sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

PUTEM SAU NU? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   DAVIDDRAGOS 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-April 07

Scris 08 October 2007 - 06:09 PM

Vezi postareaMaat, la Oct 8 2007, 08:06 AM, a spus:

Daca cei care intra din afara fac greseala de a intra pe topice unde toata lumea injura pe toata lumea , nu stiu in ce mod ai putea influienta bunul mers al lucrurilor si nu numai acest aspect , dar aici sunt niste oameni care in felul lor isi expun niste teorii proprii neluate din carti , ci pur si simplu din viata de zi cu zi . Cum crezi tu ca aceste lucruri pot influenta un popor atata timp cat ele se pierd chiar si intr-un mic grup de oameni ?

Totusi stiu ca aici sint oameni din toata tara (poate din lume)si mai stiu ca comunicarea inseamna foarte mult intr-o asemenea incercare iar noi putem comunica usor si bine .
Un lucru este cert daca am vrea am reusii cumva am unii cunostiintele relatiile mai bine zis toate resursele de care am dispune cu toti si sint sigur ca am face toata planeta sa se minuneze cred ca am reusii sa zgiltiim putin umanitatea din amorteala care a cuprins-o sa zica bai dar astia sint minunati chiar au dreptate .
Stii majoritatea oamenilor sint LASI spun:" dar dac altul nu face nimic eu de ce sa fac ceva sa faca altii si ma alatur si eu lor daca este bine dar daca este rau stau in banca mea ca mie bine asa cum sint " am asteptat destul cred ca ar trebui sa incercam sa ne facem auziti noi cei din ziua de astazi sa nu mai asteptam mereu de la altii sa incercam sa schimbam aceasta lume mincinoasa si hoata in ceva frumos CRED CA ACEASTA ESTE MENIREA NOASTRA PE ACEST PAMINT .asa cum se ia o mostenire si se incearca marirea proprietatilor si abunurilor tot asa si noi ar trebui sa marim cea ce am primit sau in cazul nostru sa schimbam lumea in ceva frumos
0

#22 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 08 October 2007 - 06:19 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Oct 7 2007, 03:37 PM, a spus:

daca toti am pune mana de la mana

am face mai multe maini

numa' filozofie nu e asta !
torque - zi-le domne' sa mute threadul in implicare sociala sau cum ii zice - la aia cu inima larga si idei frumoase -
0

#23 Utilizator offline   DAVIDDRAGOS 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 09 October 2007 - 07:20 AM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Oct 8 2007, 07:19 PM, a spus:

am face mai multe maini

numa' filozofie nu e asta !
torque - zi-le domne' sa mute threadul in implicare sociala sau cum ii zice - la aia cu inima larga si idei frumoase -

ma bucur ca ne intinlim din nou su te rog sa ma ierti ca nici acum nu pot inghiti ipocrizia ta dar sa stii ca umanitatea nu are de a face cu socialul iar acei cu inima larga sint cu mult mai buni si mai respectati decit cei care au un suflet urit dar se ascund dupa cuvinte frumoase .
Apropo dac un om se ineaca iar un altul se uita la el si nu il ajuta deloc crezi ca cel de-al doilea este filozof????Nu. te inseli este un monstru, iar filozofia nu presupune doar sa stai si sa gindesti uneori trebuie sa mai si actionezi si apropo cind te-ai uitat ultima data in oglinda ai fost multumit de tine? aiconsiderat ca esti destul de rau?

Aceasta postare a fost editata de DAVIDDRAGOS: 09 October 2007 - 07:21 AM

0

#24 Utilizator offline   Cerber 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-September 07

Scris 11 October 2007 - 10:47 PM

Vezi postareaDAVIDDRAGOS, la Oct 7 2007, 03:30 PM, a spus:

:D CREDETI CA NOI CEI DE PE ACEST FORUM PUTEM INFLUENTA CUMVA SOCIETATEA ROMANEASCA ?SI DACA DA CUM? :bye:

la intrebarea ta o alta intrebare ... de ce sa influentam societatea in orice directie? de ce as nu decida fiecare individ felul cum doreste sa priveasca lucrurile? (nu ca ar fi nesanatos ce spui tu - in acelasi timp e si imposibil - dar, sa analizam si o alta perspectiva)
0

#25 Utilizator offline   DAVIDDRAGOS 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 October 2007 - 07:31 AM

Vezi postareaCerber, la Oct 11 2007, 11:47 PM, a spus:

la intrebarea ta o alta intrebare ... de ce sa influentam societatea in orice directie? de ce as nu decida fiecare individ felul cum doreste sa priveasca lucrurile? (nu ca ar fi nesanatos ce spui tu - in acelasi timp e si imposibil - dar, sa analizam si o alta perspectiva)
pentru ca asa cum spune un bun prieten de-al meu societatea noastra la ora actuala are doar 10-15%oameni care gindesc si actioneaza si 0,2-0,3% care conduc restul se lasa condusi ca o turma de oi. Cei care conduc turma la ora actuala sint lupi nu ciobani si cred ca merg deja catre decimarea turmei de aceea este imperios necesar ca noi cei de acum sa schimbam directia sa influentam societatea si sa aratam multimi ca sint folsiti ca si sclavi sau cobai fara ca ei sa isi dea seama si de aceea sint saraci ,tristi si nerfericiti .-TE ROG mergi pe strada astazi iar diseara scri-mi citi oameni ai vazut cu fruntea luminata zimbind si citi ai vazut mergind cu mergind capul aplecat ,tristi si ginditori apasati de povara grijilor , te astept sa imi spui la ce concluzie ajungi.

pentru ca asa cum spune un bun prieten de-al meu societatea noastra la ora actuala are doar 10-15%oameni care gindesc si actioneaza si 0,2-0,3% care conduc restul se lasa condusi ca o turma de oi. Cei care conduc turma la ora actuala sint lupi nu ciobani si cred ca merg deja catre decimarea turmei de aceea este imperios necesar ca noi cei de acum sa schimbam directia sa influentam societatea si sa aratam multimi ca sint folsiti ca si sclavi sau cobai fara ca ei sa isi dea seama si de aceea sint saraci ,tristi si nerfericiti .-TE ROG mergi pe strada astazi iar diseara scri-mi citi oameni ai vazut cu fruntea luminata zimbind si citi ai vazut mergind cu mergind capul aplecat ,tristi si ginditori apasati de povara grijilor , te astept sa imi spui la ce concluzie ajungi.

:bye: pentru ca asa cum spune un bun prieten de-al meu societatea noastra la ora actuala are doar 10-15%oameni care gindesc si actioneaza si 0,2-0,3% care conduc restul se lasa condusi ca o turma de oi. Cei care conduc turma la ora actuala sint lupi nu ciobani si cred ca merg deja catre decimarea turmei de aceea este imperios necesar ca noi cei de acum sa schimbam directia sa influentam societatea si sa aratam multimi ca sint folsiti ca si sclavi sau cobai fara ca ei sa isi dea seama si de aceea sint saraci ,tristi si nerfericiti .-TE ROG mergi pe strada astazi iar diseara scri-mi citi oameni ai vazut cu fruntea luminata zimbind si citi ai vazut mergind cu mergind capul aplecat ,tristi si ginditori apasati de povara grijilor , te astept sa imi spui la ce concluzie ajungi. :D
0

#26 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 12 October 2007 - 07:35 AM

Vezi postareaDAVIDDRAGOS, la Oct 7 2007, 03:30 PM, a spus:

:P CREDETI CA NOI CEI DE PE ACEST FORUM PUTEM INFLUENTA CUMVA SOCIETATEA ROMANEASCA ?SI DACA DA CUM? :D

:bye:

putem , insa doar intr'un cadru organizat !

sa punem de'un partid ? :D
0

#27 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 12 October 2007 - 12:19 PM

yes :bye:
0

#28 Utilizator offline   DAVIDDRAGOS 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 October 2007 - 06:19 PM

Vezi postareaRavl, la Oct 12 2007, 08:35 AM, a spus:

:blink:

putem , insa doar intr'un cadru organizat !
sa punem de'un partid ? :blink:

:blink: Nu stiu daca esti ironic sau doar serios dar se pot construi (sau adapta forme existente) multe forme de organizare non profit
Trebuie numai sa avem gindul si inima curate si sa avem un tel nobil nu urmarirea intereselor personale . :crazy:
0

#29 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 12 October 2007 - 06:34 PM

niciodata nu se va gasi acea mana de oameni care sa gandeasca intr-atat de omogen, incat sa schimbe o societate intr-una asa cum nu s-a mai vazut. societatea evolueaza in mod natural... evolueaza in sensul ca merge inainte dar nu neaparat catre bine sau catre rau... cum e omul, asa si societatea. eu cred ca invers ar trebui pusa problema. putem sau nu sa ne schimbam pe noi insine? si de aici si societatea se va schimba automat.

Vezi postareaDAVIDDRAGOS, la Oct 12 2007, 07:19 PM, a spus:

:blink: Nu stiu daca esti ironic sau doar serios dar se pot construi (sau adapta forme existente) multe forme de organizare non profit Trebuie numai sa avem gindul si inima curate si sa avem un tel nobil nu urmarirea intereselor personale . :blink:
nu exista asa ceva. pana la urma tot fura valul pe cineva si isi va insusi puterea obtinuta pt. un scop initial. pe parcurs lucrurile degenereaza...
0

#30 Utilizator offline   DAVIDDRAGOS 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 15 October 2007 - 06:21 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Oct 12 2007, 07:34 PM, a spus:

niciodata nu se va gasi acea mana de oameni care sa gandeasca intr-atat de omogen, incat sa schimbe o societate intr-una asa cum nu s-a mai vazut. societatea evolueaza in mod natural... evolueaza in sensul ca merge inainte dar nu neaparat catre bine sau catre rau... cum e omul, asa si societatea. eu cred ca invers ar trebui pusa problema. putem sau nu sa ne schimbam pe noi insine? si de aici si societatea se va schimba automat.nu exista asa ceva. pana la urma tot fura valul pe cineva si isi va insusi puterea obtinuta pt. un scop initial. pe parcurs lucrurile degenereaza...

poate ca ai dreptate dar eu cred si afirm ca merita am simtit pe propia piele ce inseamna sa crezi in cineva si sa te foloseasca ca pe un obiect iar cind nu-i mai esti folositor sa te arunce sint sigur ca-i va lua valul pe multi chiar dar mai stiu ca vor fi si citiva care vor crede in acest lucru iar acesti citiva vor putea arata celor multi ca se poate si mai stiu ca societatea perfecta nu va exista niciodata totdeauna vor fi si elemente negativa dar astazi ele au inclinat balanta in favoarea lor iar generatia noastra are obligatia morala si resursele sa restabileasca echilibru
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Manifestul rezistentei faţă de agresiunea homosexualismului
Au dreptate heterosexualii?
bydy  1.544 58.329
Hot Topic (New) Atasamente De ce suntem determinati sa punem pret pe aspectul fizic cand acceptam/refuzam o intalnire cu o persoana de sex opus? dookoo  238 7.765
Hot Topic (New) Om bun da' barfitor, e posibil ? Naeema  40 1.394
Hot Topic (New) Frica de...bine
de fapt,de ce nu ne dam voie sa fim buni,si sa ne bucuram de bine?
Arcangelo  58 7.194
Hot Topic (New) Sa accentuam POZITIVUL ! Naeema  31 5.296