Hai sa fim toti niste calai ,sa uitam de porunca"iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti..".Mai avem si impresia ca suntem stapanii universului,si ca suntem superiori animalelor.In plus de ce sa ne purtam ca oamenii cand dorinta de a ne satisface nevoile precum sexul,mancarea si bautura etc.,ne primeaza existenta?Poate ca suntem animale
Lumea in care traim..
Scris 26 September 2007 - 03:48 PM
Hai sa fim toti niste calai ,sa uitam de porunca"iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti..".Mai avem si impresia ca suntem stapanii universului,si ca suntem superiori animalelor.In plus de ce sa ne purtam ca oamenii cand dorinta de a ne satisface nevoile precum sexul,mancarea si bautura etc.,ne primeaza existenta?Poate ca suntem animale
Scris 26 September 2007 - 09:00 PM
ThisIsMyName, la Sep 26 2007, 04:48 PM, a spus:
Tot ce e acum a mai fost şi va mai fi. Diferenţa este că acum sunt folosite alte metode.
Scris 26 September 2007 - 09:20 PM
ThisIsMyName, la Sep 26 2007, 04:48 PM, a spus:
cu siguranta nu suntem animale si nu suntem nici superiori animalelor pt ca animalele nu jignesc, nu sunt eigoiste, n-au fite...etc, sunt fiinte nobile. din punctul acesta de vedere ne sunt mult superioare.
Scris 27 October 2007 - 11:54 AM
...
Diferenta o faci tu!
Scris 27 October 2007 - 12:28 PM
GigJoe, la Oct 27 2007, 01:12 PM, a spus:
Nu inteleg de ce le pui in acelasi borcan.
off:Sunt pur si simplu lucruri care mi-au trecut prin minte pe moment.Trebuia sa o fac o clasificare in functie de niste criterii?
Am ramas in pana de borcane:)))))glumesc
on:Lumea in care traim nu e roz si nici nu ar trebui sa fie.
Scris 04 November 2007 - 03:12 AM
Scris 11 November 2007 - 05:43 PM
contribuim si noi la toate acestea, dar nu inteleg cum de s-a ajuns aici
Scris 11 November 2007 - 06:05 PM
lupini, la Sep 26 2007, 07:00 PM, a spus:
Din pacate are dreptate Lupini....
Nu are rost sa incercam sa o schimbam fiindca nu o vom putea schimba... Singura chestie pe care o putem schimba e pe noi insine... Si dupa aia se prea poate unii sa se schimbe, dar nu e nici o garantie...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau eu, nu vrei tu; vrei tu, nu mai vreau eu | heidy | 28 | 12.453 |
|
Masinariile biologice
fara procesor |
Cristi din prahova | 102 | 3.741 |
|
Cat de inteles te poti face?
poti vorbi despre orice fara a fi off |
PourMoi | 52 | 5.568 |
|
Angajatorii in Romania cer mereu diplome de studii tehnice | Rhemaxos | 19 | 3.685 |
|
Relatii - partenerul comite o crima...
cum ati reactiona? |
Corydalis | 31 | 7.408 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS