Inainte sa dati cu pietre'n mine la vederea unui asemenea titlu, as vrea sa ma ascultati un pic. Tot mai des mi se intampla sa aud tot mai multe fete si femei spunand si laudandu-se la cine apuca chestii de genul "vai, am cunoscut ieri un tip cum nici nu visam, mi s-au inmuiat picioarele in numai 10 secunde, iar dupa ce i-am mai auzit si vocea deja.. nu mai puteam..

cred ca mi-am gasit deja jumatatea!" urmand ca dupa cateva saptamani sau chiar zile sa le vezi..

"a fost cea mai mare dezamagire din viata mea; nici in cele mai mari cosmaruri n-am intalnit un asa nemernic; n-o sa mai iubesc pe nimeni niciodata!". Dupa care, mai trist, istoria se repeta! In felul asta nu e de mirare cum foarte multi dintre cei de care se indragostesc la prima vedere femeile (de la pustoaice de 14 ani si pana la doamne bine de peste 35 de ani) sunt fie barbati care au deja pe cineva, fie poponari, fie profitori sentimentali, hoti de inimi, ticalosi sau alti mari neseriosi. Vreau sa fie clar ca nu spun asta datorita vreunei frustrari personale. Este doar o observatie care mi-a ridicat un mic semn de intrebare.
Pe de alta parte, si noi barbatii punem mare pret pe prima vedere, primul zambet, primul glas, prima impresie, etc. Si noi avem subconstient deci si noi suntem oameni. Diferenta este ca cei mai multi dintre noi nu putem atat suflet in asa ceva si ne limitam la atractia sexuala. Aparent mai imoral, dar de fapt mult mai sanatos si rational. Si d-asta spun ca femeile gresesc mult mai mult in dragoste decat barbatii, iar din cauza asta multi dintre noi suporta consecintele impulsivitatii lor
Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 01 October 2007 - 10:48 PM