Sexualitate versus dragoste care ne desparte mai mult de animale ?
Scris 24 May 2005 - 11:09 PM
Eu sunt afirmator, adica sustin cauza sexulitatii. Altfel, Freud a muncit in zadar sa ne povesteasca despre problemele noastre sexuale reprimate. Se spune ca sexualitatea e ceva natural. Foarte bine !! dar in acelasi timp multe fiinte umane au si dorinte certe de afirmare a potentei spirituale, deci rezulta o sfasiere a individului intre fizic si psihic.. In timp ce dragostea e un sentiment desi omenesc dar nedefinibil. Nu cunoastem o alta specie mai proasta decat noi, care sa fi discutat atat in jurul sexualitatii, in loc sa o practice.. Pe langa asta, amintiti-va de fetisisti, de perversi, de homosexuali.. oare e chiar asa natural la om sa se reproduca ?
Am auzit o vorba : "Sexul i-a fost dat de Dumnezeu omului ca o consolare efemera pentru caderea din rai". Poate e blasfemie, dar cert e ca dragostea e ceva tare abstract..
Va astept parerile.
Scris 25 May 2005 - 09:16 PM
Cat despre afirmatia "Sexul i-a fost dat de Dumnezeu omului ca o consolare efemera pentru caderea din rai".. nu cred ca este adevarata.. dar cred ca omul i-a dat multe sensuri..
pe.sa. mai multe animale practica sexul.. ca oua oamenii nu cred ca fac..
Scris 26 May 2005 - 12:09 PM
Scris 26 May 2005 - 01:00 PM
Scris 26 May 2005 - 06:36 PM
giovi, la May 26 2005, 01:00 PM, a spus:
[snapbacca]44726[/snapbacca]
Delfinii... Mai sunt, dar nu-mi aduc aminte acum. Cred ca si elefantii.
Scris 26 May 2005 - 07:57 PM
giovi, la May 26 2005, 02:00 PM, a spus:
[snapbacca]44726[/snapbacca]
Varanul de exemplu si este asemanator iguanei deci practic o reptila si este loial pana la moarte familiei pe care si-o formeaza si mai ales partenerului/nerei.
Scris 27 May 2005 - 10:00 AM
Scris 29 May 2005 - 06:34 PM
Am propus aceasta tematica pentru ca este o dezbatere si de aceea ma asteptam ca cel putin o persoana, din spirit combativ, sa ignore evidenta si sa explice de ce sexualitatea ne desparte de animale mai mult decat o face dragostea. Uite aici niste posibilie argumente la care m-am gandit (din pacate sunt si in echipa afirmatoare,deci..)
Omul are facultatea de a gandi, si deoarece este o manie a speciei umane sa gandeasca mai mult decat sa actioneze, rezulta ca sexualitatea nu a scapat nici ea de diferite deformari. Celor care nu stiu despre ce vorbesc, le recomand cu caldura tratalele lui Freud despre sexualitatea inceputului de secol XX; vor gasi acolo refulari, oprimari, vise diforme, dorinte ascunse.. toate astea presupun ca ne despart de animale fooarte mult.
Spor la lucru si pe alte forumuiri !!
Aceasta postare a fost editata de daemonalexoiu: 29 May 2005 - 06:35 PM
Scris 02 June 2005 - 06:20 PM
orgasmul porcilor parca e mult mai lung decat al barbatilor :Pe
scuze ca m-am bagat in vorba dar simteam nevoia sa mai zambesc
Scris 10 June 2005 - 04:11 AM
pentru mai multe explicatii exista site-ul asta: http://en.wicaipedia...wicai/Limerence
sorry dar in romana nu am gasit nimica
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Noi, femeile, avem intotdeauna orgasm? Lipsa placerii/orgasmului ma face frigida?
teme combinate |
tyna_v | 475 | 48.044 |
|
Coitus intrerupt | me_woman | 32 | 13.431 |
|
|
Melly1313 | 67 | 14.341 |
|
Oameni fara suflet si fara putina minte | Barfamare | 7 | 1.300 |
|
|
+ & - | 125 | 13.527 |