sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum judecam ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 03 October 2007 - 02:24 AM

Vezi postareabydy, la Oct 3 2007, 02:55 AM, a spus:

Face exact ce spune el , cum spune el . Il asteapta , ii accepta iesirile violente...etc. Insa...tot nu-i buna! Acum vrea.... si mai mult!

Poate ca de fapt ceea ce vrea omul este ca partenera lui sa fie ea insasi ... sa se poarte ca o partenera egala , ci nu ca un catel credincios care executa comenzile si suporta toanele stapanului....
E ca un cerc vicios, pentru ca atunci cand ai o problema cu increderea in tine si esti langa cineva exigent, care iti aduce reprosuri, ai tendinta sa gresesti si mai mult decat ai face-o in mod normal, iar pentru un om sigur pe el asta poate fi teribil de enervant.
Nu pot sa nu ma intreb totusi, de ce si-ar pierde un barbat timpul si nervii intr-o relatie de 5 ani cu o persoana cu care nu e nici macar casatorit, daca nu ar fi importanta pentru el? Daca omul inca isi mai bate capul si inca ii mai reproseaza, inseamna ca vrea ceva de la ea, altfel probabil ar fi renuntat.
Nu cred ca poti sa judeci obiectiv o situatie ascultand doar varianta uneia dintre parti.

Aceasta postare a fost editata de mihaela...: 03 October 2007 - 02:29 AM

0

#22 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 03 October 2007 - 06:20 AM

Vezi postareared2shoes, la Oct 3 2007, 01:48 AM, a spus:

mereu vom fi judecate pentru ceea ce ...nu facem ....caci ei .,...paradoxal ...aia isi doresc ....:friends:
Faptul ca cineva are anumite calitati / merite nu este suficient pentru pastrarea unei relatii. Mai conteaza si defectele.Se spune ca acceptam pe cineva langa noi nu pentru meritele pe care le are ( le consideram firesti ) ci pentru ca ii putem accepta defectele. Si anumite defecte, slava Domnului, toti avem, pe ici pe colo.

Vezi postareamihaela..., la Oct 3 2007, 03:24 AM, a spus:

Nu pot sa nu ma intreb totusi, de ce si-ar pierde un barbat timpul si nervii intr-o relatie de 5 ani cu o persoana cu care nu e nici macar casatorit, daca nu ar fi importanta pentru el? Daca omul inca isi mai bate capul si inca ii mai reproseaza, inseamna ca vrea ceva de la ea, altfel probabil ar fi renuntat. Nu cred ca poti sa judeci obiectiv o situatie ascultand doar varianta uneia dintre parti.
Unii au prostul obicei de a incerca sa schimbe prietena / sotia asa cum ar vrea ei. La fel fac si unele femei. Mare greseala.Trebuie sa luam omul asa cum este, cu bune si rele. Ne convine, bine....altfel daca suntem nemultumiti este bine sa cautam altceva. Concluzia mea este ca oamenii nu se prea schimba. Daca ai vazut anumite defecte la cineva trebuie sa te impaci cu ideea ca se vor repeta.
0

#23 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 03 October 2007 - 06:39 AM

Vezi postareabydy, la Oct 3 2007, 01:46 AM, a spus:

Sunt oameni care ne judeca pentru ceea ce facem si oameni care ne judeca pentru ceea ce NU facem ? Mie asa imi pare a fi.
Am o prietena care in 5 ani de realtie a adus N dovezi de dragoste . Degeaba. Este judecata pt ceea ce NU face !
Cand si de ce ajungem sa judecam asa ? De ce la o persoana apreciem toate "nimicurile" si la o alta nu ?
Cum se face ca ajungem sa nu mai vedem nimic bun in persoana care ( paradoxal) sustinem ca o iubim ?

Sunt oameni care doar judeca , dar judecata lor vine de undeva din afara faptelor traite de fiecare dintre noi si atunci li se pare simplu sa emita aceasta judecata .
Probabil ca prietena ta ar trebui sa-si puna lucrurile in bocceluta si sa-si inceapa un alt drum . Atunci cand va face ceea ce NU face , va fi judecata pentru ceea ce A facut , exista aceasta modalitate a anumitor persoane de a-si revarsa frustrarile asupra celeilalte .
La o persoana apreciem toate nimicurile pentru ca aceste nimicuri reprezinta insasi persoana , iar atunci cand ajungi sa nu mai gasesti nimic bun in persoana pe care sustii ca o iubesti este doar un mod de a-i distruge acesteia nervii si de a o face sa se simta vinovata pentru toate neputintele si neamplinirile partenerului .
0

#24 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 October 2007 - 07:20 AM

Am o prietena care in 5 ani de realtie a adus N dovezi de dragoste . Degeaba. Este judecata pt ceea ce NU face !
Cand si de ce ajungem sa judecam asa ?

Exista o predispozitie psihologica de a acorda atentie negativului. Posibil ca tipul sa exacerbeze aceasta predispozitie.
O alta explicatie e posibil sa fie o desincronizare p/j
Daca ea e perceiver si el judgemental nu-i exclus ca ea sa fie perceputa ca "incompleta". Daca e comportamentul ei nealiniat cu modul in care considera el ca trebuie sa fie lumea atunci... pot apare probleme dintrastea.

Viata nu are decat 3 reguli: Paradoxul, Umorul si Schimbarea. Spune-i sa analizeze putin regula a doua si daca descopera ca Umorul, veselia, lipseste din relatia ei cu tipul respectiv... atunci sa foloseasca regula 1: sa accepte ciudatenia rezultatelor pe care le-a obtinut pentru efortul depus si sa inteleaga ca poate e timpul pentru o schimbare.
0

#25 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 03 October 2007 - 07:33 AM

Buei dar ce bazaconii va invata astia verzii la academia aia de pe coruscent :friends:
unde e sexul in cele trei reguli pe care le are viata ?
dar ura, invidia, ambitia, minciuna, falsitatea, fatarnicia ???
Pai asta nu e viata ?
0

#26 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 03 October 2007 - 07:42 AM

Sunt oameni care ne judeca pentru ceea ce facem si oameni care ne judeca pentru ceea ce NU facem ? Mie asa imi pare a fi.
Cand si de ce ajungem sa judecam asa ? De ce la o persoana apreciem toate "nimicurile" si la o alta nu ?
Cum se face ca ajungem sa nu mai vedem nimic bun in persoana care ( paradoxal) sustinem ca o iubim ?

Asa a fost de la inceput?
Daca da, ea a trait probabil cu speranta ca va reusi sa fie perfecta pentru el si s-a uitat pe sine...
Daca nu, ceva il trage la altcineva :friends:...

Sau: poate ii testeaza limitele...poate a suferit in trecut si vrea sa vada cat de departe poate sa mearga el si ea totusi sa-l iubeasca...

Oricum, o relatie perfect nociva pentru ea, care se va inrautati, zic eu...

Aceasta postare a fost editata de X.E.N.A.: 03 October 2007 - 07:44 AM

0

#27 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 03 October 2007 - 07:46 AM

Vezi postareaMihaita_m, la Oct 3 2007, 08:33 AM, a spus:

Buei dar ce bazaconii va invata astia verzii la academia aia de pe coruscent :ermm:
dar ura, invidia, ambitia, minciuna, falsitatea, fatarnicia ???
Pai asta nu e viata ?

toate pleaca de la cum stii sa "intelegi" si sa "manipulezi" stresul :friends:
multa iubire
0

#28 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 03 October 2007 - 07:51 AM

Vezi postarealupini, la Oct 3 2007, 01:45 AM, a spus:

Depinde cine o judecă !

Vezi postareabydy, la Oct 3 2007, 01:52 AM, a spus:

Ca nominalizare:
Barbatul ce sustine ca o iubeste si o vrea de sotie.

neh, n'o vrea de sotie ... e doar un gainar comod, care nu vrea sa schimbe situatia prezenta .
0

#29 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 October 2007 - 08:06 AM

Vezi postareaMihaita_m, la Oct 3 2007, 08:33 AM, a spus:

La Umor :brunette:
0

#30 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 03 October 2007 - 08:12 AM

dar de cand viata are 3 reguli? :brunette:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Marimea conteaza?...
(stiti la ce ma refer,nu?)
crystyann  180 42.343
Topic inchis respectarea postului in viatza de cuplu annett  90 15.700
Topic inchis Chestionar:    relatia moderna
unu'(a)pt. sex, cu altu'(a) la inghetata
Victor Apostu  18 8.465
Topic inchis Atasamente probleme in relatie
very soft :P
realPlayer  8 8.704
Topic inchis Atasamente Sex oral pentru cei suparati. K0ntr0VerSy  400 24.201