Broscute testoase..
Scris 20 April 2009 - 10:25 PM
gata am scapat de broscuta, i-am dat drumu intr-o balta din apropiere..mi-am dat seama ca nu am cunostintele necesare pentru a avea grija de ea, acum sper sa supravietuiasca
topicul se poate inchide
topicul se poate inchide
Scris 27 April 2009 - 06:24 PM
buna..am si eu o testoasa cu tamplele rosii..cam de vreo saptamana...cred k am o mica problema cu ea..am impresia k e cam grasuta..i-am dat cam mult sa manance..(ups..
.)..e grav...?stie careva sa-mi spuna si mie..cum as putea sa o fac sa mai slabeasca un pic..?parca nu mai e asa de vioaie ca la inceput..e in regula daca o mai scot din acvariu din cand in cand..o pun pe pat..sa faca un pic de miscare..si se baga pe unde poate..sub perna patura..
Scris 28 April 2009 - 05:37 PM
Nu e aşa de grav.De cāte ori pe zi i-ai dat să mănānce şi cāt?De ce ai impresia că e cam grăsuţă?Īşi poate băga picioruşele īn carapace?I se formează pliuri de piele pe ele cānd şi le retrage?
Dacă e īntr-adevăr grasă,dă-i să mănānce mai puţin,nu ai ce să faci altceva.
Nu īţi face griji dacă se bagă "pe unde poate",aşa le place broscuţelor,să se bage īn cele mai neaşteptate locuri.
Dacă e īntr-adevăr grasă,dă-i să mănānce mai puţin,nu ai ce să faci altceva.
Nu īţi face griji dacă se bagă "pe unde poate",aşa le place broscuţelor,să se bage īn cele mai neaşteptate locuri.
Scris 21 July 2009 - 08:59 AM
buna,
tocmai ce am primit( de la o colega ce nu o mai dorea) o broscuta; are carapacea maro si are 2 dungi galbene pe cap. stiti cumva ce specie este?cat se face de mare?
are un acvariu special pt ea dar mi sa spus ca tot iese din el zilnic....o fi perioada de hibernare? sau are nevoie de un acvariu mai mare?
multumesc
tocmai ce am primit( de la o colega ce nu o mai dorea) o broscuta; are carapacea maro si are 2 dungi galbene pe cap. stiti cumva ce specie este?cat se face de mare?
are un acvariu special pt ea dar mi sa spus ca tot iese din el zilnic....o fi perioada de hibernare? sau are nevoie de un acvariu mai mare?
multumesc
Scris 21 July 2009 - 09:04 AM
difrentele de temperatura provoaca o afectiune destul de des intalnita la dansele: conjunctivita.
temperatura mediului (apa- aer) tre sa fie cat mai constanta posibil.
poate ne arati ceva poze cu broscuta.
Scris 21 July 2009 - 10:26 AM
Somesh, la Jul 21 2009, 10:04 AM, a spus:
difrentele de temperatura provoaca o afectiune destul de des intalnita la dansele: conjunctivita.
temperatura mediului (apa- aer) tre sa fie cat mai constanta posibil.
poate ne arati ceva poze cu broscuta.
numai ce am primit-o in aceasta dimineata
am sunat la magazinul de unde a fost cumparata si mi-au zis ca ei le ziceau Broscute Regale dar nu stiau daca asta e denumirea lor corecta. Oricum trebuie sa ii cumpar un vas mai mare pt ca e f activa si vrea sa "evadeze"
Scris 27 July 2009 - 01:06 PM
pun si 2 poze
Fisiere atasate
-
0f3a7730.jpg (42.32K)
Number of downloads: 5 -
8a48e192.jpg (23.15K)
Number of downloads: 5
Scris 07 November 2011 - 09:52 AM
am si eu trei broscute testoase f. dragute . ma poate ajuta cineva cu ceva informatii despre hibernarea lor?
lavvinya, la 27 July 2009 - 01:06 PM, a spus:
pun si 2 poze 
Fisiere atasate
-
P071111_0917.jpg (35.71K)
Number of downloads: 4 -
P071111_0945.jpg (41.02K)
Number of downloads: 2 -
P071111_091703.jpg (32.39K)
Number of downloads: 3 -
P071111_094503.jpg (34.54K)
Number of downloads: 1