sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum imi dau seama dak ma mai iubeste sau nu? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   suflet ranit 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 28-September 07

Scris 28 September 2007 - 09:13 AM

buna,sunt o fata si am 17 ani povestea mea este putin mai complicata eu cunosc un baiat de aproape 5 ani,cea mai complicata problema este faptul k el e tigan iar famiilee noastre sunt impotriva acestei relatii,de multe ori am incercat sa ma indepartez de el k sa nu ma indragostesc pana asta vara knd nu am mai putut face nimic si mi-a picat cu tronc..atunci am acceptat sa fiu prietena lui ne-am inteles super bine se purta foarte frumos cu mine,chiar a renuntat la jumatate din prietenii lui pt mine..dar de aproape o saptamana nush ce se intampla cu el s-a cam indepartat de mine,nu mai este cum era.......iar eu am decis sa ii punem capat relatiei iar el nu s-a opus deloc a zis doar bine si a inchis..............singura chestie care nu o inteleg este k ieri m-a sunat si mi-a zis sa ne intalnim drept pretext sa ii dau o pereche de ochelari kre ii uitase la mine,iar aseara knd m-am dus sa ii duc ochelarii am stat aproape doua ore si nu a zis nimic decat ma privea....ziceti-mi si mie ce parere aveti va rog din suflet:(:spiteful:(:crazy::(((:crazy:((:D((:D(((
0

#2 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 28 September 2007 - 11:08 AM

Vezi postareasuflet ranit, la Sep 28 2007, 10:13 AM, a spus:

buna,sunt o fata si am 17 ani povestea mea este putin mai complicata eu cunosc un baiat de aproape 5 ani,cea mai complicata problema este faptul k el e tigan iar famiilee noastre sunt impotriva acestei relatii,de multe ori am incercat sa ma indepartez de el k sa nu ma indragostesc pana asta vara knd nu am mai putut face nimic si mi-a picat cu tronc..atunci am acceptat sa fiu prietena lui ne-am inteles super bine se purta foarte frumos cu mine,chiar a renuntat la jumatate din prietenii lui pt mine..dar de aproape o saptamana nush ce se intampla cu el s-a cam indepartat de mine,nu mai este cum era.......iar eu am decis sa ii punem capat relatiei iar el nu s-a opus deloc a zis doar bine si a inchis..............singura chestie care nu o inteleg este k ieri m-a sunat si mi-a zis sa ne intalnim drept pretext sa ii dau o pereche de ochelari kre ii uitase la mine,iar aseara knd m-am dus sa ii duc ochelarii am stat aproape doua ore si nu a zis nimic decat ma privea....ziceti-mi si mie ce parere aveti va rog din suflet:(:spiteful:(:crazy::(((:crazy:((:D((:D(((

Nu m-ar mira ca si in cazul lui sa fie familia lui implicata in povestea. La virsta voastra, mai bine nu va puneti rau cu toata lumea, mai ales ca nu va puteti permite treaba asta (gindeste-te cum ar fi sa va arunce parintii in strada pe amindoi, de exemplu). Daca e cu adevarat sa fie ceva, tineti legatura si poate peste vreo 2-3 ani o sa reusiti sa fiti impreuna.
0

#3 Utilizator offline   Inger Sedat 

• Pustiu...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 07

Scris 28 September 2007 - 12:10 PM

Vezi postareasuflet ranit, la Sep 28 2007, 09:13 AM, a spus:

Asa am patit si eu. Cred ca e doar foarte orgolios, sau, cum a zis Jugulator, poate a intervenit familia...Ti'as spune sa discuti cu el, sa vezi ce se intampla, dar... nu cred ca rezolvi nimic. Eu una cand am incercat asta, am vorbit pur si simplu la pereti.
0

#4 Utilizator offline   suflet ranit 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 28-September 07

Scris 28 September 2007 - 01:03 PM

va multumesc pt sfaturi....sincer nu stiu ce sa cred....pe deoparte cred k inca ma mai iubeste ep alta parte nu,........nus ce ma face sa cred k inca ma iubeste poate si prin faptele care le face,parerea mea e ca dak nu m-ar iubi nu ar mai gasi fel si fel de pretexte k sa se intalneasca cu mine,cum ar fi(sa ii duc ochelarii si ii duc un cd cu niste poze care e la mine de aproape 4-5 luni,)pana acum nu si-a adus aminte de el de ce si-a adus aminte tocmai acum si hai sa zicem k ar avea dreptate si i-ar trebui cu adevarat dak nu m-ar iubi poate k ar incerca sa trimita pe alcineva sau pur si simplu ii dadeam ochelarii si pleca da el a mai stat inca doua ore cu mine,ce sa mai inteleg eu prin asta k nush sunt derutata complet??:spiteful::(:crazy::(:crazy::((:D:((:D((:P(:ziceti0-m si mie plss:(:lol2::(:lol2:((:lol2:
0

#5 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 28 September 2007 - 01:51 PM

Trebuia sa-i duci ochelarii sparti, si a doua tura, CD-ul tandari. Dupa care sa stai cuminte sa te uiti doar la el doua ore. Poate obtineai o reactie mai interpretabila. :spiteful:
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ce a urmarit de fapt ?
Caut un raspuns la multele intrebari ...
Ra-Ra  59 5.528
Topic inchis Altocalciphilia
A fetish for high heels.
Petre Popescu  3 4.115
Replici noi parerea voastra oana_de_vis  11 5.157
Topic inchis o poveste veche
mai exista romantism?
realtv  14 14.633
Topic inchis Cum potsi face o fata sa te placa ?
ideii
Patrik003  4 740