1 stomatologul la care merg, sincer am incredere in el, de fiecare data knd a fost a scos o trusa sigilata, asta face la fiecare pacient....in plus eu si 2 verisori mergem la acelasi stomatolog de 2 ani, si-au facut shi ei testul shi nu au nimic deci sansele ca sa fi luat virusul de la dentist scad cu 50 %.
2 Vaccinuri.....in tot acest timp de 2 ani singurile intepaturi de ac au fost la dentist, acul fiind sterilizat...
3 Contact sexual....am vb cu fosta shi actuala prietena.....singurele cu care am avut de a face in viata sexuala.....ambele au virus absent...deci p cale sexuala sansele sa fi luat virusul sunt minuscule poate chiar inexistente
4 Prieteni....bineinteles toti si-au facut testul....toti au virus absent.....
5 Taieturi......da am avut la servici ptr ca lucram cu carnea bineinteles aveam shi un cutit , era universal....aici sansele cresc cu 70 % sa-l fi luat de acolo
6 Interventii chirurgicale.......inainte de a afla de virus in afara de extractii la dentist nu a mai fost nimic.......
Dupa toate acestea.....rezultatele cautarii mele erau in ''plop'' singura banuiala ramasese taieturile de la servici.....dar totusi nu credeam ca e de acolo ptr ca taieturile au fost destul de rare....2-3 maxim de obicei la mana.....
Ia acesti 2 ani eu am inceput sa practic culturismul....sincer m-am ''omorat'' in sala....am lucrat cu greutati ffffoarte mari tinand cont ca eram foarte slab.....mancam enorm ptr a putea lua in greutate.....chiar peste limita....6-8 mese pe zi plus vitamine , am luat 30 kg masa corporala in 6 luni, ficatul a fost super strasat ptr a putea face asta, dar totusi nici un simntom de hep...asa ca rezultatele in urmna cautarii mele le-am clasificat un esec shi am continuat sa caut.......
Acum 3 zille am avut un deces in familie, eu nu am putut merge, dar sa-u dus parintii.....acolo la inmormantare sora tatalui meu a intrebat-o pe mama dc nu am venit ? mama fiind mai slaba d inger plus ca erau la inmormantare...a inceput s planga....shi pana la urma ia spus ca eu am hepatita b shi ca acum 1 luna am aflat shi nu stie ce sa faca....surprinzator matusa mea ia spus ca si ea are hep b, spunandu-i ca nui o ciuma, ca nu e chiar asa grava daca avem grija.....intr-un cuvant a mai linistit-o.......matusa a aflat ca are hep b in urma cu 2 ani , ea lucrand la o cresa cu copii in fiecare an sunt obligate sa isi faca toate analizele.... atunci a aflat de nenorocire.
Acum .....in urma cu aprox 3 luni mai exact pe 15 iunie mam dus la tara la bunici cu pretena mea...am stat o noapte.....dar nu am putut dormi deloc.....ptr ca m-au mancat puricii toata noaptea insa de ea nu se atingeau....a doua zi dupa ce am plecat a fost nevoie sa ma duc la farmacie sa imi iau ceva ptr ca eram varza....aveam peste 100 de piscaturi de puric pe mine, plus ca sunt alergic la asa ceva shi mi se umfla locul unde sunt piscat......dintr-o prostie am aflat ca in urma cu o noapte matusa mea dormise in acelasi pat shi ea a patit ca mine.....au mancato puricii toata noaptea.... deci e clar...puricii ma-u infestat.......Nu mi-am dat seama mai devreme de asta ptr matusa mea plecase de la bunici in dimineata knd am venit noi.....shi nu vedeam legatura pana am vb cu bunicii.....
Acum credeti ca e posibil asa ceva? Poti fi infectat de un puric? de ce nu...un tantar?? sau orice altceva.....capusa chiar??
Probabil shi voi ati facut pe detectivul la fel ca mine knd ati aflat de virus.....dar aceste posibilitati llea-ti luat in calcul?
Credeti ca e posibil?
Va multumesc
Codrin
Contact
Facebook
Twitter
RSS