"povestea" e cam asa pe scurt : in urma cu ceva mai mult timp am iubit o femeie, insa la un moment dat, "multumita" imaturitatii mele relatia s-a incheiat...eram in amandoi in liceu... in anii care au urmat -si au fost cativa- am continuat sa ne intalnim destul de frecvent cu toate ca ambii eram implicati in relatii cu alte persoane. si acum, problema: in ultima perioada, am realizat c ea este singura persoana la care am tinut vreodata cu adevarat...deh, ce sa-i faci, am prins si eu la minte multa minte-sper-
prezentarea este foarte simplista, pentru ca detaliile nu cred ca isi au rostul
problema si mai mare este alta...in tot acest timp ea a incercat sa reinnodam relatia...insa...
acum rolurile sunt putin schimbate...ea tocmai a inceput o relatie de scurt timp...eu nu stiam si am avut parte de un dus usor cam rece cand am venit sa imi prezint noile "descoperiri"...
si acum, marea problema: mi-a cerut ragaz o luna in care sa nu o bat la cap deloc si in care sa se hotarasca ce vrea sa faca cu viata ei....
intrebarea mea este urmatoarea....care este rolul acestui ragaz? nu a vrut sa imi spuna in fata sa fac pasi? sau astepata sa vada cum merge cu tipul cu care e acum? sau....
si mai important ar fi: ce sa fac??? in sensul ca imi inchipui ca sansele mele scad dramatic daca in toata luna asta astept cuminte marele deznodamant.
v-as ruga pe cat posibil sa imi lasati mie sarcina de a-mi pune cenusa in cap pentru felul in care m-am comportat in trecut. mai mult, sunt deja perfect constient de faptul ca merit un mare sut in fund. dar cel mai mult si mai mult, chiar as avea nevoie de putin ajutor, asa ca as fi recunoscator daca ideile s-ar axa mai mult pe directia asta decat pe lapidarea pacatosului in piata publica. repet, pacatosul este perfect constient de gradul de prostie care a zacut in el in trecut, si spera sa indrepte lucrurile cumva. pe cat posibil.
ps: sa excludem va rog din start varianta"daca o iubesti cu adevarat las-o sa isi vada de viata ei"
inca un detaliu: ei se vad doar cateva zile pe saptamana din anumite considerente
Aceasta postare a fost editata de hiego: 02 October 2007 - 11:57 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis