Sari la conținut
Forum Roportal
ThunderSS

C++ cu DirectX 9

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hello! Mi-am laut si eu de pe net mai multe GameEngine-uri si am inceput sa le testez in C++ pe baza unor tutoriale si unor coduri luate de pe net (sa vad care e mai usor si mai potrivit pentru mine) printre care si DirectX insa pe asta nu am reusit sa il fac sa mearga cu C++ 4 (imi tot da erori la compilare daca scriu #include <d3d9.h>). Am reusit sa folosesc Irrlicht (pacat ca nu este decat Graphic Engine) pentru ca avea un tutorial frumusel si nu am avut probleme.

Am dat cateva cautari pe google si nu prea am avut succes, asa ca as putea folosi un tutorial despre DirectX si poate cateva instructiuni. Multumesc...

 

PS: De asemenea daca stiti programe mai bune pentru jocuri va rog sa mi le ziceti si mie ;). Eu si cu prieteni mei ne gandeam sa folosim : - pentru programare :C++ si Visual Basic

- pentru Grafica : Photoshop si 3D Studio Max; Si probabil pentru map / world editor o sa folosim ceva mai bun (nu stim inca ce :P )

- GameEngine : DirectX

- Daca va fi nevoie de o baza de date :SQL

 

Daca este cineva mai binevoitor si vrea sa ma ajute direct ma poate gasi la ID messenger Drake_ThunderSS@yahoo.com

Editat de ThunderSS

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Iti recomand sa te uiti pe site-ul asta:

 

http://osswin.sourceforge.net/games.html

 

Multumesc, o sa imi fie foarte folositor...o sa imi petrec ceva timp sa studiez open sourceruile de pe acolo...poti te rog sa imi spui si cum reusesc sa compilez un proiect in C cu GameEngine-ul DirectX (daca ai timp sa imi pui un exemplu ceva sau 2 screenshooturi si ti-as fi recunascator) mi-ar fi mult mai util decat sa bajbai si m-ar salva de mult timp de cautari...oricum daca nu in cateva zile o sa ii dau de capat :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×