EVOLUTIA SPIRITULUI
Scris 07 October 2007 - 03:26 PM
din anumite puncte de vedere se observa o evolutie generala... adica exista militanti pt. anumite drepturi. spiritul violentei "active" ca sa zic asa nu se mai vede. pedepsele, instinctele s-au cizelat, exista o tendinta spre meditatie, pacificare, purificare spirituala.
dar, in acelasi timp, exista un libertinaj, care denigreaza fiinta umana, in sens fizic. viata biologica este subapreciata.
exista o disproportie intre acestea doua care duce la un dezechilibru. pana cand nu se rezolva asta, nu va exista o evolutie reala a vietii asa cum o stim noi.
dar, in acelasi timp, exista un libertinaj, care denigreaza fiinta umana, in sens fizic. viata biologica este subapreciata.
exista o disproportie intre acestea doua care duce la un dezechilibru. pana cand nu se rezolva asta, nu va exista o evolutie reala a vietii asa cum o stim noi.
Aceasta postare a fost editata de mica_curioasa: 07 October 2007 - 03:27 PM
Scris 07 October 2007 - 03:34 PM
DAVIDDRAGOS, la Oct 7 2007, 04:28 PM, a spus:
nu crezi ca este o contradictie .ex ;o masina nu poate merge in acelasi timp repede si incet ,poate repede sau incet nu stiu daca este cea mai reusita comparatie dar este una buna zic eu
depinde din ce perspectiva privesti lucrurile. exista asa numitele nuante... viata e contradictorie, n-ai observat?
Scris 07 October 2007 - 03:44 PM
[quoteInvoluat.
quote]
Crezi ca poti argumenta, Hadaly ? Ar fi interesant sa aflam argumentele tale ! Eu consider o categorica evolutie.
quote]
Crezi ca poti argumenta, Hadaly ? Ar fi interesant sa aflam argumentele tale ! Eu consider o categorica evolutie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PRIETENUL ce este el ? | Adrian_Daniel_Tm | 86 | 7.944 |
|
MITOLOGIE_Mitul lui Icar si alte mituri...
Dezbatere asupra semnificatiilor codificate.... |
GeoFiloRo | 6 | 2.907 |
|
secretul iubirii mai mare decat cel al mortii? | Yvo | 24 | 8.964 |
|
Emotia si sublimul | Ea. | 55 | 5.444 |
|
Cum poti trai cu revelatii ? | Abc2009ro | 94 | 4.487 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS