sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Femeile gresesc mai mult decat barbatii Sa va fie rusine! Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 01 October 2007 - 10:25 PM

Inainte sa dati cu pietre'n mine la vederea unui asemenea titlu, as vrea sa ma ascultati un pic. Tot mai des mi se intampla sa aud tot mai multe fete si femei spunand si laudandu-se la cine apuca chestii de genul "vai, am cunoscut ieri un tip cum nici nu visam, mi s-au inmuiat picioarele in numai 10 secunde, iar dupa ce i-am mai auzit si vocea deja.. nu mai puteam.. :lol: cred ca mi-am gasit deja jumatatea!" urmand ca dupa cateva saptamani sau chiar zile sa le vezi.. :P "a fost cea mai mare dezamagire din viata mea; nici in cele mai mari cosmaruri n-am intalnit un asa nemernic; n-o sa mai iubesc pe nimeni niciodata!". Dupa care, mai trist, istoria se repeta! In felul asta nu e de mirare cum foarte multi dintre cei de care se indragostesc la prima vedere femeile (de la pustoaice de 14 ani si pana la doamne bine de peste 35 de ani) sunt fie barbati care au deja pe cineva, fie poponari, fie profitori sentimentali, hoti de inimi, ticalosi sau alti mari neseriosi. Vreau sa fie clar ca nu spun asta datorita vreunei frustrari personale. Este doar o observatie care mi-a ridicat un mic semn de intrebare.

Pe de alta parte, si noi barbatii punem mare pret pe prima vedere, primul zambet, primul glas, prima impresie, etc. Si noi avem subconstient deci si noi suntem oameni. Diferenta este ca cei mai multi dintre noi nu putem atat suflet in asa ceva si ne limitam la atractia sexuala. Aparent mai imoral, dar de fapt mult mai sanatos si rational. Si d-asta spun ca femeile gresesc mult mai mult in dragoste decat barbatii, iar din cauza asta multi dintre noi suporta consecintele impulsivitatii lor :cry:

Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 01 October 2007 - 10:48 PM

0

#2 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 01 October 2007 - 10:35 PM

Da, perfectilor.... ca si noi, de altfel :lol:

Dar va iubim mult!

Aceasta postare a fost editata de Hadaly: 01 October 2007 - 10:35 PM

0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 01 October 2007 - 10:39 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Oct 1 2007, 09:25 PM, a spus:

Pe de alta parte, si noi barbatii punem mare pret pe prima vedere, primul zambat, primul glas, prima impresie, etc. Si noi avem subconstient deci si noi suntem oameni. Diferenta este ca cei mai multi dintre noi nu putem atat suflet in asa ceva si ne limitam la atractia sexuala. Aparent mai imoral, dar de fapt mult mai sanatos si rational. Si d-asta spun ca femeile gresesc mult mai mult in dragoste decat barbatii, iar din cauza asta multi dintre noi suporta consecintele prostiei lor :cry:

La cum generalizezi tu ..normal asemenea etichetari .. :lol: acxum nici nu mai stiu unde ma incadrez..la primi ..hoti de inimi,ticalosi sau ..la aia normali de pe urma ..care pun pret pe primul zambet si alea.. :P
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 October 2007 - 10:40 PM

Valeeeeeu cate discutii o sa se starneasca pe topicul asta! Si nu mai zic nimic deocamdata, ca iar ma acuza domnu' initiator ca il hartuiesc! :lol:

#5 Utilizator offline   MasterKhief 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 17-September 07

Scris 01 October 2007 - 10:47 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Oct 1 2007, 11:25 PM, a spus:

Inainte sa dati cu pietre'n mine la vederea unui asemenea titlu, as vrea sa ma ascultati un pic. Tot mai des mi se intampla sa aud tot mai multe fete si femei spunand si laudandu-se la cine apuca chestii de genul "vai, am cunoscut ieri un tip cum nici nu visam, mi s-au inmuiat picioarele in numai 10 secunde, iar dupa ce i-am mai auzit si vocea deja.. nu mai puteam.. :lol: cred ca mi-am gasit deja jumatatea!" urmand ca dupa cateva saptamani sau chiar zile sa le vezi.. :P "a fost cea mai mare dezamagire din viata mea; nici in cele mai mari cosmaruri n-am intalnit un asa nemernic; n-o sa mai iubesc pe nimeni niciodata!". Dupa care, mai trist, istoria se repeta! In felul asta nu e de mirare cum foarte multi dintre cei de care se indragostesc la prima vedere femeile (de la pustoaice de 14 ani si pana la doamne bine de peste 35 de ani) sunt fie barbati care au deja pe cineva, fie poponari, fie profitori sentimentali, hoti de inimi, ticalosi sau alti mari neseriosi. Vreau sa fie clar ca nu spun asta datorita vreunei frustrari personale. Este doar o observatie care mi-a ridicat un mic semn de intrebare.

Pe de alta parte, si noi barbatii punem mare pret pe prima vedere, primul zambet, primul glas, prima impresie, etc. Si noi avem subconstient deci si noi suntem oameni. Diferenta este ca cei mai multi dintre noi nu putem atat suflet in asa ceva si ne limitam la atractia sexuala. Aparent mai imoral, dar de fapt mult mai sanatos si rational. Si d-asta spun ca femeile gresesc mult mai mult in dragoste decat barbatii, iar din cauza asta multi dintre noi suporta consecintele impulsivitatii lor :cry:

Te grabesti, actorasule.
0

#6 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 October 2007 - 10:53 PM

Vezi postareaB3stia, la Oct 1 2007, 09:40 PM, a spus:

Valeeeeeu cate discutii o sa se starneasca pe topicul asta! Si nu mai zic nimic deocamdata, ca iar ma acuza domnu' initiator ca il hartuiesc! :lol:

E lasa tu spune ..ca doar nu te iei de om..:P
0

#7 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 October 2007 - 10:54 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 1 2007, 11:53 PM, a spus:

E lasa tu spune ..ca doar nu te iei de om..:lol:

Ce sa spun? Ca e misogin? Aaa nu trebuia sa zic asta, nu?

#8 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 01 October 2007 - 11:05 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Oct 1 2007, 11:25 PM, a spus:

Inainte sa dati cu pietre'n mine la vederea unui asemenea titlu, as vrea sa ma ascultati un pic. Tot mai des mi se intampla sa aud tot mai multe fete si femei spunand si laudandu-se la cine apuca chestii de genul "vai, am cunoscut ieri un tip cum nici nu visam, mi s-au inmuiat picioarele in numai 10 secunde, iar dupa ce i-am mai auzit si vocea deja.. nu mai puteam.. :lol: cred ca mi-am gasit deja jumatatea!"

Poate ca e timpul ca si femeile sa se comporte cu barbatii, cum s-au comportat barbatii cu femeile de-a lungul secolelor. :P

Aceasta postare a fost editata de Arcadia2007: 01 October 2007 - 11:05 PM

0

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 October 2007 - 11:08 PM

Vezi postareaB3stia, la Oct 1 2007, 09:54 PM, a spus:

Ce sa spun? Ca e misogin? Aaa nu trebuia sa zic asta, nu?

nuuu..nu asta .. :lol:
zi..despre tema ..:cry:

Vezi postareaArcadia2007, la Oct 1 2007, 10:05 PM, a spus:

Poate ca e timpul ca si femeile sa se comporte cu barbatii, cum s-au comportat barbatii cu femeile de-a lungul secolelor. :(

..asa ..?
adica sa plece la razboi si sa ne puna centura de castitate ..? :P
..daca imi lasa AmEx Gold pe mana ..e bine ..:(
0

#10 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 01 October 2007 - 11:08 PM

Vezi postareaArcadia2007, la Oct 2 2007, 12:05 AM, a spus:

Poate ca e timpul ca si femeile sa se comporte cu barbatii, cum s-au comportat barbatii cu femeile de-a lungul secolelor. :lol:

Ar fi mai bine asa. In marea majoritate a cazurilor, mai bine m-am inteles cu tipele dure, cool, razboinice decat cu mironositele care alearga dupa fluturi. Femeile cauta barbati buni la toate, de ce sa nu le doresc si eu pe cele bune la toate? Dar sa nu deviem de la topic. :P

Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 01 October 2007 - 11:11 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Singuratatea
cum sa-i facem fata?
nightwish  89 7.344
Hot Topic (New) Atasamente Atractie sexuala vs. dragoste padmini  168 27.589
Replici noi Minciuna...folositoare sau nefolositoare? Aleinad Anad  18 6.498
Hot Topic (New) Ce ar fi daca am desfiinta dragostea?
oare strica putin realism?
9lives1left  59 7.085
Hot Topic (New) Curiozitati despre treaba asta cu dragostea Dusmanila  55 6.292