Investitii pentru tineri !
Scris 15 June 2004 - 01:06 PM
Astept intrebari si propuneri pe aceasta tema....vreau sa vad ce parere aveti de asa ceva...
matrice
Scris 15 June 2004 - 01:17 PM
E o idee interesanta dar nu cred ca va fi usor de gasit tineri care sa doreasca sa investeasca mai ales la aceasta varsta. Majoritatea nu se gandesc la viitor.
Mai degraba ar fi parinti care ar fi interesati de siguranta viitorului copiilor lor.
Cel care ofera asa ceva trebuie sa fie foarte credibil. A trecut vremea cand lumea investea orbeste in fonduri gen caritas si fni.
Scris 15 June 2004 - 07:56 PM
ureaza-mi succes...si poate daca ai copii vii si le faci un cont si le asiguri viitorul...dar acela era un exemplu de serviciu pe care il poate oferi fondul acesta...sunt multe alte oferte si mai interesante....
matrice
Scris 15 June 2004 - 09:15 PM
Iti va trebui si un buget important pentru promovare. Nu va fi usor.
Am gasit astazi o stire in Gardianul: Banca Transilvania ofera un produs dedicat copiilor
Scris 15 June 2004 - 09:38 PM
off the record...joci la bursa?
matrice
Scris 15 June 2004 - 11:32 PM
Citeaza
Nu.
Stirea a aparut in Gardianul astazi si de aceea m-am gandit ca informatia este destul de noua. E bine ca supraveghezi piata si stii de ofertele existente.
Daca mai vad ceva care sa aiba legatura cu subiectul o sa te anunt (prin intermediul forumului).
Scris 16 June 2004 - 05:31 AM
Scris 16 June 2004 - 11:13 AM
Dintre cei care citesc acest mesaj poate se va gasi cineva care joaca la bursa si nu are cu cine sa "comenteze" rezultatele.
Scris 21 June 2004 - 10:50 AM
matrice
Scris 23 December 2005 - 01:01 AM
m4trix2003, la Jun 21 2004, 10:50 AM, a spus:
matrice
Eu as vrea sa joc la bursa... cei care joaca probabil ca nu prea au timp si de forumuri... eu cand o sa am afacerile in picioare sau o sa joc la bursa probabil c-o sa uit de toate forumurile pe care la vizitez acum.
In legatura cu proiectul tau... cred ca ar fi mai bine sa faci un fond de investitii pentru tineri si mai mari.. deci sa largesi aria.. de la 16 la 24 de ani.. ca sa includa si facultatile... eu mi-as baga banii.. spune-mi si mie de concursul de planuri de afaceri.. poate particip si eu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
transnationalele si geopolitica | olga | 0 | 3.776 |
|
Cum sa avem succes in lumea Bursei
Ponturi la Bursa de Valori |
Yrical | 1 | 3.012 |
|
Va creste pretul benzinei | roportal | 17 | 9.844 |