cum de facut o partitie butabila? am formatat un hard si nu se incarca de pe el sistema de operare
Scris 29 September 2007 - 07:30 PM
Scris 29 September 2007 - 08:10 PM
Nu stiu, nu am instalat 2 windows-uri pe un compter
Scris 29 September 2007 - 08:14 PM
Anonymus Kline, la Sep 29 2007, 09:10 PM, a spus:
Nu stiu, nu am instalat 2 windows-uri pe un compter
nu vreau sa instalez 2 windowsuri pe un compiuter, pentru inceput l-am pus la alt calculator la-m formatat si am scris pe el informatie... acum l-am pus la altul si incerc sa instalez sistema de operare si nu se primeste , nu se booteaza de pe el!?????
Scris 29 September 2007 - 09:31 PM
Scris 30 September 2007 - 01:16 AM
Barba Albastra, la Sep 29 2007, 10:31 PM, a spus:
Merci vad ca ma repet dejeaba!se poate de inchis aici , ma descurc eu!numa bine
ma ajuta cineva , cum sa inchid acest topic???
Aceasta postare a fost editata de Gregori: 30 September 2007 - 01:16 AM
Scris 30 September 2007 - 09:30 AM
Cum ai incercat, prin copiere sau prin CD.. Trebuie sa instalezi pe calculatorul pe care va rula, nu pe altul si sa instalezi de pe CD-ul de instalare.
Tu, cred ca, faci supozitii gresite despre cum functioneaza lucrurile astea, asa ca mai bine spune-ne exact ce ai facut si ce vrei sa faci daca vrei sa te poate ajuta careva. Nu putem ghici
Scris 30 September 2007 - 11:11 AM
Scris 30 September 2007 - 11:23 PM
1. am 2 calculatoare acasa,
2. am procurat un hard nou
3. prima data am instalat hardul nou la celalalt calculator care avea hard si sistema de operare , din windows deja incarcat de pe celalat hard l-am formatat pe asta nou fiind ca suplimentar cu ajutorul programei windowsului sau a programei partition maigic, nu are importanta fiindca am incercat cu amblele!
4. l-am formatat lucreaza super , 2 partitii primare , fara probleme, am scris pe ele informatia cemi trebuia am copiat etc!
5. acum vreau sa-l pun in alt calculator ca hard de baza ,sa scriu sistemul de operare!
6. lam conectat pe el singur la calculator , m-am incarcat de pe CD-ul de instalare windows, am urmat instructiunile, am partitionat 2 partitii una pentru sistema 10GB si restul pentru informatie, in prima dupa formatare am inceput instalarea windowsului...ce se intimpla,.. arata ca se formateaza hardul dupa care se incepe copierea fisierelor necesare la instalarea windowsului , se face restart .. dupa asta logic ar trebui sa se citeasca de pe hard si sa se inceapa instalarea propriu zisa insa
si paralel ma ajuta cineva , cum sa inchid acest topic??? friends.gif
Aceasta postare a fost editata de Gregori: 30 September 2007 - 11:29 PM
Scris 30 September 2007 - 11:47 PM
Nu e de la hdd, schimba cd-ul
Topicul se va inchide.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Windows Meta File--> coduri malitioase incarcate in poze!? | Danny0cean | 3 | 5.282 |
|
Meniu Bootare
va rog frumos am nevoie urgenta de ajutor:| |
Szakal999 | 4 | 1.660 |
|
Windows Modificat | alin boss | 2 | 1.992 |
|
cum se scrie dvd pt. dvd player
scrierea unui dvd |
eduard85 | 1 | 8.940 |
|
probleme windows cu licenta