sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sexualitate versus dragoste care ne desparte mai mult de animale ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 05 October 2006 - 10:55 PM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la Oct 5 2006, 10:51 PM, a spus:

dragule, dar tu de asta intri "pe sex behaviour"? :stars:

OK, rectific pt tine: zic nimeni de pe roportal! Am zis imensa majoritate pt ca nu-mi place sa fiu exclusivist.
0

#22 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 05 October 2006 - 11:00 PM

io nu te cred, ia sa iti vad ambele maini :stars:
0

#23 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 05 October 2006 - 11:07 PM

Vezi postareacrystyann, la Oct 5 2006, 08:54 PM, a spus:

Nu imi plac posturile de 120 de randuri..ma plictisesc si nu le pot urmari...nu puteti s afiti mai clari in gandire si sa arhivati toate ideile in cateva randuri?? Daca postezi mult nu inseamna ca zici multe lucruri! :stars:

Asta e. Daca ai un scroll bun la mouse, te descurci. In fine, hai sa nu fim rai: poate o fi vreo jurnalista sau vreo viitoare jurnalista pasionata de editoriale. ;)
0

#24 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 05 October 2006 - 11:26 PM

Vezi postareae-X-plorer, la Oct 6 2006, 01:07 AM, a spus:

Asta e. Daca ai un scroll bun la mouse, te descurci. In fine, hai sa nu fim rai: poate o fi vreo jurnalista sau vreo viitoare jurnalista pasionata de editoriale. :stars:

tu crezi ca poti sa construiesti mai mult de o propozitie, da cu subiect si predicat...nu asa ? ;)
0

#25 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 06 October 2006 - 09:40 AM

folositi Privatul pentru sarcasm...sau deschideţi un topic!

Broscuţo.. noi doi ne-am cunoscut... crezi că pragmatismul are de a fece cu partea spirituală a vieţii?
Crezi că Dacă sunt un tip estrem de lucid şi de raţional până la enervarea visătorilor... nu am latură sentimentală? Şi aici aduc ca mărturie muzica pe care dacă de mai lăsam mult s-o asculţi îţi "dădeai drumu".

A alege lucruri de fineţe, care să impresioneze siritul.. nu se face cu raţiunea.
E normal să nu alegi un pirde-vară, dar de unde şi până unde de la pierde vară pnă la mia de para pe lună e o cale scurtă.
Chestia e că tocmai ăia care beau tot, prin stilul lor de carpe diem, atrag ma imult.. (poate nu pe tine)
Pe a ceeaşi treaptă sunt ăia care văd lumea ca un mare magazin. Iar tipul normal (cu minte multă, perspective la început, şi realizări reale după 30 de ani, care îşi stoarce creierul într-un domeniu care îi aduce banul, şi mai citeşte şi o carte de maniere) el e cel mai codaş la capitolul cuceriri pt simplu motiv că în 5 ore libere pe săptămână dă peste una care (dincolo de raţionamentul expus de tine în faţa coputerului cu delete şi backspace la dispoziţie) în realitate are nişte criterii de selecţie de care nici ea nu e conştientă.
Şi atunci normal că observă după ceva timp că b ideal din prima întâlnire e defapt ori un beţiv incompetent, ori un Cumpărător şi Colecţionar de pizde!
Şi pe urmă... bocete prin perne! E inevitabil.

Aceasta postare a fost editata de SithLord: 06 October 2006 - 09:42 AM

0

#26 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 06 October 2006 - 09:45 AM

Sexul intre 2 feli de dragoste atunci cand ti foame dar merge si preventiv ;) la orice varsta dupa ajungerea la maturitate a organelor sexuale , din pacate pentru multi doar alea ajung la maturitate :stars:
0

#27 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 October 2006 - 02:11 PM

Vezi postareaSithLord, la Oct 6 2006, 11:40 AM, a spus:

folositi Privatul pentru sarcasm...sau deschideţi un topic!

Şi aici aduc ca mărturie muzica pe care dacă de mai lăsam mult s-o asculţi îţi "dădeai drumu".

Lord, asta ai crezut tu ca se intampla daca ascult o muzica buna? :) nu ma asteptam, sincer ... :)
si nu sunt sigura ca ai inteles prea bine ce am vrut sa zic, am dat exemple aflate la limita, nu nuante asa cum se intampla in viata reala. Percep o oarecare agresivitate datorata, probabil, unor experiente nu prea placute. Dar de astea avem toti. Am intalnit destui boi in viata, de unii m-am indragostit inainte sa ii vad latura bovina, dar asta nu inseamna ca barbatii sunt toti niste nenorociti, dimpotriva. Nu putem generalizez nimic.
Discutii pe teme de genul Sex vs Dragoste sunt discutii de forum, care se limiteaza la experientele de viata ale fiecaruia, nu isi propune nimeni sa construiasca aici o teoria stiintifica. Iar in astfel de discutii apare inevitabil si un pic de misto si putina exagerare si o oarecare ironie, pentru ca totusi ne vedem reciproc doar prin niste "ferestre" virtuale.
Si ca sa inchei, zici ca ne-am cunoscut, dar totusi ne-am vazut doar, pentru ca altfel ar insemna ca tu sa fi intels nicste lucruri in legatura cu mine, dar nu aveai cum sa faci asta in 10 minute. Cu alte cuvinte, remarcile personale la adresa mea sunt putin deplasate, nefiind facute in cunostinta de cauza. Nu confunda o scriere pe forum, de 10, 50 de randuri cu filozofia de viata a unui om. Caci eu chiar am una :)
0

#28 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 07 October 2006 - 09:38 AM

am sa va spun ceva. este o mare diferenta de perceptie intre cele doua notiuni intre barbati si femei. diferenta tine de alcatuirea sexuala in primul rand. candva brancusi ''vedea'' femeia ca pe o linie orizontala, aplecata mai mult spre statornicie, familie, maternitate si pe barbat cu una verticala- vanatoarea, cunoasterea etc, etc
e firesc ca o femeie sa accepte un tip sa-i intre in pat doar daca simte sau crede ca simte ceva ptr. acel. (nu vb de cele usuratice). la majoritatea sexul e o notiune cam confuza. caci nu inplica sentimentul atat de inaltator. daca sexul e doar un sport, o performanta, el poate gadila orgoliul masculin, dar nu poate fi o implinire deplina ptr ambii.
de exemplu:imi e greu sa-mi inchipui o tema ca aceasta deschisa de o fata, dar in mod serios. ...dar cel mai important este faptul sexul nu produce ''miracolul'' ci doar daruirea reciproca ce asimileaza si sentimentul. de aici...fiecare isi va urma calea

Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 07 October 2006 - 09:39 AM

0

#29 Utilizator offline   Observ 

• Moca
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 07 October 2006 - 09:56 AM

Vezi postareapuiu.t, la Oct 7 2006, 10:38 AM, a spus:

am sa va spun ceva. este o mare diferenta de perceptie intre cele doua notiuni intre barbati si femei. diferenta tine de alcatuirea sexuala in primul rand. candva brancusi ''vedea'' femeia ca pe o linie orizontala, aplecata mai mult spre statornicie, familie, maternitate si pe barbat cu una verticala- vanatoarea, cunoasterea etc, etc
e firesc ca o femeie sa accepte un tip sa-i intre in pat doar daca simte sau crede ca simte ceva ptr. acel. (nu vb de cele usuratice). la majoritatea sexul e o notiune cam confuza. caci nu inplica sentimentul atat de inaltator. daca sexul e doar un sport, o performanta, el poate gadila orgoliul masculin, dar nu poate fi o implinire deplina ptr ambii.
de exemplu:imi e greu sa-mi inchipui o tema ca aceasta deschisa de o fata, dar in mod serios. ...dar cel mai important este faptul sexul nu produce ''miracolul'' ci doar daruirea reciproca ce asimileaza si sentimentul. de aici...fiecare isi va urma calea

Dar stii vorba aia:
Unde Dragoste nu e, macar Sex sa fie :kiss:
Din punctul meu de vedere o femeie iti intra in pat si fara sa se gandeasca la mai mult. Sunt aventurile de o noapte, fara obligatii. Totusi adevarul e ca daca se repeta de mai multe ori aceeasi aventura (adica aceeasi doi) mai devreme sau mai tarziu femeia va pune suflet mai repede, chiar daca inca de la inceput a fost intre ei o intelegere tacita.
0

#30 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 07 October 2006 - 01:18 PM

vorba-i cam asa: Daca dragoste nu e.......s-o facem pe lovele
o femeie va gandi mereu mai mult daca va fi sau nu, DA. dar va risca mereu, stiind ce o va astepta in caz de esec. e o vanatoare perpetua...
e meritul doar al vanatorului?
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Muzica si iubirea nightwish  25 11.566
Hot Topic (New) O fata cu sani mari guru9  356 19.468
Hot Topic (New) Atasamente Sani mari sau mici, ce preferati?
adresat baietilor
Alyyna  220 20.269
Hot Topic (New) Nu pot sa termin... :(
probleme de sex
maryan_anghel  72 21.663
Hot Topic (New) Atasamente Cand este femeia buna la pat? Aseneth  204 9.366