Cavaleru' Jedi, la Sep 30 2007, 05:04 PM, a spus:
Iti imaginezi mult prea multe... nu sunt tristi pentru ca lumina e prezenta in ei fie ca cred ori nu. Foarte multi atei sunt persoane mai morale decat majoritatea crestinilor... cum spunea un nenea destept:
Eu nu zic nimic de cum sunt sau nu oamenii care isi spun ca sunt crestini.Pot fii oameni crestini care nu isi spun asa dar se comporta asa si pot fii oameni care isi spun crestini dar sunt departe de a fii unul.Oamenii nu trebuie luati intotdeauna ca exp...de fapt e bine sa fie cat mai rar.De-asta si spun ca trebuie sa ne raportam la propria noastra viata. I-am numit oameni tristi pt ca, consider ca moralitatea nu este nivelul maxim la care ar trebui sa ne oprim, ea nu ofera raspunsurile
de care avem nevoie.
Cavaleru' Jedi, la Sep 30 2007, 05:04 PM, a spus:
Cat despre mine... incerc sa ma ghidez dupa morala crestina... asa cum o inteleg eu... cred intr-o putere superioara... la care ii zic Forta pentru ca se asorteaza mai bine cu ID-ul de la RoPortal... unii ii spun Dumnezeu...
succes
Sikaryan, la Sep 30 2007, 06:13 PM, a spus:
Cred ca nu ai inteles ca Sectiunea ptr arta sicultura ...unde se poate discuta despre filme si filmulete ...nu este aici ...ci in alta parteAici eventual se poate dezbate subiectul religios al unui film !...dar cred ca ai retinut .... DEZBATE .... subiectul religios !!!! .... iar .... a dezbate un subiect religios ... nu inseamna automat ca se poate scoate discutia filmul scos din contextul general religios ...mai ales cu cat mesajul propagandisc al filmuletului este unul religioas!
Daca mesajul pe care vreau sa-l transmit se afla intr-un filmulet asta nu inseamna ca trebuie sa il judec doar ca pe unfilmulet.Asta se numeste forum iar discutiile sunt impartine in functie de subiecte si nu in functie de formatul in care se afla subiectele.Da, am postat filmuletul pentru a discuta despre subiectul lui religios dar el nu cuprinde tot ceea ce tine de dezbateri religioase,pentru asta este un forum intreg.
Topicul este deschis tocmai pentru a discuta exact ceea ce este in filmulet:Faptul ca Dumnezeu ne cheama la ''o discutie'' cu El,faptul ca El vrea sa ne apropiem de El.el nu poate sa ne oblige sa Il alegem, asta este alegerea noastra deaceea El spune:''Eu te-am ales pe Tine!''(ne-a creat, ne-a dat viata,ne urmareste fiecare pas incercand sa ne ajute sa nu ne departam de El,ne iubeste,a vreat toata lumea aceasta pentru noi si doreste sa avem o viata vesnica alaturi de El in rai unde ne poate oferii toate frumusetile si splendorile lumii care le-a creat pentru noi)...deaceea spune: ''I've been waiting'' si ''I'm waiting..'' pana cand o sa fim pregatiti.Dar si asteptarea va avea un sfarsit.
Despre asta este vorba.Capisci?
Ce faci ??? .... atac la persoana???? ...asa la modul direct ...si mai ai tupeul sa vorbestu despre sanctionarea mea?
Lol.Am adus exact acele titluri pe care ti le aduci singur, nimic mai mult.Daca te-am ofensat , imi cer scuze.
Ineptia afirmata ... este cu atat mai grava ... cu cat se pare ca lipsa de cultura generala sta la baza necunostintei despre existenta unei "Stiinte " a tuturor stintelor ...si care poate gasi mereu explcatii coerente si diversificate despre sensul vietii

...bine.Hai te rog posteaza explicatiile marilor oameni de stiinta despre ''Scopul vietii'' fara a-l implica pe Dumnezeu...sunt foarte curioasa. Spre informatia ta, a fost publicata si o carte exact cu subiectul asta in care au fost intervievati cei mai mari oameni de stiinta(detalii:care traiau cand a fost publicata cartea) si nici unul nu a putut aduce un argument coerent si logic despre scopul vietii.
Multi au recunoscut ca si-au creat singuri un scop personal al vietii dar ca nu stiu scopul initial al ei iar altii pur si simplu au recunoscut ca habar n-au.
Cei care i-au gasit un scop L-au inclus pe Dumnezeu.
...si aceasta STINTA se numeste FILOZOFIA!!! ... iar ramura ei special dedicata pe interpretarea corecta a experientelor vietii si punereea lor intr-un context general care ne arata sensul vietii ...se numeste DIALECTICA ...care ... in expicatiile pe care le da ...se bazeaza exclusiv pe rezultatele CUNOASTERII (adica ale stintei) ...si njhu pe fantezii creationiste cu finte supranaturale inchipuite ...gen Flyng Spaghetty Monster ... sau altii!
Flyng Spaghetty Monster?

...da mai.
..." sa lucreze in tine" ...ce urat suna .... !!!!!Parca am mai auzit undeva acest gen de exprimare ...
iti suna urat?...aa pai nu stiam ca esti alergic la anumite cuvinte.Imi pare rau dar nu pot sa-mi modelez limbajul special pentru tine
Aceasta postare a fost editata de Ciumpy: 03 October 2007 - 10:35 AM