m4trix2003, la Jun 15 2004, 01:06 PM, a spus:
Astept intrebari si propuneri pe aceasta tema....vreau sa vad ce parere aveti de asa ceva...
matrice
Salut Matrice.
Ar fi bine daca ne-ai spune in ce consta acel serviciu dedicat tinerilor pt a plasa in acel fond de investitii. Fonduri sunt multe si pe langa acestea exista si posibilitatea de a investi ca persona fizica, direct in BVB si in Rasdaq (prin intermediul unei soc. de val. mob.). Ce ofera in plus fondul tau de investitii? Comisioane mai mici pt tineri? In ce limita se inscrie suma? Exista si o Societate de Valori Mobiliare aferenta acestui fond sau se pierd comisioane prin colaborarea cu o astfel de societate? Avem nevoie de mult mai multe detalii care oricum ti-ar aduce eventuali clienti chiar si de aici. Personal nu vad nici-un avantaj in a oferi astfel de servicii dedicate pt o categorie anume de varsta. Tinta mea ar fi absolut toate varstele dar probabil ca tu vrei sa faci un act de caritate printr-un rabat la commission. Banuiesc ca pana acum ti-ai incheiat si planul de afaceri si probabil ai si demarat …. Spune-mi spre ce e orientat fondul mai mult: bonuri de tezaur, actiuni ……… Eventual da-mi niste procente de plasament. Ce sector de activitate tinteste plasarea …… in piata de capital (petrolier, bancar, …….)? Nu sunt direct interesat in a baga bani intr-un fond de investitii unde plasamentul de risc este mult mai scazut dar si castigul e mult mai mic, decat in plasarea fondurilor ca persoana fizica, direct in BVB si Rasdaq (curand are sa fie doar BVB prin unificarea celor doua) unde riscul e foarte mare dar si castigul poate fi la fel de mare (asemenea si pierderea). Eventual ,lasa-mi un link unde probabil faci reclama acestui fond ( daca i-ai dat drumu).
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis