Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 29 September 2007 - 11:27 PM
Paypal a acordat Romaniei drepturi full Primire si trimitere de fonduri
Scris 30 September 2007 - 12:21 AM
Spun doar ca pentru a vedea banii in mana de pe e-gold in urma cu doi ani trebuia sa apelezi la mai multi intermediari - inslusiv persoane fizice -.Din 100 luai cam 40 - fara exagerare- .Acum cred ca ai ramane cu un 80 - poate chiar mai mult...voi cauta datele contului e-gold si am sa vad cum sta treaba in practica -.
Scris 30 September 2007 - 07:05 AM
informatii, la Sep 29 2007, 03:24 PM, a spus:
De azi marele precesor de plati online Paypal a acceptat Romania cu drepturi depline. Aproximativ. Daca din mai si pana acum cetatenii romani aveau dreptul doar de a isi incarca contul pentru a putea cumpara sau trimite bani prin paypal (pentru a cumpara de pe e-bay de exemplu) de astazi vor putea.... restul aici: http://e-stiri.com/index.php/Economie/-Rom...-in-Paypal.html
Ce parere aveti despre acest lucru? Cei din industria online asteapta aceasta zi de ani de zile, ziua cand se pot face dar si primi plati paypal legal din Romania. O stire rasunatoare pt industria online.
Ce parere aveti despre acest lucru? Cei din industria online asteapta aceasta zi de ani de zile, ziua cand se pot face dar si primi plati paypal legal din Romania. O stire rasunatoare pt industria online.
Super tare. Bravo !!!
Asta e un lucru bun. In sfarsit pot renunta si eu la vechiul meu paypal ... si sa imi fac unu pe bune.
Scris 09 October 2007 - 05:57 PM
informatii, la Sep 29 2007, 03:24 PM, a spus:
De azi marele precesor de plati online Paypal a acceptat Romania cu drepturi depline. Aproximativ. Daca din mai si pana acum cetatenii romani aveau dreptul doar de a isi incarca contul pentru a putea cumpara sau trimite bani prin paypal (pentru a cumpara de pe e-bay de exemplu) de astazi vor putea.... restul aici: http://e-stiri.com/index.php/Economie/-Rom...-in-Paypal.htmlCe parere aveti despre acest lucru? Cei din industria online asteapta aceasta zi de ani de zile, ziua cand se pot face dar si primi plati paypal legal din Romania. O stire rasunatoare pt industria online.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
tahionic | 67 | 38.036 |
|
Ce parere aveti de comertul pe internet? | mad_mihai | 15 | 8.645 |
|
Bursa valutara forex
Cum sa faci bani pe net? |