sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Platesc eu creditele sotiei? sotia a facut cateva credite de care eu nu am stiut pana acum Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 06 October 2007 - 12:47 AM

Vezi postareavciobanu, la Oct 5 2007, 10:33 PM, a spus:

pot sa fiu girant fara sa stiu?
ma putea pacali pe mine si pe banca?
ce crezi?

unui girant i se cere semnatura. daca nu ai semnat nici un act..nu ai de ce sa platesti.
0

#12 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 06 October 2007 - 12:52 AM

Vezi postareaAmpera, la Oct 5 2007, 11:47 PM, a spus:

unui girant i se cere semnatura. daca nu ai semnat nici un act..nu ai de ce sa platesti.

In Ro ..??! e posibil orice .. :good:
..daca nu sunt pe numele tau ..nu platesti nimic .
Daca in schimb sunt ..ceva nu este in regula si ..da ,vei plati . :o:
0

#13 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 06 October 2007 - 12:58 AM

citeste pe Varia-Promovare-Despre credite. e cineva acolo care vad ca lucreaza in domeniu. Cred ca detine informatii mai sigure decat noi. Mai jos pe pagina forumului cauta :good:
0

#14 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 06 October 2007 - 01:04 AM

Vezi postareaAmpera, la Oct 5 2007, 11:58 PM, a spus:

citeste pe Varia-Promovare-Despre credite. e cineva acolo care vad ca lucreaza in domeniu. Cred ca detine informatii mai sigure decat noi. Mai jos pe pagina forumului cauta :good:

o fi ..eu iti spun din punct de vedere juridic, daca o notificare (somatie ) de plata venita din partea oricarui instituti ,organ ,etc ..pe numele tau ,instiintandu-te de un anumit lucru ..inseamna ca asa este.
Deci daca somatia de plata in care banca te instiinteaza ca ai de plata o oarecare suma este pe numele sau si pe numele tau ..platesti.
Daca este pe numele sotiei ,dar vine la acea adresa ,nu platesti nimic. :o:
0

#15 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 06 October 2007 - 06:49 AM

Vezi postareavciobanu, la Oct 5 2007, 11:33 PM, a spus:

pot sa fiu girant fara sa stiu?

mdea, doar daca ti'a falsificat semnatura . :good:
0

#16 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 06 October 2007 - 08:41 AM

Vezi postareavciobanu, la Oct 5 2007, 10:02 PM, a spus:

buna ziua!Ma numesc 'Gigi' si am o mare problema

Citeaza

am aflat de curand ca sotia mea cu care nu sunt in relatii prea sincere, a facut cateva credite, pe care nu le prea plateste, au aparut somatii de plata chestii din astea.eu ca sot pot fi fortat de cineva (banci executori) sa achit datoriile ei?
astept cu nerabdare si va multumesc anticipat!PS trebuie sa divortez ca sa scap de problemele pe care mi le poate face sotia?
........................................................depinde pana unde ajungeti cu problema!!!! sa nu zic retalia:blink: ...................................................atata timp cat tu nu stii de aceste credite nu inseamna ca nu esti "implicat " in ele...pentru a face un credit ( cu venit cumulat ) iti trebuie acte specifice pentru felul de credit optat si anume...decrlaratie de venit de la locul de munca, copie dupa cartea de munca ( unele banci o mai cer), copie dupa buletin, declaratie de girant de la banca ( completata si semnata ), prezenta ta la banca pentru semnarea contractului ( obligatoriu)..................daca vei fi obligat la plata datoriilor?.....tu personal nu...dar familia voastra..adica voi doi DA...tot ce se face in timpul casatoriei ( credite, cumparari de bunuri, etc. sunt supuse partajului in cazul unui divort--mai putin mosteniri personale drepturi de autor, castiguri la loto, premii, titluri,brevete, inventii, etc,)..nashpa ..ce sa zic,,ea a inventat creditul si tu fara sa stii l-ai brevetat......................intr-o alta ordine de idei....depinde, cum am mai spuns pana unde ajungeti cu relatia..daca se va ajunge la un divort, atunci aceste credite vor vace obiectul unui partaj ulterior deoarece se poate dovedi ca au fost folosite in scop comun.Tu nu poti dovedi in instanta ca ele nu au fost facut facute fara acordul tau atata timp cat au fost facute in timpul casatoriei.

Vezi postareaRavl, la Oct 6 2007, 07:49 AM, a spus:

mdea, doar daca ti'a falsificat semnatura . :good:
.......mai Ravule....cum falsifici tu semnatura sotiei in fata unui ofiter bancar cand este obligatorie prezenta ei la banca pentru semnarea contractului?............................unde ai vazut tu asta ...pe AXN?

Vezi postareaAmpera, la Oct 6 2007, 01:47 AM, a spus:

.................girantii sunt necesari pentru credite cu valoare mai mare decat poate suporta " natura acelui credit"sunt punctaje ( perscoring)..facute de banca, care se fac inaintea unui credit....fiecare banca are sistemul propriu de puncatre..daca se cere girant aduci girant ( poate ai salariul mai mic de exemplu si atunci nu esti solvabil spre maxim), daca nu , nu.
0

#17 Utilizator offline   vciobanu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-October 07

Scris 06 October 2007 - 12:50 PM

Vezi postareaargv, la Oct 6 2007, 01:15 AM, a spus:

Din cate stiu eu, chiar daca imprumutul este facut fara acord, amandoua persoanele sunt responsabile. In aceasi masura daca cumperi o proprietate fara acordul celuilalt, deveniti amandoi proprietari. Bineinteles, presupun ca sunteti casatoriti la starea civila.
Da suntem casatoriti de 9 anie foarte greu de rezolvat problema, cel putin de catre mine.de catre ea ar fi simplu daca ar incerca macar de acum sa fie corecta si sa plateasca ce consuma!nu stiu e f greu!

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 6 2007, 01:52 AM, a spus:

In Ro ..??! e posibil orice .. :yahoo: ..daca nu sunt pe numele tau ..nu platesti nimic .Daca in schimb sunt ..ceva nu este in regula si ..da ,vei plati . :crazy:
nu cred ca e vreunul pe numele meu ca am un extras de la biroul de credit pe numele meu si nu e nici un credit pe numele meu. si daca erau pe numele meu eram inscris ca mai toate creditele pe care le are au rate multe intarziate.

Vezi postareanewtask, la Oct 6 2007, 09:41 AM, a spus:

astept cu nerabdare si va multumesc anticipat!PS trebuie sa divortez ca sa scap de problemele pe care mi le poate face sotia?........................................................depinde pana unde ajungeti cu problema!!!! sa nu zic retalia:blink: ...................................................atata timp cat tu nu stii de aceste credite nu inseamna ca nu esti "implicat " in ele...pentru a face un credit ( cu venit cumulat ) iti trebuie acte specifice pentru felul de credit optat si anume...decrlaratie de venit de la locul de munca, copie dupa cartea de munca ( unele banci o mai cer), copie dupa buletin, declaratie de girant de la banca ( completata si semnata ), prezenta ta la banca pentru semnarea contractului ( obligatoriu)..................daca vei fi obligat la plata datoriilor?.....tu personal nu...dar familia voastra..adica voi doi DA...tot ce se face in timpul casatoriei ( credite, cumparari de bunuri, etc. sunt supuse partajului in cazul unui divort--mai putin mosteniri personale drepturi de autor, castiguri la loto, premii, titluri,brevete, inventii, etc,)..nashpa ..ce sa zic,,ea a inventat creditul si tu fara sa stii l-ai brevetat......................intr-o alta ordine de idei....depinde, cum am mai spuns pana unde ajungeti cu relatia..daca se va ajunge la un divort, atunci aceste credite vor vace obiectul unui partaj ulterior deoarece se poate dovedi ca au fost folosite in scop comun.Tu nu poti dovedi in instanta ca ele nu au fost facut facute fara acordul tau atata timp cat au fost facute in timpul casatoriei. .......mai Ravule....cum falsifici tu semnatura sotiei in fata unui ofiter bancar cand este obligatorie prezenta ei la banca pentru semnarea contractului?............................unde ai vazut tu asta ...pe AXN? .................girantii sunt necesari pentru credite cu valoare mai mare decat poate suporta " natura acelui credit"sunt punctaje ( perscoring)..facute de banca, care se fac inaintea unui credit....fiecare banca are sistemul propriu de puncatre..daca se cere girant aduci girant ( poate ai salariul mai mic de exemplu si atunci nu esti solvabil spre maxim), daca nu , nu.
ea nu stie ca eu am aflat de aceste creditesi automat nu am fost la nici o bancanu am dus nici o adeverinta de salariu sau carte de munca nimictot ce putea ea era sa duca copii dupa buletin acte ce le avem in casaatat m-ar interesa ca daca ea le face ea sa le traga sa-i faca opriri din salariu nu stiu orice numai sa nu se ia de mine ca nu e corecteu nu siu nimicam aflat de la o persoana comuna binevoitoare!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic