pistol cu apa!
0

#7 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 11 October 2007 - 09:44 AM

Vezi postareakaLoo, la Oct 11 2007, 10:43 AM, a spus:

LUOL!

Interesant articol dar in mare parte cam 45% e real restu e pistol cu apa!

Ia zi tu ce e adevarat :think:
0

#8 Utilizator offline   meah 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-October 07

Scris 11 October 2007 - 06:25 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 10 2007, 03:52 AM, a spus:

Secretele ei:

1. Isi doreste cat mai mult sex oral si ii place doar sa primeasca.

2. S-a sarutat cu o femeie.

3. Inainte de a te cunoaste, a avut mai multi parteneri sexuali decat ti-a spus.

4. Te-a inselat.

5. Mimeaza orgasmul.

Tu cate dintre secretele ei cunosti ? :doh:

1. El e mormon si ea e proasta ca s-a cuplat cu el. Comunicare pauza.

2. Poate si el s-a sarutat cu un barbat. Secretul ei e mai excitant.

3. Who cares, daca nu esti mormon.

4. Asta da secret. Nu-l stie nimeni in afara de prietenele ei, tipul cu care a facut-o, cativa amici care i-au vazut impreuna si vecinii tai care se tot intrebau cand dracu s-a inventat in romania meseria de laptar.

5. Cata vreme tu te simti bine, secretul asta chiar nu ai vrea sa-l cunosti. :blink:

Sa va mai spun si eu cateva mai putin banale pentru o femeie:

1. Nu ii place cum ii sta parul, desi a costat-o o caruta de bani, evident, din salariul tau.

2. Porcul de barbatu-meu sta pe forum in loc sa observe ca am chef de sex.

3. II cam pute gura cand ma saruta. Mai bine ma saruta in alta parte. Oricum sunt satula de sexul sportiv pe care il facem mereu. Poate asa ajung si eu la orgasm.

4. M-am ingrasat 3 kile si nu ma mai incap blugii. Tre' sa le dau jos pana ce el nu vrea din nou sex. ADICA LA ANU!

5. Eu vorbesc, eu aud. Tot ce vrea el face. Copil mare ce este!
0

#9 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 11 October 2007 - 06:30 PM

:doh:)))))) mistoooo ! ... pana meah, da' are dreptate :blink:))))
0

#10 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 15 October 2007 - 06:37 PM

1,3,4 si 5 nu sant valabile in cazul meu iar 2 numai este de mult un secret..

P.S Ma refer la prima postare a lui Laurent..

Aceasta postare a fost editata de HellenaJ: 15 October 2007 - 06:38 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) De ce iubirea doare? SAD EYES  408 37.031
Hot Topic (New) Atasamente Te poti indragosti, exista dragoste pe net? * * * - -
Date online
Crystal_C  3.602 217.196
Hot Topic (New) Ce pot sa fac?
..sa-l aduc pe calea cea buna..
SinAngel  156 10.498
Hot Topic (New) Ce ar fi daca am desfiinta dragostea?
oare strica putin realism?
9lives1left  59 7.085
Hot Topic (New) De ce va iubiti partenerul?
...fiecare cu motivele lui
laursan3  43 3.636