Ramas bun
Scris 23 May 2005 - 11:23 PM
Intrebam deoarece Pustnic a avut ceva conflicte in urma cu putina vreme pe forumul Roportal si banuiesc ca asta ar fi cauza plecarii lui dintre roportalieni.
Scris 24 May 2005 - 10:14 AM
Cred e e un om poate prea inchistat si pre deprimat si din pacate singura atractie a Roportalului pentru dumnealui a constituit-o tema Religie si spiritualitate.Daca nu a mai putut sa comunice prin intermediul ei asta a insemnat ca trebuie sa renunte.Imi pare rau dar fiecare alege liber modul de a comunica sau nu cu ceilalti.Putea sa continuie dar a refuzat.Ii doresc sa gaseasca un alt mod de comunicare pentru ca este greu pe lume sa fi singur.Salut, Pustnicule!Mult noroc sa te regasesti prin labirintul gandurilor tale!
:lucca:
Scris 24 May 2005 - 11:08 AM
AmMar , tu ai avut vreo "contributie" la plecarea Pustnicului de pe forum ?
Scris 25 May 2005 - 07:33 AM
Nu cred.Oricum nu la-am incurajat in directia asta in nici un caz.Cred pur si simplu ca nu a mai simtit nevoia de comunicare.Dovada stau mesajele lui.Mi-a scris un mesaj personal la care nici nu ma asteptam in care mi-a zis ca astepta iertarea mea.M-am blocat si eu cand la-am vazut!Cred ca nu eram(noi roportalienii) ceea ce vroia el sau nu stia nici el ce vroia.Nu am reusit sa inteleg.Am incercat sa-la determin sa ramana dar cred ca hotararea era luata de mult.Nu ma acuzati atata timp cat ati vazut cat de ciudat se manifesta.Intr-un fel si-a facut-o cu mana lui prin lipsa acuta de comunicare si nu cred ca numai pe mine si pe maricaul ne-a suparat.Devenise chiar simpatic in ultimele mesaje scrise.E hotararea lui si numai a lui.Eu nu am avut Internet 2 zile dupa care am gasit mesajul lui pe panoul meu personal.Ar fi culmea sa fiu acuzata de plecarea lui! :blinca:
Aceasta postare a fost editata de AnMar: 25 May 2005 - 07:34 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DACA NU AI MESSENGER (YM, AOL, etc. ) |
Black CAT | 10.071 | 593.288 |
|
1.000 de utilizatori | dorinand | 4 | 5.266 |
|
Sotul nu vrea sa ma insele. Ce ma sfatuiti sa fac?
topic necaterincios |
Aseneth | 60 | 2.128 |
|
Partidul Femeilor | Strut | 61 | 5.988 |
|
Imi cer scuze... | AnMar | 15 | 10.375 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis