Am vazut pentru prima data la Cosmetics Beauty Hair un produs de care am auzit ca se vorbeste mult cupa menstruala detalii la www.lunette.ro. cine a fost si a vazut prezentarea facuta acolo?
Pagina 1 din 1
LUNETTE CUPA-MENSTRUALA NOU LA COSMETICS BEAUTY HAIR Lunette-cupa menstruala un produs nou pentru femei
Scris 30 September 2007 - 12:52 PM
Ingeras-Bucuresti, la Sep 30 2007, 12:19 PM, a spus:
Am vazut pentru prima data la Cosmetics Beauty Hair un produs de care am auzit ca se vorbeste mult cupa menstruala detalii la www.lunette.ro. cine a fost si a vazut prezentarea facuta acolo?
Salut!!!
Si eu am fost la Cosmetics Beauty Hair si am ramas cu o idee parere foarte buna despre cei de la Lunette (am inteles ca sunt finlandezi). Se pare ca ei nu vor doar sa isi vanda produsele, ci in primul rand vor ca femeile sa fie informate despre aceasta alternativa. Am intrat si pe site-ul lor unde am gasit toate informatiile de care am avut nevoie.
Scris 30 September 2007 - 02:34 PM
marryanna, la Sep 30 2007, 01:52 PM, a spus:
Salut!!!
Si eu am fost la Cosmetics Beauty Hair si am ramas cu o idee parere foarte buna despre cei de la Lunette (am inteles ca sunt finlandezi). Se pare ca ei nu vor doar sa isi vanda produsele, ci in primul rand vor ca femeile sa fie informate despre aceasta alternativa. Am intrat si pe site-ul lor unde am gasit toate informatiile de care am avut nevoie.
Tu folosesti asa ceva? acolo aveau si un medic ginecolog din finlanda care raspundea femeilor pe diferite teme. Am stat si eu si am ascultat si m-a pus pe ganduri cand am auzit cate se pot intampla de la tampoane.
Scris 30 September 2007 - 06:32 PM
Am vazut si eu cupele menstruale, ma gindesc serios sa-mi cumpar. Desi parerile sint impartite, vezi aici:
http://www.roportal....topic36073.html
Eu as inclina catre cea englezeasca, par mai seriosi.
http://www.roportal....topic36073.html
Eu as inclina catre cea englezeasca, par mai seriosi.
Aceasta postare a fost editata de ElenaMz: 30 September 2007 - 06:35 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chirurgie laser la Galati
operatie de apendicita |
danyila | 4 | 3.231 |
|
ce este viremia? | blenda | 5 | 32.921 |