Buna, tare as vrea sa imi deschid o agentie de baby sitting adica de recrutare personal si plasare personal pentru acest domeniu dar si ingrijire batrani sau menaj. Are cineva idee de unde se incepe, ce si cum?
Merci mult pt orice idee
Pagina 1 din 1
agentie Baby sitting
Scris 28 September 2007 - 09:51 AM
cocacola, la Sep 27 2007, 08:29 PM, a spus:
Buna, tare as vrea sa imi deschid o agentie de baby sitting adica de recrutare personal si plasare personal pentru acest domeniu dar si ingrijire batrani sau menaj. Are cineva idee de unde se incepe, ce si cum?
Merci mult pt orice idee
Merci mult pt orice idee
Ideea e foarte buna, se cauta din ce in ce mai mult astfel de agentii si e o afacere profitabila.
In primul rand ai nevoie de BANI (pentru inceput sa zicem 5000 EUR)
Poti infiinta un SRL cu aceste obiecte de activitate.
Pe langa taxele aferente deschiderii societatii + autorizatiile necesare, trebuie sa investesti in sediul firmei+logistica necesara- telefoane, calculatoare, internet etc.
Ai nevoie de un psiholog pentru recrutare personal- educatori, invatatori, absolventi licee pedagogice, sanitare etc
Trebuie sa poti acoperi cheltuielile lunare de utilitati, salariile angajatilor+ PUBLICITATE
Persoanele care apeleaza la astfel de servicii sunt interesati mai mult de calitatea acestora decat de costul lor.
Amortizarea unei asemenea afaceri se realizeaza cam in 2 ani.
Pentru infiintarea societatii poti apela la un jurist, nu e foarte costisitor si ai timp sa te ocupi de celelalte aspecte.
Succes!
Scris 28 September 2007 - 01:05 PM
Ideea e foarte buna, se cauta din ce in ce mai mult astfel de agentii si e o afacere profitabila.
Pe langa taxele aferente deschiderii societatii + autorizatiile necesare, trebuie sa investesti in sediul firmei+logistica necesara- telefoane, calculatoare, internet etc.
Ai nevoie de un psiholog pentru recrutare personal- educatori, invatatori, absolventi licee pedagogice, sanitare etc
Trebuie sa poti acoperi cheltuielile lunare de utilitati, salariile angajatilor+ PUBLICITATE
Persoanele care apeleaza la astfel de servicii sunt interesati mai mult de calitatea acestora decat de costul lor.
Pentru infiintarea societatii poti apela la un jurist, nu e foarte costisitor si ai timp sa te ocupi de celelalte aspecte.
Succes!
Srl-ul il am deja infiintat, l-am facut acum 1 an si nu am activat, nu prea am inteles asta: Ai nevoie de un psiholog pentru recrutare personal- educatori, invatatori, absolventi licee pedagogice, sanitare etc
Succes!
Srl-ul il am deja infiintat, l-am facut acum 1 an si nu am activat, nu prea am inteles asta: Ai nevoie de un psiholog pentru recrutare personal- educatori, invatatori, absolventi licee pedagogice, sanitare etc
Scris 13 November 2007 - 02:36 PM
Ma intereseaza mult acest subiect, eu as vrea sa-mi deschid o firma pentru gazduire petreceri de copii si in restul timpuli as vrea sa pot avea copii in grija in acelasi spatiu pentru un anumit tarif pe ora. M-ar interesa daca trebuie sa ai studii de specialitate sa supraveghezi un copil, sunt studenta la psihologie dar mai am inca un an in afara de acesta. Am vazut ca pentru agentiile de babysitting e nevoie de testare psihologica si analize medicale, atat. Asa ca pot face aceasta testare la alt psiholog pana una alta...stiti cumva unde gasesc legislatie pentru infiintarea unei astfel de firme???Multumiri
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu mai am nici un drept? | alanda | 10 | 5.632 |
|
notari
pot autentifica acte falsificate? |
cezi | 49 | 12.839 |
|
Concluzii pe fond | roke | 1 | 1.536 |
|
Marca CE – pasaportul sistemelor de masura catre piata europeana | SilviaMtP | 0 | 1.097 |
|
infiintare revista
procedeul legal al infiintarii unei reviste |
xandru | 13 | 10.350 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS