sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Master SUA a Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pitbull2007 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-October 07

Scris 04 October 2007 - 06:14 PM

Salut!

As dori si eu niste lamuriri in legatura cu masterul in USA.In primul rand,eu sunt in anul 3 la automatica,la poli,in Bucuresti si as dori sa aplic la un program de master in computer science in usa.As dori ca in ultimul meu an de facultate ( in anu 4) , in oct , sa aplic la la programul de master.din ce postura voi aplica?undergraduate sau graduate?ma ajuta un gre subject test in mate cu luat cu 94%?;;)Va multumesc.

P.S.voi reveni cu intrebari dupa ce mi le voi lamuri pe astea 2.
P.S.S.daca voi candida din postura de under ( desi nu prea mi se pare corect),cam ce teste tre s dau?(am inteles ca sat I si II)
0

#2 Utilizator offline   pitbull2007 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-October 07

Scris 07 October 2007 - 09:34 PM

Vezi postareapitbull2007, la Oct 4 2007, 06:14 PM, a spus:

Salut!

As dori si eu niste lamuriri in legatura cu masterul in USA.In primul rand,eu sunt in anul 3 la automatica,la poli,in Bucuresti si as dori sa aplic la un program de master in computer science in usa.As dori ca in ultimul meu an de facultate ( in anu 4) , in oct , sa aplic la la programul de master.din ce postura voi aplica?undergraduate sau graduate?ma ajuta un gre subject test in mate cu luat cu 94%?;;)Va multumesc.
P.S.S.daca voi candida din postura de under ( desi nu prea mi se pare corect),cam ce teste tre s dau?(am inteles ca sat I si II)

haideti dlor pls,lamuri
0

#3 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 20 October 2007 - 02:57 PM

daca nu stiai, in SUA studiile se fac pe bani. In afara de cazul in care ai finantare propie, probabil vei aplica pentru o bursa. In Politehnica exista in rectorat un birou administrare a burselor (tempus, socrate, erasmus ... acum nu mai stiu ce nume mai poarta), deci ar trebui sa te interesezi acolo ce conditii trebuie sa indeplinesti daca vrei sa pleci student fiind in anul 4.
dupa ce termini facultatea nu stiu daca se mai acorda burse pentru programe de master. Aproape toti care au primit burse ca graduate nu s-au mai intors in Romania :cry:
0

#4 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 25 October 2007 - 02:12 PM

Vezi postareapitbull2007, la Oct 4 2007, 07:14 PM, a spus:

Salut!

1.Aplici la graduate, normal.
2.Da, te ajuta foarte mult un GRE la mate, mai ales ca scorul e mare :P

Sa inteleg ca deja ai dat GRE-ul la mate? bravo!
0

#5 Utilizator offline   cognitive 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 26 March 2008 - 01:54 PM

Vezi postareapitbull2007, la Oct 4 2007, 06:14 PM, a spus:

Salut!

salve . aplici din postura de undergraduate ptr. graduate studies. pentru obtinerea unei eventuale burse ,poti afla mai multe informatii pe site-ul : http://www.fulbright.ro ,pe urma dai click pe study in the usa

(dupa cate stiu te ajuta sa te pregatesti pentru examen GRE ,sa aplici la mai multe universitati si iti gasesc si sponsori in functie de media obtinuta ).

Aceasta postare a fost editata de cognitive: 26 March 2008 - 01:56 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse